Alonso: "Red Bull Hâlâ Pol Pozisyonu İçin Favori"

yazar:

kategori:

Alonso, Montreal’de gerçekleştirilen 2. antrenman seansında Red Bull’dan Sebastian Vettel’in önünde en hızlı isim olmuştu.

Alonso “Zamanlara ya da bu tür şeylere odaklanmadık bu yüzden ilk 4-5 sıra içerisinde yer almak  her zaman olumludur ancak bugün gerçekten önemi yoktu.”

“Monaco’da da antrenmanlarda en hızlı olmayı başarmıştık ancak Vettel orada bizden 1 sn daha hızlıydı. Yarın hesaplar yapılacak ve Red Bull’un çok güçlü olacağını, muhtemelen favori olacağını biliyoruz.” 

“Aynı zamanda yağmur tahmini var. Yarının yağmurlu olması bekleniyor ve özellikle de pazar gününün yağmurlu olması bekleniyor. Belki bugün sadece antrenmanlar için çalışmış oluruz çünkü yarın her şey değişebilir. Odaklanıp değişikliğe hazır olmaya çalışacağız.” dedi.

Alonso, Kanada’da 2. DRS noktasının sistemi daha da etkili kılacağını söyledi.

Alonso “Eğer kuru zeminde olursa geçişler geçmişe göre daha fazla olacak ve burası DRS için en iyi pistlerden birisi. İzlenmesi eğlenceli bir yarış olacaktır.” dedi.

 


Yorumlar

  1. startla arac hızı orantısını da kurdun ya feto 🙂

  2. Yorumların çok güzel, güzel insan 🙂 Devamı dileği ile.Gerçerklerinle karanlığı aydınlatman dileği ile …

  3. Beni güldürüdün Allah ta senide güldürsün,

  4. Ben bu yarışta kazanırsak Vettel in özel çabaları ile kazanacağını düşünüyorum.Çünkü hiçbir şekilde bize uymayan bi pist.Kazanarısa favorim Mclaren pilotları.Ferrari de plase.Ferrari zaten araçlarını alonsoya göre değil monza ya göre tasarlıyor 😀 Birileri şampiyonanı bir yarıştan ibaret olmadığı bu takıma öğretmeli 😀

  5. sen mail atmayı boş ver kendini bir yerden aşağıya at 😀

  6. yarışta redbull ile ferrari veya mclaren arasında bir fark yok…pilotaj farkı ile kazanılan başarılar şu anki puan tablosunu oluşturdu bence…startta 4.lükten 1.liğe çıkabilen bir araç bence yavaş değildir. kullanmasını bilmek lazım. redbull iddialı bir araç ama öyle diğerlerinden hızlı bir araç değil…sürekli redbullun önde olduğunu kabullenmek pilotlarının da daha iyi olduğunu kabullenmek demektir. geride kalınca ben zaten demiştim demek günü kurtarmaktan başka bir işe yaramaz…madem pilotajınla bir fark yapamayacaksan neden diğerine tercih edilesinki? bu mazeretleri kabul etmiyorum. takımın şu an susuyor olması kabullendiği manasına gelmez. bu kadar iyi niyetli bir ferrari yönetimi her daim olmaz…ben ferrari fanı olsam isyan ederdim. bu konuyla alakalı ferrariye mail atmayı düşünüyorum. başarısızlığı baştan kabullenmiş pilotlara f1 de yer yok….ferrari eski günlerine dönmeli…üzerindeki safraları fazlalıkları atmalı…kimi olsaydı böyle olmazdı…sponsor şampiyonu ferrari, fanları tarafından markalar şampiyonu olarak da görülmek isteniyor…değişim şart…

  7. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    red bulll artık o kadar favori deyil çünkü kanada'nın havası diğer ülkelere göre daha değişik olduğu için red bull'un değişik egzoz yapısı o havaya zarar veriyor.ve bu nedenlede o egzoz tipi yasaklanabilir buda red bull'a nerden baksan 0.6-0.7 saniye zarar verir.kötü olan şey ise şu ferrari'de bu egzoz tipinden kullanıyo onlarada yasak gelicek buda en çok mercedes gp ve mclaren'e yarıcak.olan gene ferrari'ye olcak 🙁

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Alonso haklı. Monakoda vettelin sadece üçüncü antrenman derecesi ile sıralama derecesi arasında çok fark vardı.Tabi yarış içinde fark daha az oluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir