Massa: "Ferrari Hâlâ Şampiyonluk Kovalıyor"

yazar:

kategori:

Red Bull, şu anda Ferrari’den 164 puan önde ve pilotlarda da Vettel, Alonso’nun 92 puan önünde.

Bu gerçeğin farkında olan Massa, daha önceden Vettel’in şampiyonluğu kaybetmesi için çok hata yapması gerektiğini kabul etmesine rağmen Ferrari’nin şampiyonluğu henüz kaçırmadığına inanıyor.

Massa: “Şampiyona için ne söyleyebilirim? Matematiksel olarak bir umut olduğu sürece her zaman umut vardır. Çok sıkça söyledim ama bu hâlâ doğru: Ferrari’de asla pes etmeyiz ve mücadeleyi sürdürürüz”

“Bu sezonla ilgili en iyi strateji, her bir yarışa ayrı bakmak; Silverstone’de yaptığımız gibi”

Egzoz gazı ile ilgili kuralların eski düzene dönmesi ile Red Bull’un yine geçilmez olacağı öne sürülüyor ama Massa, İngiltere’deki güncellemelere Almanya’da daha fazlasının eklenecek olmasından cesaret alıyor.

Massa: “Silverstone’deki aero paketimizde gördüğümüzü temel alarak, Almanya’da da doğru yolda devam edeceğimiz konusunda büyük umutlarım var”

“Şimdi bu hafta sonu momentumu sürdürmeli ve hemen 1 hafta sonrasında Macaristan’da da”


Yorumlar

  1. Massa bu sezon fena değil aslında bişeyler yapmaya cabalıyor ama şansı da hiç yanında değil.Ferrari şampiyonluk kovalıyor denebiliyosa bu tamamen Alonsonun gösterdiği performans sayesindedir.ne kadar eleştirilse de Alonsonun bu sezonki performansı kesinlikle Ferrarinin üzerindedir.bence kariyerinin en iyi sürüşünü gerçekleştiriyor.şampiyonluk kazandıgı sezonlarda bile bence bu kadar hızlı değildi

  2. "Ferrari (utanmadan) Hâlâ Şampiyonluk Kovalıyor" gibi başlık olmuş.

    neler değişir bilinmez ama çok zor gibi.

  3. Kafan çok güzelmiş canım, güle güle kullan.

  4. bahsettiğim büyük güncelleme, mclaren ispanyada 5 haftalık güncelleme ile gelmişti aynı ferrarnin ingiltereye getirdği güncellemeler.yağmur olmazsa cmt net bir tablo görürüz

  5. eğer ferrari gerçekten gelişmişse ve eğer yağmur da olursa alonsodan 2007 deki gibi bir sürüş bekliyorum.ama bu sefer massaya değil.vettele olabilir webere olabilir lewise olabilir hatta şumiye bile olabilir.yani kısaca rakip olarak kimi görüyorsa ona karşı .

  6. Takımlar şampiyonluğu bu saatten sonra imkânsız.Pilotlarda da çok ama çok zor.Haa,hızlandık mı ? Hızlandık.Maklerından çok daha hızlıydık son yarışta(Spa 2000 ;)).Bu saatten sonra ne kadar fazla pole pozisyonu/yarış galibiyeti elde edebilirsek o kadar kârdır bizim için…

  7. ertan arkadaşım ferraride almanya ya güncelleme ile gelecek mc laren nin önündeyi Redbul ile fark ise 0,2 sn ferrari gerçekten büyük atılım yaptı

  8. ertan çevik avatarı

    ferrari güncellemelerle ne kadar büyük adım attı gerçekten merak ediyorum.eğer kuru bir yarış olursa bunu almanyada görecezz, eğer gerçekten işe yaramışsa ayakta alkışlarım ferrariyi.ama ferrari için bi tehlike onlar belki güncellemelerii çalıştırdı fkt mclaren veya rbr çalıştıramamış olup almanyada büyük adım atarlarsa yine onlar için zor bir durum olacak.mesela türkiyeye güncelleme getirmeyen mclaren ispanyada bunalrı getirerek büyük bir adım atmıştı.

  9. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    kendini adamdan saymıyor 😀

  10. evet ferrari-alonso kavalıyor, sen nabıon acaba 🙂 ..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir