Hamilton'dan Efsane İsimlere Fazla Konuşmama Tavsiyesi

yazar:

kategori:

Adı Red Bull’la anılan Britanyalı sürücü hakkında iki efsane isim Mclaren’de kalması tavsiyesinde bulunmuştu.

BBC’ye konuşan Hamilton “Bunu komik buluyorum. Bu tür insanların söylediklerini gerçekten birileri takıyor mu emin değilim. Bir fikriniz varsa bunu kendi içinizde tutun.” dedi.

Hamilton, Mclaren’de memnun olduğunu yineledi ve “Planım yok. Gelecekte ne olacağını düşünme sürecinde değilim.”

“Mevcut anlaşmamdan gayet rahatım. Jenson’un anlaşması bu sene bitiyor, benimki gelecek sene sonuna kadar bitmiyor bu yüzden 1.5 senelik işim daha var. Tüm odaklanma, kazanma üstüne ve ben de bunu yapmaya çalışıyorum.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Sinan ÖZER avatarı

    bu papuç gibi dille sen de o da çok beklersiniz.

  2. "Nigel Mansell" neysede "Jacques Villeneuve" ü hiç sevememişimdir. Düşünceleri de zaten iyi değil. Bir kere Lewis adam yerine koymuyordu, kendi sanki çok birşeyde.

    Yok McLaren a minnet borçlu yok onlar olmasa filan… Bu adam kullandı buralara gelene kadar araçları. McLaren dan biri değil yani.

    McLaren, Lewis in kariyerine yön verdi. O da mükemmel bir sürücü diye. Babasının hayrına oturtmadı Ron Dennis sonuçta McLaren a.

    Sonuçta Lewis McLaren daysa hak ettiği içindir. Hiç değilse gününde ise Shumi yi bile geçer demiyecekler Lewis e. O her gün gününde çünkü.

    Son olarak çok güzel konuşmuş. Kendinize saklayın. Şu an yıldız benim hesabı. Benim üzerimden reklam yapmayın demeye çalışmış ki yapıyorlar bu açık.

  3. eleştrilere tahammüln yoksa bırak bu işleri levis… ki igneleyeci olumsuz bi eleştri degil iyi ben zenciyim ondan bana bunu diyorlar demedi . sen maclaren ın cocugusun takımın emegi çok bir anda silip atmak istemiyolar yeteneklisinde ama hala kameralara oynuyorsun söylüyorsun özür diliyorsun söylüyorsun özür diliyorsun bırak bu işleri önümüzdeki sezona konsantre ol

  4. hamilton neden böyle bir saçmalama yapma ihtiyacı hissetmiş ki? adamlar "git virgin'de takıl" dememiş ki; mclaren'de kalma tavsiyesinde bulunmuşlar. küfretmişler gibi alaya almanın manası yok.

    ayrıca, seni sen yapan mclaren hakkında muğlak konuşup, anlamsız takım ziyaretleri (red bull) yapmasaydın, bu adamların da bu şekilde tavsiyede bulunmalarına gerek kalmazdı.

    bu adamların söylediği "komik" midir, bilmiyorum. ama en azından ertesi günü çıkıp tam tersi yönde açıklamalar yapma alışkanlıkları yok en azından.

  5. Onu gelecek belirliyecek 🙂

  6. Sıktın artık Lewis. Tamam, kabul, benim hakkımda da herkes konuşsa ben de bir noktadan sonra "Yeter lan" derim. Ama ben ile sen bir değilsin. Artık bazı yerlerde susmayı öğrenmenin zamanı.

  7. maalesef efsane olmadığı kesin

  8. Len Lewis, oklar uzerinden cekilmisken bi sus len, anaa buda kafayi yedi 🙂

  9. Hiç hoş olmamış söylediklerin enazından saygı duyuyorum de geç millete laf sokmak yerine pistte güzel işler yapmanı beklıyoruz senden.

  10. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Helal olsun
    -Adam sonuna kadar gidiyor
    -Kimseyi tinlamiyor
    -Dunya üzerinde bu kadar asi olup hala calistigi yerde kalabilen kim vardir?
    -Yada dünya üzerinde bu kadar agresif ve kimseyi takmaz tavirda konusup da calistigi yerde herkesin bizi birakma diye yalvardigi bir adam var midir?
    -BURADA YORUM YAPAN HERKES McLAREN IN LEWIS IN TAKIMDA KALMASI ICIN YALVARDIGININ FARKINDA MI ACABA !!!!!!
    -Bence böyle adamlar ya DELI olur yada EFSANE !!!!

  11. Hamilton; Schumacher, Buemi ve Algersuari'yi kendisini engelleyerek Vettel'e yardım etmekle suçladı. Monaco'dan sonra bu kez hakemlere saldırdı. Şimdi de Formula 1 yorumcularına "yorum yapmayın" diyor.

    Zannedersem asıl "düşüncelerini kendisine saklaması" gereken kişinin kim olduğunu herkes görebiliyordur.

  12. Basının tam aradığı isim haline geldi Lewis.Herkes onun hakkında birşeyler söylüyor o da yorumlar iyi olsun kötü olsun hemen küçük düşürücü cevaplarını veriyor.Nasıl bir ruh halinde olduğunun anlamamaya gerek yok.Açıkça kendisi ile savaşıyor alışkın olmadığı bir dönemle karşı karşıya.Çünkü pistlerin yeni yıldızı Rbr ve Vettel .Mevcut kurallar 2014 e kadar devam edecek ve bu ikilinin de sözleşmeleri bu yıla kadar devam ediyor.İstemem yan cebime koy misali Rbr ye göz kırpıyor.Kafası karışık durumda.Eleştiriyi kaldıramıyor ama özellikle Jack in söylediklerine kulak vermeli yoksa Allah muhafaza aynı kaderi paylaşabilir.

  13. Hem pistte hem pist dışında tam gaz pervasızca gidiyor kerata. Çok takdir ettiğim bir pilotken artık takdir edemiyorum kendisini. İnsanın bir yerleri kalktığında gözü, kulağı tıkanıyor demek. Bu yüzden arkadaşımızı sevemiyoruz artık.

  14. ingiliz efsanesi olan manselle karşi yaptıgı saygısılık sonrası ingiliz fanlarından da buyuk tepkiler gelecektir akıl hocaları lebron jamesin akıl hocalarıyla aynı kişiler galiba günden güne nefret katsayısını arttırıyor yazık….

  15. Mertcan Massa avatarı
    Mertcan Massa

    iyice yüzsüzleşmeye başladın hamilton, pistte çarpabildiğine çarpıyosun, dışarda atabildiğine de laf atıyosun. bu kadarı da fazla, artık biri bu adama dur desin. gerçekten yeter.

  16. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sözkonusu pilotlar hamiltona ağır hakaretlerde bulunmamış aksine takımda kalması için tavsiyede bulunmuştur.Buna rağmen sert bir dille eleştirilmişler ağızlarının payını almışlar.Bundan yaklaşık birkaç hafta önce Lauda ağır hakaretlerde bulunmuş, hamiltonun birilerini pistte öldürebileceğini ve rock yıldızı olmaya çalıştığını söylemişti.Yanlış hatırlamıyorsam hamilton laudaya tepki bile vermemişti.Sadece takım laudaya ambargo koymakla yetinmişti.
    Hamiltonun bu anlamsız tepkisini çözmek çok zor.İnşallah özür diler.:)Belki de kızım sana söylüyorum gelinim sen anla demek istiyordur.
    Hamiltonun dili başına bela olacak.Atalarımız uyarmış:Bana benden her ne olursa, başım rahat bulur eğer dilim susarsa.
    Şampiyon pilot vasfıyla örnek olması gerekiyor.

  17. Ya hamilton, banyo jiletisin hala sakal kesmeye çalışıyorsun. Bence artık konuşmaması gereken biri varsa bu da Hamiltondur. Aptal sarışın gibi her söylediği gaf.

  18. Ya hamilton, banyo jiletisin hala sakal kesmeye çalışıyorsun. Bence artık konuşmaması gereken biri varsa bu da Hamiltondur. Aptal sarışın gibi her söylediği gaf.

  19. rocco junior avatarı

    İnsanların fikirleri kendi içlerinde tutmaları için değildir.Öyle olsaydı adına fikir denmezdi arkadaşlar.O yüzden bu insanların dediğini takıyorlar mı tarzı konuşmalar bir kere ayıp,düşünceye saygısızlıktır.Herkes eleştirilebilir ve Lewis f1de herkesin gözü önünde o yüzden insanlar her an eleştirmek veya hakkında fikir söylenecek konumda.Ancak günden güne küçümseyici bir tavır içerisine girdi yarın öbür gün yanlış anlaşıldım özür dilerim diyebilir.Bir şey söylerken sonunda ne olacağını hesap etmeli ayrıca.O sözünü ettiği isimler f1de bir şekilde başarı kazanmış adlarını hall of fame yazdırmış kişiler.En azından der ki:"Herkesin fikrine saygım var ama ben öyle düşünmüyorum,teşekkürler ama yaklaşımımı vs değiştirmek istemiyorum" diyebilir.Ama görüyoruz ki Hamilton böyle biri artık ilerde değişir mi değişmez mi Allah bilir.Motive olmasını engeller mi pek sanmıyorum sevgili arkadaşım ve biz onun yerinde olsak böyle tepki verir miydik?Bu konuda da sana katılmıyorum çünkü genelleme yapıyorsun eminim çok farklı yaklaşımlar olacaktır.Tarz onun tarzı elbette sevmek zorunda değiliz ancak son derece itici olmaya başladı.Karşısındakileri çok küçümser bir tutum takınıyor.Hani sürekli burda sonra ahlaktan dem vuruluyor ama iş kendi desteklediğimiz isme gelince herşey serbest mubah görünüyor.Madem karakter bu kadar önemli bende buna dikkat ederim.Ne demiş sevgili Mustafa Kemal :" Ben sporcunun zeki,çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim"Ahlaksız demiyorum ancak ciddi şekilde geliştirmeli davranışlarını

    Not:Ayıplamak ve kötülemek adına yazılmamıştır

  20. Lewis gibi bir pilota böyle cümleler yakışmamış yakıştıramadım çok ağır konuşmuş. O yorum yapanlar kendin den daha tecrübeli ve zamanında görmüş geçirmiş kişiler neyin ne olacağını az çok tahmin ettikleri için kendine tavsiyelerde bulunmuşlar saygı göstermesi gerekir di. Bir de en burdan 1.5 senelik işim daha var sözünden bu işini bitirp takımdan ayrılma sinyalleri vermiş san ki.

  21. geçen 7 kez dünya şampiyonu olmuş efsane hakkında konuşan hamilton degilmiydi ? şimdi diger efsanelerin susmasınımı istiyor? benmi yanlış okuyorum biri bana neler oldugunu anlatsın ?

  22. işine odaklanmasını engelliyorsa sonuçlarına da katlanmak koşuluyla istediğini söyleyebilir
    alonso da hatırlıyorsan telsiz istemediğini söylemişti bir yarışta sebep konsantre olabilmek eğer hamiltona tavsiye vermek istiyorlarsa sakin bir yere çekip fikirlerini söyleyebilirler zırt diye çıkıp şunu yapmalı bunu yapmalı diye mikrofonlara yapışmalarının gereği yok siz de adamın yerinde olsaydınız artık yeter tepikisini verirdiniz daha sezon yeni yarılanıyor değil mi?

  23. sakin ol şampiyon 😀 cevabını pistte ver mesela silverstone'da onlar kendiliğinden susarlar zaten…

  24. Başkalarının hakkında ne söylediğini düşündüğün sürece onlar senin sahibindir.
    Lewis'i bu tavsiyesinden dolayı kutluyorum.Bırak ne istiyorlarsa söylesinler.

  25. Bu nasıl bi adammış yahu?Onu komik bul bunu komik bul beynin mi sulandı daha artislik patinaj yapıyo…F1 de en itici en uyuz adam olma yolunda hızla ilerliyo bu papuç kadar dilin yüzünden asıl seni takmamaya başlayacaklar bi kerede efendi gibi olgun laflar et içine şeytanmı kaçtı nedir vallaha iyice sıktı bu adam Pistte bi şeyler yapmak yerine yapamadıkça değişik yeteneklerini su yüzüne çıkarıyo allah sapıttırmasın kimseyi….

  26. İyice sapitti suraya bak herkes her istedigini soyleyebilir

  27. Hamilton'ın son zamanlardaki demeçlerini şaşkınlıkla takip ediyorum. Kendisi de kendi düşüncelerini biraz içinde tutsa iyi olur sanki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir