Red Bull Kural Değişikliğinin Zamanını Sorguluyor

yazar:

kategori:

FIA’nın bu hamlesinin bu hafta sonunu nasıl etkileyeceğini bilmediğini söyleyen Horner, olayın zamanlamasının şaşırtıcı olduğunu belirtti.

Horner: “Teknik emrin, gelecek seneye girerken sene sonunda yapılmaması biraz kafa karıştırıyor. Neden sezon ortasında yapıldı da F-kanal ve çift katmanlı difüzör gibi (bütün sezon kalmasına izin verilmedi)”

“Ama sonuçta durum herkes için aynı ve Silverstone’den başlayacak bu durumla başa çıkacağız”

Bu değişikliklerin Red Bull’un şampiyonluk şansı konusunda endişe yaratıp yaratmadığı konusunda Horner: “Dürüst olmak gerekirse tahmin etmesi imkânsız”

“Gördüğümüz yararı biliyoruz ama diğerlerininkini bilemiyoruz. Öndeki takımların muhtemelen benzer oranda etkileneceğini düşünüyorum ama Silverstone’ye gidene kadar tahmin etmek imkânsız”

Horner, bu kural değişikliği ile Red Bull’un gücünün azalmasını bekleyen rakiplerinin hayal kırıklığı yaşayacaklarını da ifade etti.

Horner: “Hızlı bir aracın sırrı, sihirli bir değneğin olmamasıdır. Bu sene, geçen sene veya ondan önceki sene aracın performansının tek nedeninin bu olduğunu düşünmek yanlış olur. Hepsi içinde sadece biriydi”

“Bununla başa çıkacağız, üstesinden geleceğiz. Silverstone için üretimde bazı parçalarımız var ve umarım orada rekabetçi olabiliriz.”


Yorumlar

  1. 2006 yılına bak istersen horner efendi bir size yapılmadı yani hemde sezon ortasıydı..

    sen o yıllarda meyveli gazoz içiyordun

  2. umarım horner ben newey in bununda bir çaresine bakmasını bekliyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir