Button Fark Karşısında Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, evindeki yarışa pek de memnun olmadığı 5. sıradan başlayacak ama Button, pole derecesinden 1,5 saniye geri kalmalarının hiç iyi olmadığını kabul etti.

Button: “Bundan ne anlam çıkarılır bilmiyorum. İlk turum harika değildi. Aracın dengesinin tam olmadığını düşünüyorum”

“Son birkaç gün içinden geçtiğimiz şeylerden sonra 5’incilik için iyi diyebilirsiniz ama fark çok büyük. 1,5 saniye çok fazla. Gerçekten tek söyleyebileceğim bu”

“Yerimiz gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor. Yani 5’incilik makul bir yer ama 1,5 saniye tempodan uzak kalmak… Turu mükemmel atsam bile bir iki ondalık ederdi”

“İki saat içinde tamamen olumlu hale geleceğim ve iyi bir iş çıkarabileceğimizi umacağım. Ama şu anda olduğumuz yer beni hayal kırıklığına uğratıyor”

Takım arkadaşı Lewis Hamilton ise aynı şekilde hayal kırıklığı yaşıyor. McLaren pilotu, 10. sıradan başlayacağı yarışta iyi bir sonuç almak için yağmurun yağmasını umuyor.

Hamilton: “Çok geride olmamız hayal kırıklığı yaratıyor. Sıralamada gerçekten iyi bir iş çıkarmadık. Umarım yağmur yağar”


Yorumlar

  1. İki saat içinde tamamen olumlu hale geleceğim ve iyi bir iş çıkarabileceğimizi umacağım. Ama şu anda olduğumuz yer beni hayal kırıklığına uğratıyor

    2 saat sonra içmeye gidecek heralde 🙂

  2. haha koptum yhaaa:Dçok güzeldi

  3. size tavsiyem önce takım olarak kelime-i şehadet getirin, sonra en yakın camii'ye gidip hocadan yağmur duasını öğrenip okuyun 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir