Kobayashi: "Heidfeld Önünde Fren Testi Yapmadım"

yazar:

kategori:

Kaza konusunda Kobayashi: “İsterseniz size verileri gösterebilirim. Hiç bir şey yapamazdım. Çizginin dışındaydım. Çünkü araç sadece pistte kalabiliyordu, gerçekten zorluyordum”

”Ön lastik tutunma çizgisini, temiz çizgiyi kaybetti ve aracın yönünü değiştiremedim. Beklemem gerekiyordu. Çünkü tamamen ıslak tarafa kayabilirdim. Elimden gelenin en iyisini yaptım ama bu biraz aşırı yüklenmeyle oldu”

Bu durum Webber’e de soruldu.

Webber: “U virajda insanların tempo açısından biraz farklı işler yaptıklarını düşünüyorum, özellikle Kanada’da. Michael (Schumacher) de her tur farklı bir ritim tutturarak iyi bir iş çıkarmıştı. Bu normal”

“Ama açıkçası frene basmak farklı bir durum. Biraz geç kalırsanız ve gaza biraz erken basarsanız… Bu, yarışın bir parçası ama pedallarla oyun oynamak açıkçası hepimizin uygun gördüğü bir şey değil. Eminim ki (Kobayashi) bu hileleri yapmıyor”


Yorumlar

  1. yalnız weber de schumi nin neden özel olduğunu söylemiş

    Webber: "U virajda insanların tempo açısından biraz farklı işler yaptıklarını düşünüyorum, özellikle Kanada'da. Michael (Schumacher) de her tur farklı bir ritim tutturarak iyi bir iş çıkarmıştı. Bu normal"

    adamın niye özel olduğunu anlatmış weber eğer her tur farklı bi yerden gidersen seni geçmek o kadar zordur 😀

  2. adam doğru söylüyo.bu işte bi acayiplik vardı ilk olduğunda görülüyordu.zaten kobayashi bunu yapacak adam değil.zaten bence o anda virajı hızlı dönersem kayıp kaza yapabilirim dedi ve neredeyse durdu.ama bu adam böyle birşey yapmaz

  3. Yeme bizi nuri adamın yarışını mahvettin işte

  4. yarışın ardından aynı akşam aynı şeyi ben de yazmıştım. tekrar izleyince, ortada açıkça bir anormal durum olduğu görülüyordu. kobayashi bu numarayı sadece 2. virajda değil, U virajda da yaptı ve orada da rosberg'in arkadan çarpmasına neden oldu.

    özellikle hedifeld'in temasında, açık açık hiç olmadığı kadar yavaşlamış. aracı yarış çizgisi dışında falan da değilmiş.

    şahsi görüşüm, lastikleri biten ve pistin kurumasıyla arkasındaki araçların hızına ayak uyduramayan, ama yerini vermemek için de pis bir numaraya (hatta birden fazla kez) başvuran bir kobayashi vardı montreal'de.

  5. Bana da park etmeye çalışıyormuş gibi geldi.

  6. Schumiye sormaları lazım bu işleri en iyi o bilirim . Bunu kötü anlamda söylemiyorum zaten webberde schumiye bi atıfta bulunmus gibi :D:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir