Kanada'da Birçok Taraftar, Harika Yarışı Kaçırdı

yazar:

kategori:

La Presse: “Kal veya git? Pazar günü öğleden sonra sırılsıklam ıslanan seyircilerin aklına sürekli gelen soru buydu”

Montreal’deki yoğun yağmur, hem pistteki izleyicilerin hem de televizyon karşısındaki taraftarların uzunca süre beklemesine neden oldu.

Bazıları o heyecanı kaçırırken diğerleri pes etmeyerek keyfini çıkardı.

New York’tan kardeşi ile yarışı izlemeye giden birisi: “Ayrılmayı hiç düşünmedim. O kadar kolay pes etmek için uzaklardan gelmedik”

Montreal’den birisi: “Bunu bütün bir sene beklerdim. Bu, Kanada’daki en büyük spor”

Yarış organizatörlerinin basın ofisi, damalı bayrağa kadar kalan seyircilerin oranını vermedi ama izleyenlerin tahminine göre %25-50 oranında ayrılan olmuş.

10 yaşındaki çocuğu ile pistten ayrılan birisi: “Sadece aklıselim bir işti. Sel gibiydi ve o şartlarda hiç keyif alınmayacaktı. Ama yine de Montreal’de harika bir hafta sonu geçirdik”

New Jersey’den gelen birisi: “Tayfunun ortasında gibiydik.Yağmur çok güçlüydü ve koltuğumdan kalkmaya cesaret edemedim. Yarışı neden askıya aldıklarını anlıyorum”

Pistten ayrılan birisi: “Her şekilde Vettel kazanacak” demiş…


Yorumlar

  1. orası öyle canım ama arayıda değerlendirdim. Bir ara ümidimi kaybetmiştim ama charlie amca bize iyi haberi verdiğinde çok sevindim yarışın güzel geçeceğini biliyordum ama bu kadarınıda beklemiyordum. :))

  2. Kırmızı bayrak sallandıktan sonra pistin kuruması için aşırı fazla beklediler. Öyle ki, yarış tekrar başlatılır başlatılmaz tüm pilotlar lastiklerini değiştirip intermediate'lara geçtiler. Bu kadar çok beklemeye gerek yoktu, Charlie Whiting yarışı yarım saat kadar önce başlatabilirdi.

    Fazla beklemenin sonucunda yalnızca pistteki seyirciler değil, TV başındakiler de ayrılmaya başladı. Ben yarışın harika geçeceğini bildiğimden sabırla bekledim ve açıkçası buna değdi. Ancak herkesin benim gibi olmadığını biliyorum.

    Umarım bir daha böyle gereksiz bir bekleme görmeyiz.

  3. seçim sonucunu bildiğmden gerek bile duymadım 🙂 serhanı dinlemek daha keyifliydi 😉

  4. sadece pistte değil ekran başındada seçim sonuçlarına dalıp unutup giden çok olmuştur ve dünyada da. Bazı arkadaşlarım yarışa ara verilince seçim sonuçlarına bakmaya başlayıp yarışı unutmuş. :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir