Ferrari: "Briatore Söylentileri Saçmalık"

yazar:

kategori:

Bu hafta Hollandalı internet sitesi f1today.nl, Alonso’nun menajeri olan Briatore’nin Ferrari ile görüşme halinde olduğunu ve Stefano Domenicali’nin yerine geçebileceğini öne sürmüştü.

Sitenin haberine göre bir kaynak, Luca di Montezemolo’nun Ferrari’nin 2011’deki gelişiminden hiç memnun olmadığını ve takımda daha fazla temel değişiklik görmek istediğini söylemiş.

Ferrari’nin, pilotlarının twitter gibi siteleri kullanmalarına gönülsüz kaldığını konuşurken Colajanni, Briatore söylentilerinde lafını esirgemedi.

FOTA Taraftar Forumu’nda konuşan Colajanni: “Sürekli olarak internette kaynağını bilmediğim söylentilerle uğraşmak zorunda kalıyorum.”

“Birinin de Hollandalı bir siteden olduğunu söyleyebilirim ki tamamıyla saçmalık”

Öte yandan Diario Sport’a konuşan Alonso, söylentiler hakkında bir şey bilmediğini söyledi.

Alonso: “Şu anda her şeyin gidişatından memnunum”


Yorumlar

  1. "Öte yandan Diario Sport'a konuşan Alonso, söylentiler hakkında bir şey bilmediğini söyledi."

    Alonso ne zaman bildiğini söyledi ki şimdi söylesin 🙂 Singapur'u bilmeyen adam bunu nereden bilsin ilahi gazeteciler 🙂

  2. O zaman adama sorarlar spor arabası denince aklına içecek firması mı geliyor yoksa ferrari mi,?

    Ben arkadaşın yorumuna katılıyorum,o kadar güzel tespitli yorumdan sonra kendi yorumunu magazine çevirdiği için son satırına istinaden yazdım

    spor dışı politika ile gündeme gelmeye çalışıyorlar.Ana temaları reklamın iyisi kötüsü olmaz.Ama ama kazrizma yerelere düşmek üzere haberleri yok.

  3. rocco junior avatarı

    Ha birde son 12 13 sene periyodunu aldım 2007 ve 2005 mclaren için iyi bir araçla ciddi şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonlar 2000 ve 2008-2010 toplam 5 sezon son 11 12 sene yada 13 sene içinde şampiyonluktan itibaren.Ek olarak yazalım

  4. rocco junior avatarı

    Ne Ferrari taraftarı ya yalan sıkma senin Kimi taraftarı olduğun ve takım onu yollayınca dönekler gibi Ferrariye düşman olduğunu bilmeyen yok.Sen git kamyoncunla ilgilen kardeşim burda palavra sıkma.Ferrari de tur yer Mclaren de dön bak geçmiş senelere Mclarene kaç yarış tur bindirmişiz o Redbull Redbull olana kadar kaç tur yemiş.Burası f1 herşey olabilir,tur da atarsın tur da yersin pole de alırsın zaferde duraklarsın,zaferler kazanırsın 1 sene şampiyon olursun 1 sene ortalıkta olmazsın.Mclaren örneği veriyorum ki açıklayıcı olsun amacım küçümsemek değil yani.Bakarsan 2001-den 2008e kadar ciddi manada sadece 2005te iyi bir araçları vardı ve onun dışında çok silik sezonlar yaşadılar.Ferrari 20 sene ortalarda yoktu şimdi Williams 15 senedir ortalarda yok.Yani bu işler böyle artık anlayın.büyük demek büyük olmak demek her zaman f1i domine etmek ya da hep kazanmak değildir.1 sezon kötü olursunuz 2 sezon kötü olursunuz ama son 12-13 senedir Ferrari hep orada ve 1-2 sezon dışında güçsüz kalmadı 2009 ve 2011 bir de ek olarak 2005 onun dışında hep vardı şampiyona yarışında.Bunlar doğaldır ama insanlar o kadar değişken ve bu spordan o kadar anlamadan yorum yapıyor ki ben buna sinir oluyoru.Ferrari kazanıyor Fia kaybediyor artık todt yok schumi brawn yok.Tur yiyecek takım mı?Neden yemesin ya f1de tur yemeyecek pilot ve takım var mı?Yememiş olanı var mı?Ne efsaneler bile tur yedi her takım yedi ama toplarlanma bir süreçtir.Sanki Ferrari tur yemeyecek diye bir kanun var ya.Kardeşim bu sporda ve tüm sporlarda doğru zamanda doğru insanlarla çalışman lazım hatta o bile yetmeyebilir doğru anı zamanı yakalaman lazım.Başarılı olmakta var olamamakta bunu artık kafanıza sokun.Ferrari 2-3 veya 5 sezon daha kazanamasa bile f1deki köklü tarihi,başarıları silinmeyecek

  5. O içecek firmasından takvimin en teknik pistinde daha yeni tur yediniz, Ferrari tur yiyecek takım mı? arkadaş Ferrari'nin mevcut durumuna atıfta bulunmuş, siz çok mu memnunsunuz bu halinizden? ben Ferrari taraftarı olmamama rağmen hiç memnun değilim, Ferrari efsanedir, adına yakışmıyor bu haller..

  6. Sen o yüzden mi içecek firmasına gönül verdin?

  7. Alonso: “Şu anda her şeyin gidişatından memnunum"

    Maşallah Allah nazarlardan saklasın.Hep böyle devam edin.:D

    Schumi kalacak dedilr gitti.Raikkonen kalacak dediler gitti.Şimdi de dominik .Ferrari pistte ki performansından çok pist dışı magazinsel olaylarala gündeme gelmiş durumda.Enzo Ferrarinin efsanevi "Başkaları araba satmak için yarışır biz yarışmak için araba satarız" sözünü öldürmüş durumdalar.Resmen hayal dolanla,spor dışı politika ile gündeme gelmeye çalışıyorlar.Ana temaları reklamın iyisi kötüsü olmaz.Ama ama kazrizma yerelere düşmek üzere haberleri yok.

  8. Luca Colajanni kardesim buyuk konusma, yarin Briatore takimin basina gelirse ne yapacaksin? kacacak delik ararsin artik 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir