Mercedes Güçlü Bir Avrupa GP Umuyor

yazar:

kategori:

Michael Schumacher Montreal’de bir ara ikincilik şansı varken Button ve Webber’e engel olamayarak podyumun dışında kalmıştı ama zirveye yakın mücadele takım için umut kaynağı olmuştu.

Rosberg ise takımın Avrupa GP’ye getireceği yeniliklerle iyi sonuçlar alabileceklerini ve fabrikadaki çalışmaların karşılığını göreceğini düşünüyor.

Rosberg: “Valensiya her zaman ilginç bir hafta sonu olmuştur. Pist, gerçek ve cadde pistlerinin bir karışımı. Bu yüzden duvarlar araçlara çok yakın ve 25 turun her birinde gerçekten konsantre olmanız gerekiyor.”

“Orada sürmekten keyif alıyorum. Bu hafta herkesi görmek için fabrikayı ziyarettim. Onların nasıl çalıştığını görmek güzeldi”

“Kanada’dakine göre Valensiya’da daha iyi bir sonuç almak için sıkı çalışıyoruz. Bunun gerçekleşebileceği konusunda kendimize çok güveniyorum.

Öte yandan takım patronu Roos Brawn, aracın hâlâ tempoya ihtiyaç duyduğunu kabul etti ama yine zirveye yakın olmamak için bir nedenin olmadığını ekledi.

Brawn: “Kanada’daki son yarış takım adına olumlu bir hafta sonuydu. Aracın nihai temposu üzerinde hâlâ çalışmamız gerekse de, tekrar podyum için mücadelede olmak ümit verici”

Kanada’da podyum şansını son turlarda kaçıran Michael Schumacher de İngiltere ve Almanya öncesinde iyi sonuç almak istiyor.

Schumacher: “Kanada’daki ümit verici hafta sonunun ardından tekrar Avrupa’da olmak güzel.”

“Valensiya’da geçen sene keyif almıştım. Cadde pisti olmasına karşılık çok hızlı ve akıcı. Oraya gitmeyi dört gözle bekliyorum. Elbette evimizdeki yarışlar İngiltere ve Almanya öncesinde iyi bir performans ortaya koymayı ve bir başka cesaret verici hafta sonu geçirmeyi umuyoruz”


Yorumlar

  1. Sadece Shumi'nin hala aynı Shumi olduğunu görmek güzeldi.Araçlar hala işe yaramaz

  2. 2011 sezonu başladı başlayalı gerek ferrari gerekse mercedes GP tarafında bu tarz edebiyatları çok duyduk ama fazla rekabetçi olamadılar… Bu saatten sonrada bişey beklemek bana göre umut tacirliğinden öteye geçmez…

  3. Mercedes GP avatarı

    Jetman öyle diyosunda temeli yanlış falan…bildiğim kadarıyla yağmurda aerodynami etkisi büyük ölçüde azalıyor aracın temeli kötü olsaydı schumacher böyle pat pat adam geçmezdi..temelde iyi bir araca sahibiz demişi Ross Brawn..eğer schumi HRT de olsaydı böylemi olacaktı maxm 3 kişi geçerdi aslında aractakı sorunlar performansı gösterememize neden oluyor..belki çok iyimser oldum bence ama durum bu…

  4. Mercedes GP avatarı

    eğer mercedes birşeyler yapmak istiyorsa lastik aşınmasını çözmesi gerek..ve diğer sorunları şimdi biz böyle diyoruz ama adamlar bizden daha iyi biliyor sorunları..mercedes arka tarafa yoğunlşması lazım bence çünkü arka lastikler çok çabuk aşınıyor bu bizi hem sıralama hem yarışta etkiliyor..arka tarafa büyük bir güncelleme ve yeni bir ön kanat gelmesi gerek bence..geçen seneden beri aynı ön kanatla devam ediyoruz..çok verimli bir ön kanat var herhalde ki bunu kullanıyoruz…sonuç olarak Mercedesi iyi yerlerde görmek isteriz

  5. Mercedes GP avatarı

    tamamda ne getırecekler?

  6. Yeni bir arka kanat belki sorunu çözer

  7. Arkadaslar herkez kendince hakli herkez oyle yada boyle dogru seyleri goruyor bunu mercedeste goruyor ve adim gibi eminim cok gecmeden mercedes tepeye oturucak bunu hissediyorum ve mercedesin geninde bu var kazanmak ama biz sabirsiz insanlariz bunun zaman alicagini ve hemen olmayacagini kabullenmiyoruz aslinda mercedesin yaptigi tam bir profesyonellik ama biz ya bunu anlamiyoruz yada soyledigim gibi gundelik anlik yasiyoruz tmm mercedes su an gridin 4. takimi ama unutmayin mercedes brawn gp yi almak istediginde ve aldiginda onunde bir kac kotu ornek vardi bmw honda ve toyota bunlarin cekilme hamlelerine ragmen mercedes gozu karalik edip f1 e girdiki mc laren gibi bir ortagi olmasina ragmen ve buyuk hissesi kendinde olmasina ragmen hatta hatirlayin mercedes ceo suna yonetim kurulundan bayaa itirazlar olmustu ve halada oluyordur o yuzden isleri hicde kolay degildir iste size redbul ornegi en basitinden simdi boyle yapmak boyle davranmak zorundalar yoksa bir anlik basari saglam olmaz kolay degil onca sene f1 de olmus markalari bir anda gecmek onlari sahneden silmek hersey yavas yavas oluyor ve inanin gelecek sene daha iyi olucak belki 2 3 seneye kafaya oynayacaklar acele etmeyelim biraz sabir mercedesin yillidizi yerlerde surunmek diger araclardan tur yemek icin bulunmaz buralarda ama unutmayin duvar alttan baslanir yukariya dogru yapilir sabir sabirrrrrr

  8. Hakkatten yaw 😀

  9. you back, we back. avatarı
    you back, we back.

    Bozuk saat gibisin yahu günde 2 kez doğruyu gösteriyorsun :p

  10. hiç umutlanma aracın temeli yanlış.

  11. Mercedes GP avatarı

    Rosberg dedi ya fabrikada çalışmalar devam ediyor..Güncelleme getireceklermiş..ne getircekleri hakkında bir bilgisi olan varmı?

  12. mercedes belkide viraj çıkışlarında en çok patinaja düşen araç.Videolarda bariz belli.Bunun yüzünden arka lastikleri çok çabuk bitiriyorlar.Schuminin videolarını izliyorum da ya erken vites değiştiriyor viraj çıkışlarında ya da dip gaz yapmıyor.Arkada ciddi yere basma sorunları var bu aracın.Bu yüzdende DRS yi etkin kullanamıyorlar.RB virajın ortasından sonra açıyor drs yi mercedes ise virajdan çıkıp düzlüğe başladığı sırada.

  13. güçlü nün anlamı yarış kazanmak için savaşmaktır,kazanabilirmiyiz:imkansız.kesinlikle imkansız.öyleyse güçlü değiliz.

  14. mercedes 'the polyanna' team

  15. Deli_ Manyak avatarı

    her yarıştan önce böyle acıklama yapıyorlar sonra tur yiyorlar alışkanlık oldu artık …

  16. artık önümüzdeki seneye odaklanıyoruzu bir an önce söylememiz lazım.

  17. Olağan dışı bir durum oluşmaz ise en iyi ihtimalle 7. olurlar. Redbull,Mclaren ve Ferrari'yi normal şartlarda geçmelerine imkan yok.

  18. Kanada yarışı kuru zeminde gerçekleştirilseydi Mercedesler en az iki tur yerdi.

  19. NothingToSay avatarı

    eğer bu haberle avutmak istediğiniz bizler isek, boşuna uğraşmayın..artık yemeyiz bu umut kırıntılarını..yok kendiniz de inanıyorsanız bu söylediklerinize, o zaman bişi diyemem..insanın kendi kendisibi kandırması tuhaf bir durum..kanadada alınan sonuç ve podyum mücadelesinin takımın gelişimiyle alakası yoktu..tamamen olağan dışı şartlarda olmuş bir şeydi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir