Uluslararası Massa'nın Koltuğu Yarışması Yine Olaylı Bitti

yazar:

kategori:

Uluslararası basından sadece F1THS’nin davet edildiği organizasyon, İtalya’nın Koltukalli yöresinde gerçekleştirildi.

Etkinliğe davet edilenler aynı zamanda jüri üyeleri olarak oylamada bulundular ve önlerinde bulunan direksiyon şeklindeki panellerden tercihlerini yaptılar.

Yarışmada aday olanlar arasında beklendiği üzere Jenson Button, Nico Rosberg ve Sergio Perez de bulunuyordu ama sürprizler arasında en dikkat çekicisi Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo oldu.

Montezemolo, diğer koltuk için şampiyon isimleri sürekli değiştirirken (Schumacher-Raikkonen-Alonso) Massa’nın koltuğunu kendisine sakladığını basın mensupları, eee… çoğula gerek yok yani başkası olmadığından sadece bize açıkladı.

Oyların sayılması sonucunda “şaşırtıcı bir şekilde” 2011 Massa’nın Koltuğu Yarışması’nı kazanan Luca Di Montezemolo, teşekkür konuşmasının ardından sahnede yer alan F2008’e yöneldi.

Kokpite giren başkanın koltuğa oturmasıyla kalkması bir olunca bütün dikkat araca çevrildi ve her sene olan şeyin tekrar gerçekleştiği fark edildi.

Koltuğa, Montezemolo öncesinde Massa’nın kurulduğu görüldü. Etkinlik sonrasında oylama iptal edildi ve Brezilyalı pilot yerini yine korudu.

NOT: Etkinlik öncesinde bizzat Montezemolo tarafından adresimize gönderilen Ferrari Özel Dizüstü Bilgisayar, özel elbise, aksesuar ve çeşitli hediyelerin etki etmediği oyumuzu ***** yönünde kullandık. Bizde gizli saklı yok, her şey ortada.

 


Yorumlar

  1. muammer ağaçayak avatarı
    muammer ağaçayak

    bunun neresine güleceğiz? çok zorlama bi şey olmuş.

  2. Kusura bakmayın ama hiç komik değil. Öncekiler daha komikti.

  3. sabah sabah iyi geldi gerçekten abi 🙂

  4. Bu zamanlar bir F1THS geleceğini tahmin ediyordum. güzel olmuş, teşekkürler.

  5. C.tesi hava sıcak, sabah saat 09:03, ben daha Bezgin Bekir modundayım.

    Gülümsemek iyi geldi . saol.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir