Vettel: "Hedef Kazanmak"

yazar:

kategori:

Vettel ilk antrenman seansında Şampiyonlar Duvarı’ndaki kazası nedeniyle zaman kaybetti ancak 2. antrenman seansına Vetteş 2. sırada yer aldı.

Vettel “Bu sabah kaza geçirdim. Aracın arkasını kaybettim ancak duvara vurana kadar zaten yavaşlamıştım. Düşük hızla duvara vurdum bu yüzden kaza çok büyük olmadı. Çok fazla hasar yoktu bu yüzden aracı tamir edebildik ve öğleden sonra piste çıktım.”

“Mclaren ve Ferrari güçkü görünüyorlar ancak henüz tüm zamanları incelemedim. Aracın dengesinden memnunum ve bekleyip göreceğiz.”

“Burası özel bir pist ve bordürlerle şikanı kullanmak oldukça zor ancak yine de seviyorum. Hedefimiz kazanmak ancak uzun bir hafta sonu olacak ve bir çok şey olabilir. Yarışı tamamlayıp elimden gelenin en iyisini yapmayı umuyorum.” dedi.


Yorumlar

  1. rocco junior avatarı

    Evet Ahmet Karadan cevap gelmedi lafını yedi diyebiliriz

  2. sevgili dostum geçen yıl ayarlanabilir ön kanat vardı kabloların olması çok doğal ama bu yıl böyle bir uygulama olmadığı için o kabloların ne işe yaradığı merak ediliyor.

  3. rocco junior avatarı

    Kim demiş ki benim pilotajımla kazanırız diye ben hiç öyle bir haber bir pilotun ağzından öyle söz görmedim he öyleyse ispat edersin yoksa iftira atma millete.belki senin kamyoncu demiştir bu lafı bak ona inanırım

  4. En azindan bazilari gibi bu aracla bu pistte kazanmak zor, kazanirsak benim pilotajim sayesinde kazaniriz demiyor..

  5. şampiyonlar duvarına toslamak da ayrı bir durum tabi. Ben şampiyonum demek istemiş de olabilir. Ya da olağan şekilde limit denerken vurdu.

  6. http://i1106.hizliresim.com/2011/6/11/3401.jpg

    Bu monaco 2010 da Alonsonun antrenmanda yaptığı kazadan sonraki bir görüntü.Malum kablo daha esnek kanat muhabbeti yokken Ferrari de var.Bi ara Williams da da görmüştüm.Galiba her takımda var bu.

  7. kazanmak zor bence fazla ukalalık bu podyumda ol yeterrr

  8. Arkadaş şampiyon oldu ya, hemen geçirecek illa o duvara.
    Ülen olum şampiyonlar şampiyonlar duvarında kaza yapar, sen her yerde…

  9. Arkadaş şampiyon oldu ya, hemen geçirecek illa o duvara.
    Ülen olum şampiyonlar şampiyonlar duvarında kaza yapar, sen her yerde…

  10. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Daha yakın fotolar var mı acaba.İstanbul antrenmanlarında kaza yaptığında aracın önünden sarkan kabloları hepimiz görmüş ve bir anlam verememiştik.Vettel Çarliye kabloları tekrar göstermek istemiş olabilir mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir