Alonso: "Ben, İyi Bir Takım Arkadaşıyım"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso Perşembe günü, İtalyan takıma 2009’da katılması durumunda Ferrari’ye zarar vereceği yönündeki düşüncelere karşı çıktı.

İki dünya şampiyonluğu bulunan İspanyol pilot ile ilgili İtalyan takıma geçebileceği yönündeki sylentilerin ardından Ferrari Başkanı Luca di Montezemolo bu hafta, Alonso ile Raikkonen’in birlikte olmasının kendilerine zarar verebileceğini ifade etmişti.

Perşembe günü FIA’nın resmi basın toplantısında hem Raikkonen hem de Alonso, Montezemolo’nun açıklamaları ile ilgili sorulardan ustalıkla sıyrıldı.

Ama sonrasında İtalyan televizyonların önünde Alonso, padokta ‘sorun yaratan biri’ olarak tanınmasının yanlış olduğunu söyledi.

Alonso: "Kariyerimin 23 yılında bir çok takım arkadaşım oldu ve hepsiyle iyi zamanlar geçirdim"

"Bunlardan bazıları hâlâ en iyi arkadaşlarım arasında, Trulli, Fisichella, Villenueve gibi"

"Hamilton hariç hepsi"


Yorumlar

  1. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    alonsonun ferrariye geçme ihtimali %10 falan ama hala alonso bu ihtimalin arkasından koşuyoo ve üstelik daha sezon başındayız 2006 yılında yaptığını gene yapuyor

  2. geçen hafta hamiltonla bi sorunu olmadığını söylemesiyle onunla arkadaş olduğu manasını nasıl çıkarmayı başardınız? hayret valla.

  3. Erhan Zambak avatarı

    McLren nikli arkadaşa katılıyorum.Alonso McLaren takımı ile anlaşamadığı için ayrıldı.Hamilton ise takımın kendine verdiği desteğe güvenerek bu konuda neredeyse hiç konuşmadı…

  4. Fisichella uyumlu biri, Trulli de. Villeneuve biraz gıcık olabilir şampiyon olmanın havası var (97 yılı) ama Hamiltonu bilemicem. 😀

  5. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    alonsonun ferrari'ye gitmesi kacınılmaz…

  6. tolga soydan avatarı

    zaten öyleydi.oda olmasa konuşcak konu yok. 😀

  7. Alonso geçen hafta hamiltonla sorunu olmadığını soylememişmiydii..? alonso çok tuhaf bi adam olmaya başladııı…

  8. yani şimdi niye massa nın yerine düşünülüyor yada luca neden massayı boşaltıyor,bu massayı nasıl etkiler bir takım patronu niye böyle söler?Bu iş yine döner dolaşır ve fernando ferriye gider gibi ne diyelim vah massa vah!!!

  9. Fisichella'ya "iyi bir takım arkadaşı değil, o bana yardım etmiyor" diyen ben miydim acaba.. Ayrıca Hamilton ne yaptı acaba bu Alonso'ya ki anlaşamadı. Ben söyleyeyim. Hamilton Alonso'ya yardım etmedi diye iyi arkadaş değiller. Hamilton Alonso karşısında boyun bükmediği için iyi arkadaş değiller. Hamilton Alonso'ya karşı savaştığı için arkadaş değiller. Ne yapsaydı Hamilton yol mu verseydi ?? Bir kaç konu önce Alonso iyi yorum yapmıyor diyenlere alın size yorum diyenler şimdi buna ne diyecekler bakalım..

  10. Hamilton demek yerine kısaca mclaren le anlasamadı.

  11. tijs_wervest avatarı

    haha alonso ferrari yolunu gözlüyor 😀 bir de hamilton hariç demesi güzel olmuş 😀 ne adamsın be alonso 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir