Mclaren Sürücüleri Orta Sert Lastiklerde Zorlandı

yazar:

kategori:

Pirelli’nin orta sert lastikleri ilk defa Avrupa’da kullanılacak. Button, bu lastiklerin Valencia için çok  sert olduğunu düşünüyor.

Button “Yumuşak lastiklerde denge oldukça iyi, istediğimiz yere yakınız. Ancak sert olan (orta sert) lastiklerde daha yapmamız gerekenler var. Çok farklı lastikler ve çok farklı biçimde çalışıyorlar. Bu yüzden biraz aldatıcı.”

“Daha zamanımız olacak ve umarım yarın ayarları biraz daha geliştirebiliriz.  Ne yapmamız gerektiğimizi biliyoruz ve bu iyi.” 

“Öğleden sonra sert lastiklerde çok az yol tutuşu vardı. Çok fazla önden ve arkadan kayma sorunları vardı. Ardından yumuşak lastikleri taktığımızda denge tamamiyle farklılaştı bu yüzden her iki lastiği aynı ayarlarla kullanmak çok zor.” dedi.

Lewis Hamilton “İlginç bir gündü. Orta sert lastikleri kullanmak çok zordu. Red bull ve Ferrari’ler iyi bir şekilde kullanmayı başardılar ancak biz zorlandık. Ancak bir kez daha yumuşak lastikler iyi performans sergiledi.”

“Araçta daha fazla gelişim sağlayabiliriz. Ön taraf çok yakın görünüyor ancak biz de mücadelenin içerisindeyiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. F1 tarihinde güvenlik aracını ilk ve 2. kez geçen tek pilot kim ????

  2. yılmaz murat avatarı
    yılmaz murat

    sanki başka pilot olmasaydı geçmeyecekti, ne yani alonso, schumi, vettel, rosberg veya herhangi bir pilot 'bu davranışımla rakiplerimin hakkını yiyebilirim, en iyisi sc'nin arkasında kalmak' mı diyecektir. komik olmayalım lütfen.

  3. oda doğru anasını satim kaç tane yarış baltaladılar 😀

  4. Ona ne gerek var ondan önce ferrari pit ekibi var 😉

  5. Yusuf  Hitay avatarı

    bu yarış tırtlamasak bari

  6. Dert etmeyin yahu, Güvenlik aracını geçersiniz hiçbi sorun kalmaz…

  7. eskiden ferrari ısıtamıyodu şimdi de maclaren mi ısatımıyo ilginç … daha catalunyada alosonun durumu lastik ısıtamamaktan olmuştu dengeler cok cabuk yer degiştirmekte f1 de

  8. Sektör zamanları hiç iyi gözükmedi. Bu akşam ayar konusunda bilinmezleri ortandan kaldırmak için çalışıcaz belliki. Ama pole için mücadele edicek durumdayız bence.

    Cumartesi herşey daha net olur, bekleyip görmek lazım sonuçta.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir