Mansell: "Hamilton Şampiyon Gibi Davranmalı"

yazar:

kategori:

Hamilton’un pist üzerindeki hareketleri ve bazen bunun sonucunda komiserler kuruluna çağırılması olumlu-olumsuz çeşitli tepkiler aldı.

Son olarak da Britanya GP’de İngiliz pilot, takımının sıralamadaki lastik kararına ve yarıştaki yakıt tasarrufuna atıfta bulunmuştu.

F1 Racing dergisine konuşan Mansell: “Lewis olgun değil. Kendini sakinleştirmesi gerek. Çünkü Monaco’daki son bölüm gereksizdi ve hem kendisi hem de Formula 1 için övünülecek bir şey değildi. Sürüş stilinin çok zayıf olduğunu düşünmüştüm. Çünkü kimseye saygısı yoktu”

“Monaco’da geçişin imkânsız olduğu konusuna gelince… Tünel çıkışında bunu çok defa yaptım. Ama komiserlerin korkunç olduğunu söylemesi konusunda büyük hayal kırıklığı yaşadım. Bir dünya şampiyonu olduğunu unutmamalı. Buna göre hareket etmeli ve her zaman”

Mansell ayrıca Hamilton’a davranışları konusunda örnek alması için Button’u gösterdi.

Mansell: “Hem Lewis hem de Jenson, ikisi de büyük dünya şampiyonları ve aynı takımda ikisine de sahip olmak kesinlikle muhteşem. Ama bana göre Jenson, bunu biraz daha oldunlukla taşıyor”


Yorumlar

  1. Habere bak muhabbete bak.2007 ler 2008 ler ne var ne yok yine ortaya dökülmüş.Lunaparka dönmüş burası.

  2. yorumda;
    Pilot ismi: Yok.
    isme yönelik İma: Var.
    İma'yı hedefe yönlendiren sıfatlar: Hile ve Kumpas.
    Sıfatların imayı benzersiz yapma oranı*: %100
    ———————————————————

    * Kullanılan sıfatlara haiz birden fazla pilot olması durumunda yorum enerjisini dağıtacak ve etkisini kaybedecektir.. sahiplenme oranı düşecektir. ama kullanılan sıfatlar sadece tek bir kişiyi işaret edecek olursa sahiplenme oranı yüksek olacaktır. kısaca ima benzersiz olacaktır.

  3. hamilton şu davranışlarıyla f1 tarihinin en çirkin yüzü olarak kalıcaktır ve şampiyonlugu haketmicektir hiç bir zaman !

  4. 2007-2008-2009-2010 ve %99 2011 alonsoda bayağıdır şampiyon olamıyor değilmi yaa en 2006 yılında olmuştu sanırsam. Şu formula 1'i artık bir spor olarak görmüyorum dediği sene. Spor olarak görmeye başladığı yıllarda şampiyon olamıyor. Yoksa odamı çakma pilot.

  5. kendinle çelişmeye devam ediyorsun. Alonso madem kaya gibi sözlerinin arkasında duruyor ve çok dürüst birisi neden singapur sonrası dönen oyunları basına açıklamadı neden geçen yıl Almanya'dan sonra hiçbirşeyden haberim yok dedi. eski konuları açmanın artık bir manası yok kanaatindeyim. Çünkü Formula 1'de kimse çok temiz değil…

  6. Ancaaak, alonsonun minardi ve renault geçmişine bakarsan 2001-2004 ve 2007-2008 yılları arasında pilotluğun ameleleğini de yapmış bir pilot olarak Alonso öne çıkar. Hamiltonu hep hormonlu meyveye benzetmişimdir. En iyi şartlarda gelişmiş, Meyveyi erken vermiş ancak içini açınca gerçek olmadığı çok bariz

  7. bnce mansell'İn sölediklerinde abartılacak bişi yok, hiç fena konuşmamış öle aşağılama flan da yok..hamilton cidden bu konuda kendini geliştirmeli hadi pist üstünde "bu benim tarzım bn böle sürerim" dio da bari şu pist dışında f1 sürücülerine yakışır şekilde davranıp dakka da bi sağa sola sıkmasa, oraya buraya atlamasa kendi açısından daha ii olur..

    bu arada crasher banka soygunu örneğinde ve yorumunda son derece haklısın, şu kadar hakaretler içeren yorumlarda bi gözüme o battı…

  8. madem o dürüstlük abidesi karakter sorunlu eleman niye olayı öğrendiği gün hemen çıkıp konuşmadı da sıkışıp zor da kaldığı zaman çaylağın teki çiğneyip geçtiği zaman İSPİYONCU luk yaptı madem dürüstlük abidesi senin pilotun adam gibi zamanında söyleseydi sen koca banka soygununu öğren sonra da adam pay vermeyince adamı tutuklat oldu canım başka ayrıca o kadar dürüst ki kariyerinde bnm bildiğim 3 tane kocaman karaktersiz yarış var ani göstere göstere yapılan 2005 türkiye yi kastediyorum 3. yarış olarak bu mu dürüstlük pardon kalsın dokunuyo bu tür dürüstlük

  9. burada bi temizlik olacak gibi :)) yine sadece pilotunuzu savunmak için sacma sapan şeyler söylemişiniz objektif olamamışınız yine anlamsız tartişmalar sürüp gitmiş diyor ve aradan çekiliyorum

  10. alonzomanyaa  avatarı

    Pardon 2008 de olmuştu değilmi, glock sağolsun.. Onun yerine 2010 diyelim bari..

  11. alonzomanyaa  avatarı

    Aha adamım zırvalamış yine kendince, kumpasın hilenin HIRSIZLIĞIN allahı sizde be..

    Bide konuşmuyorlarmı…

    2008-2009 gibi Alonso'nun ortalarda olmadığı yıllarda bile şampiyon olamayan çakma pilotun çakma taraftarları ne olacak.

  12. alonzomanyaa  avatarı

    Alonso hırsızların yanında olmamak için doğru söylemiştir. Siz buna takım satmak diyorsunuz. Büyük marifet yaptığınız için tabi Alonsonun da bunu gizlemesi gerekiyordu.

    Ben pilotumu doğruları söyleyip kaya gibi lafının arkasında durduğu için seviyorum, kıvarklarlan işim olmaz..

  13. alonzomanyaa  avatarı

    Amma zırvalamışınız, şu balkabaaa diyen lavuk, o senin sülalendir….

  14. alonso kariyerine hangi araç ile başladı hamilton hangi araçla.birde bunu yazsaydında kim komik kim değil bizde bilseydik be kardeş:)

  15. arada 6 sene geç başlama durumu olduğunu hesaba katarsak hoam sizin diaz da amma tembelmiş paso yatmış bu hesaba göre yaw ne akla hizmet nasıl bi mantık bu yazıyı paylaşabiliyo acaba gerçekten merak ettim sonra ben başarısız desem hemen saldırıya geçersiniz aha sizinki yaş hesabıyla daha başarısız arkadaşım hani var mıdır matematik bilmem 4 yaş fark var ya hani arada onu kastediyorum

  16. offf …….

    Alonso kaç yaşında ?23?17?26?30?29?
    Hamilton kaç yaşında ?10?30?35?27?24?25

    Bu karşılaştırma biraz komik olmuş arkadaşım 🙂

  17. Alonso :

    Championships 2 (2005, 2006)
    Wins 27
    Podiums 67
    Career points 941
    Pole positions 20
    Fastest laps 19

    Hamilton :

    Championships 1 (2008)
    Wins 15
    Podiums 39
    Career points 605
    Pole positions 18
    Fastest laps 9

    İngilizcen varsa anlarsın ne yazdığını…Artık hala bilip bilmeden konuşmaya devam etmezsiniz umarım.Maklerıncı olduğunuzu bu kadar belli etmeyin,çok gülerler yoksa size 😉

  18. Forza_Jenson avatarı

    Sen kendi nickinde bak balkabaaaaaa

  19. Takımını sattığı halde alonsoyu seviyorsan

    Yalan söylediği halde aslonsoyu seviyorsan

    Takımını tehtid ettiği halde alonsoyu seviyorsan

    Bizde ondan Hamilton'ı seviyoruz. Ben McLaren sürücüsü olduğu için seviyorum olmasada severdim çünkü tutkulu bir yarışçı ve Formula 1'i bir spor olarak görüyor…

  20. Mansell: "Hamilton Şampiyon Gibi Davranmalı"

    Sıcaklar idrak yollarında hatırı sayılır sıkıntılar yaratabiliyor.

    Yoksa "hile & kumpas" ile alınmış yarış galibiyetini kariyerinde gururla taşıyanların bulunduğu bir mekanda sırf agresifliğinden dolayı bir pilota bu tarz yorumda bulunmak…..

  21. alonzomanyaa  avatarı

    Şu lewis fanlarına bir sorum var. Siz bu adamı takımınız olan mclaren pilotu olduğu için mi sevip, kardeşiniz, kocanız gibi kolluyorsunuz. Yoksa yalancı sahtekar, taraftara küfür eden, büyüklerine, sproa saygısız bir tip olduğu için mi.

    Bizim adamı 4 senedir mahkemede doğruları söyledi diye 9 köyden kovdunuz iyi anladık ta. Sizin bu Lewis sevginiz ne ayak.

    Ben bir türlü anlam veremiyorum çünkü.

  22. ciddiye alma dostum bırak yazsın. Schumi istediği gibi olmayınca kendini böyle tatmin ediyor.Nerde Hamilton haberi bu arkadaş orda.

  23. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    iyiki kavruk oğlan Türk değil,
    yoksa çok pis Osmanlı tokadı yiyerdi büyüklerinden bu davranışlarıyla tabiki 🙂

  24. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    ne güzel işte benim üstümden reklam yapıyorsun :p 🙂
    şaka şaka (:

  25. yine bir lewis haberi ve yine @MAYKİL dostumuz klavye başında bütün kinini kusmuş. nedenide geçmişte schumiyi eleştirmiş olması. ne bitmez kinmiş bu kardeşim. öte yandan vettele olgun diyebiliyor. geçen sene kaç tane yarışta saçmaladığını gördük. bu senede hep poleden kalkan bir pilotun saçmalaması pek olasılık dahilinde gözükmüyor. ha kanadayı ve siverstonu da unutmamak lazım.

  26. Fernando Alonso avatarı
    Fernando Alonso

    bu adamlar maradona hakkında yazsan kim takar ki ?

    sen mi 😀

  27. Koyuverin küçük enişteyi salıverin gitsin :D:D rahat bırakın lewisi yaaa Salıverin gitsin..

  28. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -MaYkil Schmacher arkadasim
    -Hatirla simdi Türk kahvesine gittigin zaman babanla beraber yas 18-20
    -Saclar uzun kot pantolon elde akilli telefon
    -Babanin arkadaslari der, ya bizim zamanimizda böyle miydi?
    -Biz gencken böyle mi yapardik, simdinin genclerini anlamak mümkün degil, ne buyuge saygi kaldi vesaire, vesaire, vesaire…
    -Umarim anlatabildim derdimi… :))

  29. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    istediğin kadar yaz arkadaşım,
    ben en çok neye seviniyorum biliyonmu,
    bir İngiliz olan kavruk oğlana karşı bir İngiliz olan Mansell hakkından geliyor,
    eleştiriye açık olmanız lazim,
    bakın bu haberde bile yapıcı eleştiri yapıyor Mansell,
    kimse kuısura bakmasın ama Vettel'in olgunluğu,davranışları ki daha 23 bilemedim 24 yaşında kavruk oğlana on basar.
    ne yani Mansell eleştirmeyecekde Michael Jordan'mı eleştirecek,
    veya Pele'mi eleştirecek Maradona'mı,
    dünyada isim yapmış spora damgalarını vurmuş F1 dışında onlarmı eleştirecek,
    elbette Mansell,Lauda,Coulthard,Hill,Villeneuve gibi aklınıza kim geliyorsa F1'in içinden gelmiş isimler konuşacak tabikki eleştiri yapacak zamanı geldiğinde övgü dolu sözler sarfedecekler.

  30. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    nedenmi sürekli konuşuyorlar,
    çünkü bu insanlar bir zamanlar F1'e damgalarını vurmuş insanlar,
    F1'in içinden gelmiş insanlar,
    reklamı geç arkadaşım geçççççççççç,
    reklama ihtiyaçları olsa Michael Jordan hakkında yazarlardı olumlu-olumsuz,
    ne bileyim Pele hakkında veya Maradona hakkında görüşlerini belirtirlerdi,
    veya Pete Sampras veya Steffi Graf hakkında görüşlerini dile getirirlerdi olumlu-olumsuz 🙂

  31. Alonsomania  avatarı

    ben Nicole ün ailesi onayladı diye biliyorum ama bi bakmam lazım

  32. Nicole yalanladı bu olayı 🙂

  33. Alonsomania  avatarı

    konu disi. Lewis le nicole nisanlanmislar bu arada

  34. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Ya bu Mansell denen adam 40 i ni gecmemis mi yada bunun devri geceli kac sene oldu?
    -Devri gecmis adamlar neden kenarda koltugunda oturup bu tür yorumlari, evde coluk cocuguna yapmiyor !!!
    -Bunun yaristigi zaman ile simdiki zaman da PILOT, ARAC olarak bir karsilastirma yapmak mümkün mü?
    -Zamani geriye dondurup Lewis i bu adamin surdugu koltuga oturtup yaristirabilir miyiz?
    -Ya da bu adam bu hafta sonu Nurnburgring te MP4-26 in icinde yarisabilir mi?
    -Biktik artik bu ESKI SAMPIYON larda yahu !!!
    -EVINIZDEN CIKMAYIN, baska bisey istemiyoruz ya !!!

  35. Adam fikirlerinizi kendinize saklayın diyor mansell hala monaco'ya takmış durumda bla bla bla hep aynı sözler rahat bırakın artık Lewisi !!!

  36. elbette reklama ihtiyacı var. lauda niye konuşuyor sürekli. coulthard da konuşuyordu bbc de başladı işe işte.

  37. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    NMansell'inmi reklama ihtiyacı var seni gıdı komik seni…
    Mansell doğma büyüme İngilizz'dir,
    bir İngiliz kendi vatandaşını eleştirmeyecekde kimi eleştirecek Allah aşkına,
    gerçekten öyle abuk subuk şeyler belirtiyorsunuzki,
    Luizzi diyorsunda kimdir bilirmisin?,
    İtalyan değilmi,
    bir İtalyan'ın hakkından ancak bir İtalyan gelir.
    tamam arkadaşım.

  38. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    hemende düşman damgası 🙂
    nerede kavruk oğlan hakkında birileri demeç verse cart curt düşman damgası 🙂
    dikkat et yarın bir gün Dennis kavruk oğlan hakkında demeç verirse Mansell gibi o zaman sizleri göreceğim burada,
    bakalım Dennis'e düşman damgası koyabilecekmisiniz.

  39. şahane reklam kaynağı işte. liuzziden bahsetse haber bile olmaz 😉

  40. Amma Lewis düşmanı varmış ya kaç yarış geçti monaco üzerinden hala onun hakkında konuşuyorlar pes

  41. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Sürüş stili çok zayıf ve kimseye saygısı yok.
    Mansell'den "Çeneni kapa" açıklamalarına karşılık gelmiş.Sıra hamiltonda.Bakalım ne diyecek.Bu iş mahalle kavgasına benzeyecek.Takımın duruma el atıp Mansell'e konuşma ve röportaj yasağı falan getirmesi lazım.Laudaya yaptığı gibi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir