Moto2: Almanya'da Marquez Kazandı, Kenan 11.

yazar:

kategori:

Son yarışlarda ön plana çıkan Repsol sürücüsü Marquez, zaman zaman ikili mücadelelere girişmesine rağmen yarışın son bölümünde rahatlamayı başardı ve damalı bayrağı ilk sırada gören isim oldu.

Şampiyona lideri Stefan Bradl, kendi evindeki yarışta liderliğe yükselmesine rağmen bunu damalı bayrağa kadar koruyamadı ve ikincilikle yetinmek zorunda kaldı. Almanya’daki yarışta podyumu tamamlayan isim Alex de Angelis oldu.

Moto2’de mücadele eden Türk sürücü Kenan Sofuoğlu, 20. sıradan başladığı yarışta çok iyi kalkış yaparak ilk turda 10.luğa kadar yükseldi. İlk turlarda agresif sürüş gerçekleştiren Sofuoğlu önünde yaşananlarla birlikte bir ara altıncılığa kadar çıksa da yarışın 2. bölümünde gittikçe zayıflayarak geriledi ve yarışı 11. sırada tamamladı.

  • Poz. Sürücü TakımFark
  • 1MARQUEZ M.Team CatalunyaCaixa RepsolLap 29
  • 2BRADL S.Viessmann Kiefer Racing+0.896
  • 3DE ANGELIS A.JIR Moto2+1.387
  • 4KRUMMENACHER R.GP Team Switzerland Kiefer Racing+3.413
  • 5LUTHI T.Interwetten Paddock Moto2+4.185
  • 6HERNANDEZ Y.Blusens-STX+7.691
  • 7REDDING S.Marc VDS Racing Team+10.606
  • 8CORSI S.Ioda Racing Project+10.667
  • 9CLUZEL J.NGM Forward Racing+12.079
  • 10PIRRO M.Gresini Racing Moto2+12.337
  • 11SOFUOGLU K.Technomag-CIP+13.197
  • 12AEGERTER D.Technomag-CIP+21.516
  • 13ESPARGARO P.HP Tuenti Speed Up+21.652

 


Yorumlar

  1. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    adam bir ara yarışı bıraktı formula 1 ve istanbul parkı kötülemeye basladı.

    zaten kıldı iyice gıcıklandım.

  2. Çağatay Demir avatarı
    Çağatay Demir

    kenanı tebrik ediyorum yine iyi iş yaptı fakat belki burası uygun değil ama moto gp moto 2 125cc de yorumculuk yapan hamit abbasoğlunu kınıyorum bunun nedeni ise istanbul park hakkındaki sözleri eğer yarışları izlediyseniz bunları biliyorsunuzdur eğer izlemyen varsa 1-2 tanesini söyleyim1. istanbul park çok kötü bir ğistmiş seyirci açısındanda yarış açısındanda insanlar çok uzakta seyrediyomuş yarışı sanki burası cadde pistide insanlar yakından seyretcek bi kaza oldu insanların üzerine araç vs birşey gelse sonra da tribğnler piste çok yakın pist kötü der nese birçok şey söyledi ama bunlar bazıları 2. ise pistin çevresine çok apartman yapılıyor ve insanlar buraya yerleşiyor ilerde insanlardan bu pistten çok ses geliyor istemiyoruz pist felan diyebilirlermiş ya akıl var mantık var en fazla 2 saat sürüyor zaten çoğu yarışlar bazıları hariç tabi ve bunların içinde en çok ses çıkaranda F1 yani orada yaşayan insanlar 2 saatlik sesten şikayet etceklerini sanmıyorum ve bu ses F1 sesiyse insanlar bu ses için para verip oraya gelirken nese bazıları bunlardı daha varda izleyenler biliyordur onları (TRF1den tek ricam bu yorumumu yayınlayın )

  3. 15 tur kala reklama gir 12 tur kala geri dön.

  4. kenan daha önce yarişmadıgı pistlerde yariştikca işi zor brno yarişinda zirveye oynamasını bekliyoum tekrardan …yariş içersinde yariş lideriyle aynı tempoda gittigi turlar oluyo ama okadar geriden kalkınca yarişin başinda çok hızlı gidip önlere tırmanması gerekiyo …sıralamalrda ise cok kötü performans gösteriyo mesela sıralama turlarnın son zamanlarında asla derecesini geliştirmiyo halbukien buyuk fark en sonlarda yaşanıyo kenan o aralar piste cikiıp berbat bi tur atıp pite dönüyo buna anlam veremiyorum

  5. Kenan hep böyle yaa ilk başta zorluyo zorluyo muhtemelen lastikleri bitiriyo sonra yarışın sonunu zor getiriyo 🙁

  6. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    125 cc daha zevkliydi.2 yarışcı aynı anda çizgiyi geçti.yarışın en hızlı turunu atan 1.oldu.

  7. Alonso-Button avatarı
    Alonso-Button

    Marc Marquez ve İsviçreli pilotlar için sevindim tebrik ederim.

    Kenan bugün vasattı.

  8. marqequez tamamdır lorenzoda kazanırsa iddaa tutacak

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir