Hamilton: "Asla Schumacher Gibi Kirli Olmayacağım"

yazar:

kategori:

Son haftalarda yarıştaki hareketleri ve agresiflikleri ile gündemde oldukça fazla yer bulan agresiflik konusunda bazıları tarafından yeni Schumacher olarak adlandırılmıştı.

Hamilton Kanada’da yaptığı açıklamada “Asla Schumacher ile aynı cümlenin içerisinde yer almamaya çalışacağım. Kariyerimde asla kimsenin yarışını bilerek mahvetmedim ya da kimseye bilerek çarpmadım.”

“Temiz bir şekilde birisini geçince kendimi harika hissediyorum.”

“Asla yanlış bir şey yapmadım. Bu yüzden beni o tür insanlarla kıyaslamanızın adil olduğunu düşünmüyorum. Ve asla öyle olmayı planlamıyorum. Ben adil bir şekilde kazanmayı seviyorum.” dedi

 


Yorumlar

  1. samet  birol avatarı

    yani başlık sırf hamiltona yüklenmek için yapılmış gerçekleri yansıtmayan bir başlık. Amaç hamiltona laflar atılsın ortalık karışsın hamiye antipati dahada artsın… dürüst olun adam olun artık başlığı kim atmışsa?

  2. aytekin aytekin avatarı
    aytekin aytekin

    hamilton sen şuminin elinin kiri bile olamazsın haklısın…

  3. Mustafa Sar avatarı

    Tamam Schumacher şu an için Mercedes Gp de ter döküyor olabilir… Ama şahsen bir tifosi olarak benim için dokunulmazdır…Hamilton _ki aklından muhtemelen gelecekte Kırmızı tulumu giymeyi geçiriyor olabilir- Schumacher konusunda dikkatli konuşmalı … Kimse efsane pilotu karalamaya cüret etmemeli… Kirlilikten bahsedecek son pilot Mc Laren pilotları olmalıdır. f1 de kimseyi balık hafızalı olarak nitelendiremeyiz…2007 yılının üzerinden çok mu zaman geçti… Ya 2008 Canadaya ne demek gerekir… Onu da mı unuttunuz… 2009 Avustralya'yı unutmuş olamayız… Öyleyse Monaco7ya bir bakalım… Yanar döner olmak Lewis'e yakışıyor… Tamam Schumacher bir çok ceza aldı… Sumi ceza alacak bir eylem yaptıysa onun arkasında her zaman durdu… Bir çok kez o dizginlenemez hırsının kurbanı oldu… Schumacher'in en affedilmez hatası bence Winleneuve'ye kasti çarpmasıydı… Kaldı ki çarptı ve cezasını çekti… Lewis yaptıklarının cezasını çekti mi tartışılır.. Gerçi Lewis bir çocuk… Üstelik bayağı bir atraksiyon ustası… Çok da antipatik… Bir tifosi olarak Button'a duyduğum sempati ne yazıkki Lewis için geçerli değil… Çok yalan konuşması bunun en önemli sebebi…

  4. bir ferrari fanı olarak dün akşam mclaren den button,a bayıldım belki şanslı idi ama gerçekten şampiyona yakışan sürüşünü yaptı. pit cezaları lastik patlaması gridin en arkasına düşmeleri ve son olarak finalde yaptıgı iş gerçektn övgüyü haketti.. bnce mclaren,de takımın liderin button olmalı ve hamiltonun yerine de iskoç pilot "di restanın" gelmesi gerekiyor.. şumi hakkındaki sözlerine de katılmıyorum Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi pilotu ile aynı gridde yarışması onun için bir lütup olmalı

  5. bir hamilton taraftari olmama ragmen boyle sozler sarf etmesini hic yakistiramadim ustelik de monako nun ardindan schumi lewis in arkasinda durmus onu savunmustu

  6. bir hamilton taraftari olmama ragmen boyle sozler sarf etmesini hic yakistiramadim ustelik de monako nun ardindan schumi lewis in arkasinda durmus onu savunmustu

  7. Sayın moderatör dün akşam yazdıklarımı neden yayınlamadığınızı açıklarmısınız. Hiç bir şekilde argo içermeyen bi yazıydı. Herkez kendince öz eleştiri yapamicaksa yorum niye yaptırıyosunuz insanlara. İstediğiniz yorumu kabul ediyosunuz istemediğinizi etmiyorsunuz bunun tek açılaması olabilir siz shumi nin fanı olan amip insanlardan oluşuyorsunuz

  8. Dinime laf eden bari Müslüman olsa.. Sen zaten şimdiden kirlendin kirleneceğin kadar..

  9. Farkında mısınız bilmiyorum ama bu sözler schumi için söylendi. Schumi o kadar olgun ki sallamadı bile. Çıktı dün sadece "senin söylediklerini duyuyorum akıllı ol" der gibi biraz üzerine gitti. Ama bunların hepsini pistte yaptı. Bundan önce olduğu gibi. Tamam schumi sütten çıkma ak kaşık değil.

    Kasıtlı olarak çarpması, bilerek park etmesi duvara göndermesi ne kadar doğru orası tartışılır. Ama hiç bir zaman pist dışında atıp tutmadı. Her ne yapacaksa çıkıp pistte yaptı kavga etti sövdü üzerine sürdü. Ama hepsi pistte. Tıpkı Senna' nın yaptığı gibi. Bir yarışta schumiyi adeta biçmişti. Soru gelince neler oldu diye "Onu orada durdurmasaydım bir daha hiç kimse onu durduramazdı" demişti. Yani bunlar hep olacaktır. Ama pistte olması en büyük isteğimiz.

    Yalan söylemek, renginle ilgili konulara takılmak, schumi üzerinden prim yapmaya çalışmak sonra da çıkıp özür dilemek sana yakışmaz. Sen işini pistte yap belki 10 yıl sonra insanlarda senin üzerinden prim yapmaya çalışır.

  10. Lewis'i sevmiyorum ama bence uzerindeki baskı adamı iyice delirtti bunu gormemek icin deli olmak lazım.

    Bu 2-3 hafta icinde suclu sucsuz oldugu birçok konu var bana kalırsa ama takımdan bir kişinin bile dogru durust sen napıyosun az sakin ol dememesi daha buyuk hata bence. Adam asırı rekabetci bir ruha sahip ama ust uste yaptıgı hatalar sonra da herbir aciklamanin ardından ozur dilemesi onu pist dısında dikkate alınmamasi gereken bir insan konumuna itiyor. biz bile az sonra ozur diler diye dalga geciyorsak F1 ortamında durumu dusunemiyorum. Sonucta yasca genç bir insan etrafındaki herseyi kontrol etmeyi bilen (saç kesimine kadar :/) takım tarafından daha iyi yonlendirilmeliydi.

    ayrica Button ile de araları bu yarış gerilmedi ama 2 yaris sonra gerilmeyecegini de kimse garanti edemez. Button da bence eh takım arkadasım boyle ben niye bole yapmiyim moduna girmeye basladi. Hayret verici olan ise 3 buyuk takım pilotlariyla dogru durust selamlastıgını gordugum bi Alonso. belki de yaniliyorum ama Kim tahmin ederdi (:

  11. Artık dikkatleri başka tarafa çekmeye mi çalışıyor yoksa daha önce diğer pilotlara ettiği lafları (stupid vb.) mı unuttturmak istiyor bimem, bilmek de istemem ama sevgili(!) Lewis sen bu şartları ve baskıyı kaldıramıyorsun. Sanki mahalli yarışlardasın da her turda 3-5 araba geçmeye kalkıyosun o ıslak şartlarda. Bir bilen sensin sanki, senden başka kimse bilmiyor mu atak yapmayı? Bu kadar saçmalığı ve s-word'lüğü (senin gibi söyleyemeyeceğim ama o vatandaşın İngiliz gazeteci gibi en azından s-word diyim) yap ondan sonra çık Schumi gibi kirli olmayacağım de. Git kardeşim kendi işine bak Allah'ını seversen…

  12. Keşke bu talihsiz açıklamaya yapmasaydın Lewis kapat artık şu çeneni de pistte adam akıllı düzgün işler yap sınırı cidden aşmaya başladın schumi fanları şuan senin için ne söyleseler haklılar.

  13. kirli schumiyi sevmeyen ölsün hamilton ne diyim sana emi:) ayrıca kirli senna ve prostuda seviyoruz. çünkü onlar kaybetmeye tahammülü olmayan büyük ustalar. bence hamilton ayıldıktan sonra tekrar aynı soruyu sormalıla bakalım belki bu defa daha düzgün bişeyler söyler.

  14. Hamilton la shumacheri aynı kefeye koyan arkadaşlar için söylüyorum. "Hamilton, Senna dan sonra f1 e gelen en iyi plot. Schumacher i plot klasmanına bile koymam nba da ron artest varsa f1 de de schumacher var. F1 in kirli yüzü resmen.
    1 kez cekiş kontrolu kullandığı için şampiyonluğu silindi hiç bi zaman adil yarışmadı takım arkadaşından her zaman daha iyi bi araca sahip oldu takım arkadaşının yol vermesi sayesinde 1. oldu kimi zaman bu tip bi yarış sonrası Bi gazetecinin en iyi plot olduğunuz içinmi yoksa en iyi anlaşmaya sahip olduğunuz içinmi 1. oldunuz sorusuna cevap verememesi en büyük örnek.
    1 kez demon hill e bilerek çarparak sampiyon oldu ve insanların böyle bir kişiyi iyi bir plot gibi gormesi benim için utanç verici.

  15. bu gay kılıklıya hep ıyımser yaklastım ama sen adam gıbı adammısında schumıye laf edıosun adam 43 yasına geldı yıne senınle aynı duzeyde aracta olsun yer lan sızı dua edın surus tarzı ve herseyıyle schumıyı severım mal bebe amık

  16. bugunkü yarışta schuminin bi feyk atmasıyla dağlara taşlara gittin hamilton, dua et adamın altındaki araç yavaş yoksa topunuzu siler pistlerden

  17. Kazım UÇAR avatarı

    Sen sokakta uzaktan kumandalı arabayla oynarken Schumacher Senna.Villenueve,Hakkinen le kapışıyodu.Bide şunun resimdeki sıfatına bakın hele neye benziyo.

  18. MgpSchumi2011 avatarı
    MgpSchumi2011

    Hamiltoncuklar bu sefer ne bahane bulucaksınız bakalıkm monacoda adamları biçtin burda webberin yarışını mahvettin butttona arkadan çarptınki hani insan bir düşünür yağmurlu hava bu görüş açısı nedir diye(ha schumi gibi değilim demiş haklı daha yağmurlu havada geçiş yapmayı bilmiyor)ama yok dan dun girdin hatta schumiye bile çarpacak iken schumi bir güzel sana geçiş öyle değil böyle engellenir kuralını gösterdi.

    DRS ve Kers siz hamilton anca kendisini geçer ben diyordum schumi nin altında hamltonla eşit araç olsun süpürür hamiltonu diye nispeten şartlar biraz eşit hale getirdi hamilton aracını zor piste attı.

    Birde bunu Senna gibi bir efsane ile kıyaslayan o zekası yüksek (mecazi anlamda) arkadaşlara selam olsun.Her zaman diyorum Hamilton Sennanın tırnağı olamaz.

    Sıradaki yarışta hangi pilotu bicicek bakalım :)Merakla bekliyoruz:)

  19. Schumacher hamiltonu cümle dışına itti, button da hamiltonu yarış dışına itti 🙂

  20. watercolour avatarı

    Schumi dışarıya güzel itti.Kirli schumiyi seviyorum 😀

  21. Hamilton ne olduğunu gördü… Konuş evladım konuş en iyi yarışın kanada gibi olsun 🙂

  22. Buraya yazıyorum çünkü buraya baya giriliyor.

    Şuan yağmur var Canada da hemde iyi bir şekilde.

    Haber gayet resmidir. Gözümle gördüm.

  23. Ömer_Massa avatarı

    bu hamilton iyice dengesizleşti.ne dediğini bilmiyor.

  24. adam gibi yorum yapsaydın silinmezdi …

  25. Haklısın katılıyorum.Empati yaptırıyo kavruk oğlanları sıkıştışlar işte

  26. Tekila içiyorum'' olum''

    ayrıca olum ne demek ve ismini yaşını durumunu bilmediğiniz insanlarla konuşma lugatınızı saygı çerçevesine çekin

    yoksa buranın seviyesini düşürmeyelim

    saygılı olun saygı görün

    Sizler Alonsoya sallarken iyiy di değilmi.

    asıl senin şu çukulata renkliye sormak lazım Olum sen içtin diye.

  27. ne kadar aptalca bir yorum ne içiyorsun olum sen

  28. mesajım silinmiş

    neyse iltifat edeyim bari belki silinmez.

    seni f 1 in Ahmet çakarı ilan ediyorum

    pistdede mikrofon karşısında da yeterince başarılısın tebrikler

    çukulata çocuk yürü kim tutar seni

    bir kaç güne özür dilersin ne de olsa

  29. abartılıyor bu haberler bence…ama bir gerçek var ki biraz çenesi düşük bu çocuğun…böyle devam etmesi halinde aleyhine ciddi bir grup oluşur…yanlış yapıyor…babası acilen başına geçmesi lazım…
    hey gidi kimi…tek bir kelime kötü söz söylememiş ayrı bir dünyanın insanı…çok özlüyoruz seni…

  30. Bence en iyi pilotlardan birisin ama aracını sürsen daha iyi olur. Böyle yorumlarla ucuz fiyata gidersin.Demedi deme.Yorumları gazeteciler ve biz yazıyoruz zaten bırak sen bunları.Pedala bas.

  31. Knka schumacherin yaşadığı olayları biliyoruz diskalifiye durumlarını vs. Lewis de yarış dışı kalabilirdi o kazalarda zaten kim bunun garantisini verebilirdi ki? Lewis e çarpıp yarış dışı kalmayan ama Lewisin yarış dışı kaldığı durumlarıda biliyoruz bkz: Japonya 2008 Massa, Singapur 2010 Mark Webber. Zaten söylediğim gibi Lewisin schumacherle alıp veremediği bir şey yok benimde yok sende biliyorsun knka o yüzden adama sormuşlardır böyle bi benzetme olduğunu o da böyle bir cevap vermiş ancak başlıkta ki kirli sözcüğü insanları yanlış yönlendirebiliyor. Ben yabancı sitelerde baktım göremedim haberi orjinalinede bi baksaydık dirty schumacher fln demiş mi dememiş mi diye ancak haberin içeriğinde kirli sözcüğü geçmediğine göre öyle bir şey söylememiş.

  32. şenol sen schumacherin kasıtlı çarptığını ve kendisini yarış dışı bıraktığını, hamiltonun yanlışlıkla çarpatığını ve rakiplerini yarış dışı bıraktığını mı söylüyorsun. Kasıt var dememiz için demekki çarpanın yarışdışı,diğerpilotun devam etmesi lazım

  33. Kirli olmayacağım dememiş ancak başlıkta kirli olmayacağım yazılmış tipik basın başlığı işte 🙂 Söylediği doğru schumacher in kasıtlı olarak çarptığı olaylar vardı geçmişte bunları hepimiz biliyoruz ve eğer Schumacher le aynı kefeye konduğunu sormuşsa basın o da böyle bir cevap vermiş gayet normal şekilde bunda gocunacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Schumacherciler alınmasın bence söylediğim gibi basın sormuştur schumachere benzetildiğine yönelik şeyler olduğu o da doğal olarak ben kimseye kasıtlı çarpmadım öyle biri değilim ve olmayacağım demiş. "Kirli" sözcüğünü kullanmadığına eminim Lewis'in.

  34. Ali Ünal abimize tekrar saygılar.. =)) Adam bu işi biliyo, insan sarrafı 🙂

  35. Birisi hamiltona ihraç edildiği kazada dahi rakibinin yarışa devam edip şampiyon olduğunu kendisinin yarış dışı kaldığını hatırlatsın bence.

    "Kariyerimde asla kimsenin yarışını bilerek mahvetmedim ya da kimseye bilerek çarpmadım"

    Şu açıklamayı da Monacodan bir hafta sonra yapması Hamiltonda balık hafızası olduğunun bir kanıtı olsa gerek.Sen 2 pilota çarp onların yarışı orda bitsin, aldığın cezalardan sıra olarak etkilenme bile sonra gel schumacherin kazasına yorum yap.Valla karşısındakiler nasıl gazeteci bilmiyorum. Bu cevabı alınca sorarlar adama, ne içtiysen? aynısından istiyorum diye…

  36. rocco junior avatarı

    Laflarına dikkat et McKerem

  37. Kıskanmanın tanımına senın bu söylediklerini örnek diye koysan cuk diye oturur :)) Kimiye durduk yere,pitte geçti diye kıskançlıktan çarpanda,Massaya çarpanda,maldonadoya çarpanda.hırsızlık yapanda sizin pilotunuz.Fazla konusupda olmayan değerini dahada düşürme.

  38. Bir sus bir çeneni kapat yahu nasıl Mclaren pilotusun sen abilerinden hiç mi örnek almadın…

  39. Bu açıklamadan sonra Alonsonun ne kadar olgunlaştıgını tekrar tekrar anlamış olduk 🙂 Hamilton için yorum yapmaya gerek yok Cahil cocuk daha ne yapsın ne diyecegini bilmiyor bazen heyecan yapıp bu tarz seyler söyleyebiliyor hoş görmek lazım o da ister Schumi abisi gibi iyi olmak ama olamayacagını bildigi için bu tarz yorumlar yapıyor ay yazık : (

  40. 'Çöp Kamyonu Kanunu' bilir misin 🙂

  41. deniz kızıl avatarı
    deniz kızıl

    Hamilton' un başına güneşmi geçti acaba diyecektim tam ama baktım Kanada'da hava kapalı güneş filan yok geçen haftaki 'bırakabilirim' imasındaki konuşmasından sonra 'pişmanım' demeseydi heralde giderayak sataşıyor diyecektim önümüzdeki hafta yine özür dilerse şaşırmayın ama bi laf vardır. 'Delikanlı adam özürdilemez özür dileyecek hareket yapmaz' diye valla anlayan anladı artık

    Herkese Saygılar…

  42. Long live vettel 🙂 koptum 😀

  43. birinin üstüne bilerek direksiyonu kırıp o sezondan diskalifiye edilene kadar zaten seni shumi ile kıyaslamak abes.belki öğrencisi massa ile master shumiyi kıyaslarız,2007 de alonsoya direksyon kıran,2008de lewis e bilerek çarpan yine 2011 monacoda geçileceğini anlayınca direksyonu kıran… shumi ile kıyaslamak için onun çirkefliklerinin en az %10 unu filan yapman lazım. mesela monacoda aracı yanlamasına park edip, pardon stop etti diceksin,barrichellonun hayatına kastedeceksin vs… uzar gider. yani daha yolun başındasın lewis, shumi gibi olmak için çok çalışman lazım :)))) formula1 i yeni izlemeye başlayanlar tabiki bilmezler shuminin çirkefliklerini, onlar sadece fia-ferrari ilişkisi ile gelen şampiyonlukları kazanan süt gibi saf ve temiz peygamberlerini görürler. shumi mercedesin en büyük hatası oldu. durumu ortada. artı birde çakma mercedesci taraftar kitlesi eklendi, aslen ferrarici olan garip bir grup. gerçek mercedes severleri çok net görüyoruz. tüm dünyanın söyleyip dile getirdiği shumi çirkefliğini birde lewis dile getirmiş çok değil 😀 sanki bu haberi okuyan arkadaşlar shuminin çirkefliklerini ilk defa duyuyorlar.. kardeşim siz uzayda filan mı yaşıyorsunzu!!! 🙂

  44. Hadi ya vayy be, demek kimse cesaret edemedi hımm şaşırdım doğrusu. Demek ki Hamilton'ı beklemişler 14 sene geçsin de nasılsa birisi konuşur denilmiş. Ya Hamilton söylemede önce Schumacher'in yaptıklarını kimse bilmiyor muydu, hatalarını, başarılarını. Ne yani bu esmer kavruk çocuk mu Schumi'nin foyasını ortaya çıkardı. Hamilton'dan önce kimler kimler neler söyledi neler yazıldı bu ne ilk ne de son. Ferrari'deki şampiyonlukları için bile Schumacher'in bir proje olduğundan bahsedildi. Şimdi bu açıklamadan nasıl kahramanlık hikayeleri çıkartıyorsunuz anlamıyorum. Hamilton açıklamadan önce de Schumacher gerçeği vardı, diskalifiye olmasıyla da 7 kez dünya şampiyonluğuyla da. İşler sarpa sarınca ne yapacağını şaşırmış belli. Allah yardımcısı olsun

  45. watercolour avatarı

    Vettel'e cocuk diyoruz ama bu tip acıklamalardan sonra kimin cocuk oldugu belli oluyor.Hamilton ispanyadan beridir ağlamaya devam ediyor.Biri sunun agzına versin bi emzik.

  46. Haydeee, ne iciyorsa aynisindan istiyorum :))

  47. Bilmeyen de Hamiltonu Friedrich Nietzsche zannedecek 😀

  48. ouvvv diyene bak hele. ele verir talkını kendi yutar salkımı.

  49. kimi safkan yarışçıydı sedat abi.. kimseyle bu tarz çekişmeler içerisinde girmez, sadece yarışır ve giderdi. bir hakkinen ahlakını kaybetti şu andaki çoğu yarışçı. hakkinen ve schumacher birbirlerini yerlerdi pist içerisinde ama sonrasında birbirlerini tebrik ederlerdi. gerçek bir sportmendiler. hamilton hala çocuk ve büyüyemedi. şampiyonluk vetteli büyüttü ama hamiltonu büyütemedi. ingiliz küstahlığı yapmanın gereği yok. işinle üstün ol, konuşmalarınla bunu yapmaya çalışma..

  50. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Gerçek Olan Şey Schumacheri Kıskanmak Gerçek Olan Şey Şampiyon Olmayacağını Anlayınca Herkese Saldırmak..

  51. "Temiz bir şekilde birisini geçince kendimi harika hissediyorum." Sanırım burada şu barrichello nun verdiği yolla 1. olduğu için laf atmış lewis şumi ye ; ancak şöyle birşey var ki 2008 de kendisine (abartarak söylüyorum ama bilen bilir) milyonlarca kez kovalainen in yol verdiğini gördük . O yüzden Lewis e artık ''he he tabi'' diyip geçmeye başlayacağız . Bu duruma soktu kendini .

  52. Mert  Öztekin (Mertoya-Mclaren) avatarı
    Mert Öztekin (Mertoya-Mclaren)

    Artık biri bu adamı sustursun.

    Ben carlın bir karakteri olmadığını düşünüyorum.İşte carlın geçmişi

    1-2006 de Piquet e ettiği laflar ( kazadan sonra)
    2-2006 San Marino da SC geçmesi
    3-2007 de sırları saklaması
    4-2007 de Macaristan da ilk kanı dökmesi,Bıçağı Monaco da çıkarmıştı.
    5-2008 de pist üstündeki hırçın hareketleri
    6-2009 yalan skandalı
    7-Aracımız harika dedikten sonra hayal kırıklığı yaratan 2009
    8-2010 da trafiği birbirine katması
    9-2011 de bununla ilgili espri yapması
    10-Babasını kovması
    11-Her hatalı kararda takımı yargılaması
    12-2010 da JB nin nasıl puan olarak bana yakın olur diye sorgulaması
    13-2010 SC geçmesi
    14-hrt ile dalga geçmesi
    15-Rakipleri hakkında ağıza alınmayacak laflar etmesi
    16-Irkçılık kokan söylemleri.

    17-Bunlardan sonra gelip yine özür dilemesi.

    Ben carlın Alonso hayranlığını biliyordum.Sürekli olarak ona güzel laflar söylemesi vs.

    Schumi nefretinide biliyordum.

    Ama bu haberler hoşuma gidiyor.Şampiyonluk şansını,kuralların değişmesine bağlamış bir eski şampiyon.Baskı altında.Çok yorgun,halsiz.Kendine güveni kalmamış.

    Bu menajerlik şirketi bu çocuğun sonu olacak.

    Aslında f1 deki en yetenekli 5 pilottan biri.Ama JPM gibi harcanıp gidecek.Umarım kendine çeki düzen verir.

  53. OUTLAW RIDER  (public enemy) avatarı
    OUTLAW RIDER (public enemy)

    Hay ağzına sağlık HAMILTONATOR!
    Kimsenin söylemeye cesaret edemediği gerçekleri söyleyebildin!

  54. Forza Felipe avatarı

    Bence Hamilton'u gaza getiren medya..Birisi şunun kulağını çekip saçma açıklamalar yapmasını engellemeli.

  55. arkadaşlar yani hamilton sevdiğim bir insan ama, daha önceden schumacheri örnek alıyorum, onunla yarışmak hayal ettiğim en büyük düşlerden birisi diyen adamın şu anda bunu söylemesini çok yanlış buluyorum.

    bahsettiği insan bu sporun bütün rekorlarını elinde bulunduran bir dahi. çekişme içerisinde rakipleriyle olan olumsuz şeyleri isminin önüne koyması hiçde hoş görülecek bir durum değil !
    biz hamiltonu hırslı ve azimli yarışmasıyla sevdik. devamlı olumsuz konuşmalar yapıp ona buna saldırdığı için değil !

    bence bu tarz konuşmak yerine daha iyi yarışmayı ve aracını geliştirmeye odaklanmalı. schumacher her ne kadar şu anda formunda olmasa da bu sporun idolüdür. yaşayan efsanesidir..

  56. sakın alonso abine de sataşma olurmu yaramaz çocuuukk:))

  57. Monako'daki olayların ardından Hamilton bu yorumuyla da Schumacher'den bin kat beter olduğunu tescillemiş oldu.

  58. güzel yorum …

  59. watercolour avatarı

    puhahha schumi kim sen kim?Sen ancak schumi'nin **** olursun.

  60. ''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir,Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!…majesteleri jordan ın zamanında söyledigi bu cümleyi alonso için kullanmıştım fakat birisi bunu levis hamılton a hatırlatsın çünkü artık antipatikleşiyor ne dediginin farkında degil ateşle oynuyor…
    çıkıp birisi sen çok temızsin sankı fazla konuşma dese ben siyah ım o yuzden bana böyle diyorsun dieyecek ve ben artık şaşırmayacagım . oha hamılton shumacherın geçmişteki yarışlarını izleyerek büyüdüm onunla ilk defa piste çıktıgımda bacaklarım titredi çok heyeanlandım diyende sendin ama anladıkkı ne yazıkkı tipik bir ingilizsin yazık

  61. Bütün bunlar hep Vettel yüzünden oluyor. Arkadaş bırak birazcık Hamilton abin kazansın yoksa bu gidişle sağa sola sallamaktan bir gün başına birşey getirecek 🙂

  62. Bunların sorumlusu FİAdır,Hamiltona adam aklıllı bir ceza vermiş olsalardı bukadar cüretkar olamazdı.aynı şeyi Alonso yapsaydı vay halimize. Schumiyi ağzına alacak kadar büyüdünmüki sen hamilton bey. Neymiş agrasif pilotmuş. Bende agresif olurum bukadar kolay başkasının yarışını berbat edeceksem.

  63. Artık ne kullanmaya başladıysa belli ki iyi kafa yapıyor, çok çabuk unutmaya başlamış yaptıklarını, söylediklerini. Sadece pist üzerinde yaptıklarıyla kirlenmez insan, özel hayatı, pist dışı davranışlarına da bakmak lazım. Daha Monaco sonrası neler dedi şimdi yanlış bir şey yapmadım diyor eğer bunlar yanlış değilse valla tekdir ettim doğrusu Nirvana'ya az kalmış!

  64. herkül isimli şahıs ne yorum yapacak çok merak ediyorum 🙂

  65. 2 hafta önceki massa-hamilton olayının ardından, "hamilton 2007'de çok başarılı araç kullandı, bir çok kez podyuma çıktı, yarışlar kazandı. ama mütevaziliğini bozmadı, bir çok insanın sempatisini kazandı" şeklinde düşündüğümü yazmıştım.

    ama şimdi hem garip garip hareketler yapıyor, sonra da susup ortalığın sakinleşmesini sağlayacağına yarayı daha da kanatmak için elinden geleni yapıyor.

    mütevazilik mi? o özelliği 2008'in son yarışının son virajında kazandığı şampiyonluğun ardından kaybolup gitti.

    dikkatle bakalım, hamilton'un garip yanlışları, aşırı egosunun verdiği kaprisler ve de verdiği saçma sapan demeçler, hep bu şampiyonluğun ardından geldi.

    eline ne geçiyor, bilmem. 2 hafta önce massa ve maldonado'ya açıkça hakaret etti, sonra özür diledi.

    şimdi hiç bir neden yokken schumacher'in ismini ağzına alıp aklınca töhmet altında bırakmaya çalışıyor.

    fakat birileri, bu şekilde ona buna sataşarak eline bir şeyin geçmeyeceğini, battıkça batmaya devam edeceğini söylemesi lazım.

  66. Yusuf  Hitay avatarı

    cidden kimi özletti kendini, dünya yıkılsa iplemiyordu adam 🙂

    macaristan 2009'da massa nın kazası sonrası kimi'ye sormuşlardı ziyarete gittin mi kendisi nasıl diye. "sms attım" cevabı vermişti 😀 adamım ya

  67. İyi pilot deyince sadece yarış kazanan hızlı süreni düşünen mantıklar.
    Ben bu kara çocuğu severdim ama 2 haftadır içimde bir gram sempati kalmadı.
    2 yıl içinde Schumiye olan düşüncelerinde nasıl dönekleşti gördünüz.

    Lewis kendine zarar ediyor başkasına değil ve taraftar sayısını düşürüyor mesela ben gibi.

    Umarım bugün Schumi senin önünde bitirir umarım.

    Schumi ile kendini karşılaştırman için önce üslup adap öğrenmen lazım

  68. Adam kendi kurduğu cümlede kendini şumi ile beraber kullanmış. Haa buna iltifat dersiniz veya hakaret. Şuminin masum olmadığı zamanlar da oldu elbette. Macaristan unutulur gibi değil. Ama hamilton su kaçırmaya başladı.

  69. alonzomanyaa  avatarı

    Yok hacılar nicol bozmuş bunu, vermiyor bu ara her halde :))

  70. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar
    "Michael'i önümde görmek, onun olduğunu bilmek eşsiz ve özel bir histi. Diğer pilotlara kıyasla farklı bir histi. Çünkü o, 7 dünya şampiyonluğuna sahip. O, bir efsane."

    "Eğer 7 dünya şampiyonluğunuz varsa bir efsanesinizdir. Bir veya iki şampiyonluk? Saygı duyulur ama 7… Efsanevi bir şey. Bakarsınız ve 'vay be, çok iyi' diye düşünürsünüz"

    Geçen yıl böyle söyleyen bir pilot ne oldu da birden dönüverdi anlamak çok zor değil aslında.Bakın twitterde taraftarlarına dahi küfür eden bir adam herkese herşeyi söyleyebilir.Normaldir hor görmeyelim garibi kimbilir ne derdi vardır?.

  71. Hamilton önceki senelerde bunu yapmıyordu. Acaba yeni menajerin bununla ilgisi var mı acaba?

    Hamilton senin bu sene şampiyon olacak aracın yok bari sansasyon yapacak açıklamalar, hareketler yap da gündemde kalalım demesin menajeri.

    Olur mu olur. Para bu…

  72. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bas git lewis sen kimi kandırıyo nresmen biçtin adami moanco da gecis yri yok atak yapmaya calisiyorsun hade yol al.

  73. 100 dolara Alonsoyu geçicek diye iddiaya girdim arkadaşla bi susda yarış olum yaaa.Nerde mikrofon görse bişeyler dökülüyor yeter sıkıldık ,Kimiyi özledik yahu.

  74. Ali Ünal ın yazısını okudu kesin Ve böyle bi açıklama yaptı

  75. hamilton benim gözümde son 2 haftada çok çok aşağılara indi.böyle konuşma hakkını nereden bulmuş anlayamadım..kendisine gelmesi lazım yoksa lisansı bile tehlikeye girebilir..

  76. fia 8 yarış yasaklasın bu bitter çikolatayı yarışlardan 🙂 yarın schumacherden özür diler erir gider

  77. Geçen sezon başlamadan şuminin yarışacağı açıklanınca
    Hamilton: Benim küçükken idolüm olan bir pilot ile yarışmak inanılmaz heyecanlandırıyor beni demişti
    Bir önceki sezonda,keşke Şumaher ile aynı pistte yarışma imkanım olsydı demişti
    Hakikatten her geçen gün yağ gibi su yüzüne çıkmaya başladı bu hamilton,
    Mclaren geride kalınca hamilton çamları devirmeye başlıyor allahtan hep önlerde mücadele edecek araç veriyorlar yoksa şimdiye kadar Ron denisten tutun martine kadar hepsini tefe koyup pazara çıkarmıştı.

  78. Şaka yaptım arkadaşım dayım falan değil.hakkını helal et..))

  79. niye tepki gösterdin. sana kalsa güzel bi laf etmiş işte. ahmet çakar kendi tarzında bir yorumcu. tarzları benzemiş bu konuşmalarla. dikkat ettiysen iyi veya kötü bişey demedim. dayınsa ne mutlu sana işte ünlü bi dayın var.

  80. Ayy şaka yapıyorum neden bu kadar agresifsin sen.

  81. tencere dibin kara …

    bu çukulata renkli eleman acaba aynada kendine bakıyormu

    tamamdır bir kaç güne özür mesajları ve konuları gelir

    artık sıkıldık ya pistde bir şey yok diline vurdu..

  82. Yürü be kim tutar seni. Aşağıda Sedat Abi ne kadar doğru söylemiş: "Her doğru her yerde söylenmez." O olay yaşandığında Hamilton bermuda şortla geziyordu ve konunun muhattabı bunun cezasını ödedi, konuşuldu, kapandı. Düşündüğünü söylemekte, söylerken düşünmek arasında fark var.

  83. micheal kirli bir pilot değildir. buda benim düşüncem. eğer bu yönden bakarsan pistte temiz birini bulamassın. hani bide bunu button söylese -ki yine yanlış bir düşünce olur- tamamda hamiltonun bunu söylemeye hakkı yok bence.

  84. ayy ne alakasız şeyler yazıyosun. mantıklı ol lütfen. niye aranıza girelim. bu nasıl bi yorum. yazmayın benim yorumlarımın altına bişey.

  85. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Sonuncuda*…

  86. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    f1talya dan bahsediyorum çok haklı

  87. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Efsanenin Taraftarları Daha Ölmedi,Sonunuda Olsa Yanındayız Onun..

  88. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    helal olsun kardeşim çok doğru söylemissin

  89. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Geçemeyince Olacaktı..

  90. Birkaç gun sonra yanlis anlasildim,ozur dilerim falan demeye baslar,Schumachere uzgun oldugunu belirten mesajlar yollar,basin çarpitti der…

  91. rocco junior avatarı

    Yorum için tahmin 350yi bulur:)

  92. Tamam da ben de zaten ona göre cevap verdim, Hamilton'a kirli benzetmesi yapmadım ki elbette sorulan soruya göre cevap veriliyor ve kim bilir ne sormuşlardır ama Hamilton'ın cevap verme tarzı üzerine onu yazdım yoksa kalkıp mesajda kirli demedim. Schumi'nin yaptığı hatayı biz de kabul ediyoruz kimse inkar etmiyor ama kalkıpta üzerinden 14 sene geçtikten sonra gündeme getirmiyor. Ama başkalarına ithamlarda bulunurken kendi hatalarını da düşünmeli, "Asla yanlış bir şey yapmadım." diyor yine soruyorum 2009 Avustralya'da yaptığı gerçekten doğru muydu kendince!

  93. az sonra döner söylediklerim yanlış anlaşıldı özür dilerim :)) puhahahaha..

  94. Yusuf  Hitay avatarı

    bu konuda haklısın, zaten konuşmaları bir tek kendine zarar veriyor. ne oldu bu adama anlamış değilim. geçen yarış yaptığı açıklamalarda saçmalıktı, bu açıklama da gereksiz.

  95. Ne demek istiyorsun arkadaşım neyi varmış Ahmet Çakar'ın,kendisi benim dayım olur .Bir sorunmu var ?

  96. Örnekler güzeldi.

  97. Kimi'ye sen..kırmızı ışıkta arkadan çarpmadınmı..

  98. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Formula 1 Piilotları Arasında Sevdiğim Birisiydin Ama şu 2 Hafta Sonunda Artık Senden Nefret Ediyorum..

    Vettel Seni Geçip 2. Şampiyonluğunu Alacağı İçin Nereye Saldıracağını Bilmiyorsun..

    Schumacherin Neresi Kirli Bunu Demeye Hakkın Yok..Alonso Gerçek Pilot İşte Kaybetsede Kötü Laf Demiyor..Helal Olsun Ona…

    Mclaren Altındaki Aracı Alırsa O Zaman Görürüm Seni..Schumacherin Altında Senle Baş Edebileceği Araç Olmamasına Rağmen Zor Geçiliyor..Geçilemeyince Ona Saldırıyorsun…

    Yarış Öncesi Sinirimi Bozuyorlar…

  99. son birkac haftaya kadar hamilton'in surusune zaten saygi duyardim da buna bagli genel bir sempatim vardi. ama o kadar cok ve bos, itici konusuyor ki bende zerre sempati uyandirmiyor su an.

    nerde 2007'deki kavruk sevimli oglan nerde simdiki amerikanvari niggaa?

  100. Bak yine aynı şey soru neydi abi?

    Bu nasıl bir röportaj!

  101. bide alonsoya sataşsana lewis lütfen :)=))

  102. Birazdan çıkar şöyle der: "Is it cos I is black?" 🙂

  103. ayrıca şimdiye kadar hiç bu kadar rezil bi Mclaren sürücü görmedim. Ahhh nerde o Mika daki efendilik, Kimideki olgunluk, Senna-Prost taki saygı ahhh ahhh.

  104. 6-7 yıl önce bi yazı okumustum.Efsane için söyle bi cümle kurmus yazıyı yazan arkadas:"ya ölesiye sevilen ya da amansızca nefret edilen, iyi ya da kötü herkesin onun hakkında bi fikri var,o bir FENOMEN" ne kadar dogru f1de yarışan, yarısıp bırakan pilotlar ,takım patronları herkez Schumacher hakkında konusuyo.

  105. alonso bile shumiye saygı duyarken bu çocuğa ne oluyor anlamıyorum 🙂 sanırım toprak çekiyo 🙂 shumi ile inş bu akşam pistte yanyana gelirler shumi gerekenı yapacaktır.

  106. alonso bile shumiye saygı duyarken bu çocuğa ne oluyor anlamıyorum 🙂 sanırım toprak çekiyo 🙂 shumi ile inş bu akşam pistte yanyana gelirler shumi gerekenı yapacaktır.

  107. Burası kapanır söylemişti dersiniz.

  108. futbolda ahmet çakar
    formula 1 de hamilton
    :))

  109. Kavgada söylenmez be.

  110. tamam ihraç edildi ama hamilton son zamanlarda çok yanlış yorumlar yapıyor. yani futbol yorumcularından ahmet çakarı hatırlatan açıklamalar bunlar. o başka bi meslek. bence susmalı ve sürmeye devam etmeli.

  111. rocco junior avatarı

    Ya bi bırak Kirve ya Allahını seversen:)

  112. biri hamilton'u sustursun.

    "insanın kendine ettiğini düşmanı edemez" derler, doğru.

    ruh hali gerçekten dağılmış durumda, böyle zamanalrda kameralardan kaçınıp ağzını hiç açmamak en doğru harekettir.

    ama artık hamilton'u susturacak ya da kameralardan kaçıracak bir ron dennis'i yok mclaren'in…

  113. Çok komik:))

  114. Yusuf  Hitay avatarı

    hakikaten düşünce sorununuz var. ben micheal için söylenen lafı doğru buluyorum, sen de aynı şeyi lewis için düşünebilirsin bunda problem yok. eleştiri getirebilmek için kendi açından mükemmel olmak zorunda değilsin, her koşulda eleştiri getirilebilir. evet bana göre michael kirli bir pilottur.

  115. Schumi fanı arkadaşlarımız istedikleri kadar Hamiltona sallasınlar sorun değil,siz araya girmeyin lütfen ))

  116. Bu neşimdi yaa. Abi senden artık gına geldi bee. Kapa şu çenenide sür o lanet arabanı başka da bişiy yapma yaa. Her tarafa sarkıyon manyak mısın nesin.

  117. yetenek olarak da müsait değil.

  118. ben sadece bu sitedekilerden bahsetmemiştim ama:))) ayrıca schumi fanlarının ve hamilton fanlarının arasındaki ilişkiden değil schumi fanlarının ve hamilton arasındaki ilişkiden bahsetmiştim ama neyse:)))

  119. rocco junior avatarı

    Ay yesinler dostluğunuzu çok kıskandık.Diğerleri düşmanınız mı.İşte sizin ruh hali bu kadar insanları düşman olarak görmeyi bırakın.Hepimiz aynı milletteniz en azından çoğumuz.Tek fark farklı takımları tutuyoruz.Hem ayrıca Lewis bu şekilde devam etsin bak bakalım sen yanında dost bulabilecek misin

  120. Hamilton iyice dağıldı, geçen haftaki konuşmasıyla, bir laf vardır onu biraz kibarlaştırıp söyleyeyim; Ortalığa etmişti şimdide sıvamaya başladı.

  121. Yusuf  Hitay avatarı

    at gözlüğü ? sorulan soruyu neden yayınlamazlar anlamıyorum. lewis cümlelerinde michael gibi kirli olmayacağım dememiş. ilk cümleye bakarsanız soruyu az çok tahmin edebilirsiniz. rakibine çarptığı için ihraç edilen bir pilot daha görmedim ben, kabiliyetine laf ettiğimi hatırlamıyorum. olanı söyledim, olanı söylemek için gözlüğe ihtiyaç yoktur. çarpıtılmış yada farklı bakış açısıyla da söylenmiş bir cümle deil, sana göre de bana göre de sezondan ihraç edildi öyle değil mi ? tamam konu kapanmıştır. sizin olaya niye bu kadar celallendiğinizi anlamadım, eleştiri getirilemeyecek mahrem konular mı var f1 de ? yine de ben bu kadar cesur açıklamalar yapabileceğini sanmıyorum, sorulan soruya bir bakmak lazım. yaptıysa da cesur şekilde eleştirisini yapmış, terbiyesizlik olduğunu söyleyen neye göre söylüyor ? suçu olmayan bir kişiyi eleştirmemiş. ancak kendi açısından hayırlı bir açıklama yapmadığı kesin, düşman toplamak hiç bir zaman iyi değildir. gereksiz uzun bir yazı oldu noktalayayım, şampiyona kızışmaya başladı bir hayli 🙂

  122. Schuni fanı arkadaşlarımız bizim gerçek anlamda dostlarımız ,en azından bu sitede..kimse Mclarencileri ve Schumicileri birbirine düşürmeye çalışmasın başaramazlar.))

  123. Bu çocuk iyice kaşınıyo ya Geride kalmak diline vurdu.Daha çok sallıyacak anlaşılan pistteki rakiplerine.Sen kim Schumi kim ?

  124. schumi nin sürüş tarzının kirli olduğunu ve etik olmayan hareketlerde bulunduğunu hep düşünmüşümdür. sen ne kadar bunu kabul etmesende kusura bakma hamilton bana en çok sen onu hatırlatıyosun. Ayrıca bu konuşmanla yine şimşekleri üstüne çektin. Geçen hafta massa cı arkadaşların tepkilerini haklı olarak çekmiştin ama şimdi taraftar sayısı epey fazla olan schumi fanlarını kızdırdın. bilmiyorum büyük oynuyosun bence:)))

  125. 3 vakte kadar özrü gelir :))

  126. pitte yeşil ışığı bekleyen pilota çarpan, güvenlik aracı varken adam geçen, son virajda ne kadar gerçekçi olduğu tartışılan bir geçişle şampiyon olmuş halen kaç pilot tanıyosun??

  127. Schumaer villeneuve'e kasıtlı çarptıktan sonra pişman olduğunu her fırsatta belirtmiştir.Rascasse hakkında hatalı olduğunu bildiği için bu konuda demeç vermekten her fırsatta kaçınmış hatalı olduğunu kabul etmiştir.Hamilton ise şimdi gelmiş schumiye çamur atıyor.Kanada'da ışığı görmekten aciz olup raikkonenin arka kanadını biçen, maldanado ve massaya acemice ataklar yapıp kazaya sebebiyet veren hamilton haklı olduğunu savunup üstüne çekilmekle tehdit etti.Hamilton hiçbir zaman schumaer ile kıyaslanacak bir pilot olamıcak, çünkü karakter olarak müsait değil.

  128. Tahiriklere kapılmayın arkadaşlar 🙂 geçmiş geçmişde kaldı Schumi ne yaptıysa geçti gitti.Hamilton çok konuşmaya başladı ister doğru ister yanlış olsun .Her doğru her yerde söylenmez.

  129. Senin hayalini kurduğun bir gün Efsane olucam diye düşlediğin şey zaten Schumacher dir.
    Efsane = Schumacher . Senin çapın kaç ? boş boş konuşmaktan ve özür dilemekten başka birşey yaptığın yok

  130. şimdiye kadar bir çok insanın düşünüp te söyleyemediği şeyleri çıkıp söyleyip suçlu olacaksa veya ihraç edilcekse Hamilton suçlu olsun ihraç edilsin.

  131. Hırsızlık yapan kac pilot gördün-biliyorsun?

  132. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Az sonra şuminin hayatı hamiltoncu mclaren taraftarlarınca didik didik edilecek.Avustarlyalar , rascasseler, ve daha ne varsa havada uçuşacak.Tur yediği yarışlar, yaptığı kazaları ve hatta rosbergin gerisinde kalması dillere destan bir şekilde ortaya atılacak.

  133. burda hamilton, 2007 de schumacher'in son yarışta villieuneve'ye bilerek direksiyonu üstüne kırması, monaco'da sıralama turlarında bilerek park etmesi yada geçen sene barichello'yu duvara sıkıştırması gibi olayları anlatmaya çalışmış bence.. anladığım kadarıyla da soruda onu kasdederek benzetilme yapmış hamiltonda ona karşılık bu cevabı vermiştir

  134. bu kadar adice yorum yapabileceğine ihtimal vermiyordum hamiltonun ama oldu.Schumacherin cok afedersin boku ol ondan sonra konuş.Ezikliğin bu kadarı.Sen hırsızlığınla nam salmış birisin.Takımında hırsız sende.kazık girince yerinde durmamıs anlaşılan.

  135. balkabağı laf diye konuşuyor işte ne sanıyor kendini anlamış değilim millet gazlayınca senna falan diye gerçekten öyle mi hissetmeye başladı acaba

  136. Site yönetimine tavsiyem insanların daha güzel yakalanmış fotoğraflarını haber tanıtımında kullanın.Bu resmin daha önce de kullanıldığını hatırlıyorum..

  137. Salla koçum salla sen ve o küçük emrah kılıklı takımının taraftarları yıllardır onun gölgesinde ezileceksiniz.Adam varlığı ile bile btıyor.Valla helal Ferrariye de Schumachere de her dalda ezmiş bu ezikleri.Ne bitmez yaraymış.:) Nasıl halletmişsin bunları Schumi ve Ferrari helal size 😀

  138. 7 kez dünya şampiyonu olmuş kaç F1 pilotu gördün sen. Sen ve senin gibi futbol fanatizmi şeklinde pilot destekleyenler yüzünden bu adam bu lafları söyleyecek cesareti buluyor işte. Her insan hata yapar önemli olan bu hatalarından ders almaktır. Schumacher de zamanında hata yaptı ama onun üstüne 5 dünya şampiyonluğu ekledi. Avustralya'da 'yalan skandalına' karıştığında kendini ne kadar temiz hissediyordu sormak istiyorum. Coulthard'ın Belçika 98'te yaptığını hatırlatmak gerekiyor mu bilemedim. Kendi pilotunu ilah olarak görmekten ya da size gösteren o at gözlüğünden kurtulun biraz.

  139. Pilotlara Lisans verirken artık IQ testi de yapmaları gerekiyor. Devir değişti malum, günümüzün araçları ve teknolojisi sayesinde bebelerde F1 pilotu olabiliyor artık. Bebeler bide es kaza kazanırsa sonuç bu oluyor işte. İbretlik:)

    Bu çocuk 1-2 haftadır güzel bişeyler çekip kafayı buluyor, eminim:)

  140. Erkan Söyük avatarı
    Erkan Söyük

    Bahisler açıldı…Ne zaman özür diler 🙂

  141. bir de başka pilotlara çok konuşuyor derler, bu adam abarttı artık konuşmayı bir de saçma sapan konuşuyor.

    tamam açıklama yap kimseyi kasti yarış dışı bırakmam vs. diye, schumacher'i niye karıştırıyorsun olaya durup dururken, o adam öyle şeyler yapsa da cezasını çekmiş tartışmanın üstünden seneler geçmiş. ayıp

  142. Yusuf  Hitay avatarı

    şampiyonadan ihraç edilen kaç pilot gördün-biliyorsun ?

  143. Yusuf  Hitay avatarı

    bak bu sefer doğru konuşmuş, tabi bazılarının hoşuna gitmemiş.

  144. Kim olursa olsun boyle konuşmaya hakkı yok.
    Schumi kariyeriyle seni 7 kez tokatlar
    Bundan sonra Hamilton benim içim bitmiştir sadece agresif süren bir pilot olarak bileceğim
    İyi pilot sadece hızlı giden pilot değildir hamilton kendi kalitesini düşuruyor haberi yok

  145. yetenekli bir pilot olabilirsin ama schumacher kirliyse sen nesin bilemiyorum.

    bu kafayla işin çok zor.

  146. Schumaer yaptığını kabul eden ve bundan ders çıkarıp kendini geliştirmiş ve 7 kez dünya şampiyonu olmuş bir ADAM.Senden farkı bu işte, sen yaptığın saçmalıkları zırvaları kabul etmiyorsun.Kirlilikten bahseden adam 2007'de başkasından kopyalanmış aracı kullanan takımın pilotu.İlginç ironi.

  147. schumacherin sürüş tarzı her zaman belliydi

    Harika bir cümle. Tebrik ederim sizi.

  148. mertcan massa avatarı
    mertcan massa

    bu kadar erken yaşta böyle insanları paraya boğarsan, sonucuna da katlanırsın. kendini beğenmiş şey… ne kadar adil (!) bir sürücü olduğunu geçen yarış (monaco) gördük zaten. sen schumacherle aynı cümlede geçtiğin için dua et. onu yarış kazanamıyor diye öldü mü sandın?

  149. Lewis'in tipik konuşması buna şaşırmadım 🙂

    Schumi ile aynı cümle içinde anılman için bir 6 tane daha şampiyonluk alman lazım. Vettel bu elemanın dengesini cidden bozmuş 🙂

    Long live Vettel 😀

  150. Mclaren altındaki güzel aracı bir alsın sen gör nasıl akıllanır 🙂

  151. Terbiye sinirlarini zorluyor artik gercekten ihrac edilmeyi hak ediyor

  152. zaten fanlarından baska kimse seni schumacher'le filan kıyaslamaz. o senin için xxlarge gelir.

  153. ilk zamanlar schumacher hakkında hep saygı dolu sozler sarfediyodu asla kotu demecler vermiyodu ama nolduysa degişmeye başladı özgüveni artmaya başladı ve aşırı agresif acıklamalarda bulunuyo bu durum onu nefret edilen suruculerin ilk sırasına doğru atmaya başlıyo boyle devam ettigi surece fanlarından başka kimseden destek bulamaz saygı göremez

  154. iyice çocuklaşmaya başladı. schumacherin sürüş tarzı her zaman belliydi. adam gelirken herkes güle oynaya onunla yarışacağımız için gurur duyuyoruz falan diyordu, ondan sonra kuyruklarına basınca farklı yöne kayılıyor.

  155. lewis doğru konuşmuş ta kan çıkar valla bu yorumlardan sonra 😀 bir türk lafı 😛

  156. rocco junior avatarı

    🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir