Toro Rosso Duble Puandan Memnun

yazar:

kategori:

Yarışa 18. sıradan başlayacak olan  Alguersuari, yarış başlamadan önce pite alındı ve o esnada aşırı yağmur ayarları yaptırdı. Alguersuari yarışın sonunda 8. olarak bu senenin ilk puanlarını kazandı. Sebastien Buemi de 10. olunca Toro Rosso her iki sürücüsüyle puan kazanmış oldu.

Alguersuari “Çok mutluyum çünkü pit alanından başlayıp 8. olmak çok iyi bir sonuç. Takım çok iyi iş çıkardı ve önümüze gelen fırsatları çok iyi değerlendirdik. Bu fırsatların bazıları diğer takımların şanssızlıklarıyla ortaya çıktı.”

“Lastikleri değiştirme kararıyla mükemmel strateji uyguladık.” dedi.

Buemi ise pek memnun ayrılmadı ve “Puan her zaman önemli olduğu için 10. olmaktan mutluyum. Ancak biraz hayalkırıklığı yaşıyorum çünkü daha iyi iş çıkarabilirdim ve sanırım oluksuz lastiklere o kadar erken geçmem işe yaramadı.” dedi.


Yorumlar

  1. jaime elestirilerin aksine buemi den daha iyi bir yaris cikardi ve pit yolundan baslayip yarisi 8. sirada bitirmek arka siralardaki bir takim icin guzel bir basari ama bence jaime yi asil sevindiren buemi yi gecmek olmustur cunku ne olursa olsun bir pilotun oncelikli rakibi takim arkadasidir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir