Vettel'i Geçmek, Rekor Kırmak Demek

yazar:

kategori:

Turun Sanomat gazetesinin haberine göre Vettel’i yenme görevi, 1976’da Hunt’un yaptığından da daha öte.

Hunt, Nürburgring’deki kazası sonrasında iyileşmek için uzun süre yarışamayan Niki Lauda’nın 1 puan önünde şampiyon olmuştu.

Vettel’e, bu egemenliğinden keyif alıp almadığı soruldu

DPA’ya konuşan Vettel: “Hayır. Sadece başarılı olduğumda bundan keyif alırım. Brezilya’daki son yarışın ardından bunu bana tekrar sorun”


Yorumlar

  1. Ali yanlış anlama ama Vettel bu sene hamiltonu buttonu massayı alonsoyu tam hatırlamıyorum ama hepsini yarışta geçti diye hatırlıyorum hamiltonu çinde buttonu avustralya da ve başka yerlerde ve massayı da o kadar çok geçtiki hatırlamıyorum bile…Buna rağmen Vettel geçiş yapamıyor mu yaniiii…

  2. güzel kardeşim bende seni hakkatten bir şeyden anlıyorsun zannettim.madem öyle webber nasıl geçiyor.yoksa webberin aracı geride kalmak içinmi ayarlandı acaba:).bu yorumu şaka mahiyetinde yazdığını umarak bu yorumu dikkate almamanı umuyorum.

  3. tabii, mclaren ve ferrari de 2-3 siralar icin arac tasarliyorlar. onun icin herkes yerinde kaliyor. =)

  4. Özel isimlerin sadece baş harfleri büyük yazılır..

  5. "önce anlaşılması gereken bi nokta var redbull aracı önde gitmeye göre tasarlandı araç atak yapacak maksimum hıza sahip" komik
    Ne yani siz bunu mu anlıyorsunuz bu yarış makinelerinden.

  6. ben de bu konuyu birisinin açmasını istiyordum ki crasher açmış konuyu ama maalesef benim diyeceklerimi de demiş 🙂 bu arada kanadada vettelin belki de en az 30 saniyesini sadece güvenlik aracı yedi. belki de çok daha fazla. bunu da eklemeden edemeyeceğim. bi de vetteli körü körüne eleştirenleri anlamıyorum. sanki iyi araca sahip olmak suç adamın yeteneğini sergilemesine gerek yok ki zaten araba iyi alacak önden gidecek. bak ferrariye adamlar en azından işini biliyo direk rb7 ye yükleniyorlar. siz(herkes üstüne alınmasın) de burda konuşun boş boş.

  7. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    bu mudur budur diyorsun yani 🙂

  8. önce anlaşılması gereken bi nokta var redbull aracı önde gitmeye göre tasarlandı araç atak yapacak maksimum hıza sahip değil ve bu yüzden vettel e laf edenleri anlamıyorum atak yapamıyomuş muş muş kardeşim adam düzlüğe gelince yavaş kalıyo nasıl atak yapacak sorması ayıp o yüzden şu atak yapamıyo diyenlere kocaman bi kahkaya atıyorum hata yapmaya gelince çin de vettel in durumu takımdan kaynaklandı ve ben bile hamilton un o virajda o kadar hızlı gidebileceğini düşünmemiştim ki eminim vettel de düşünmemiştir ama lastik farkından ötürü zaten yapacak bişeyi yoktu monaco da gayet iyi gidiyodu ve pistin de yardımıyla yerini koruyabilirdi ama gerek kalmadı kanada da ilk başlarda zorlamadığı için kaybetti yarışı yani güvenlik aracı son çıktıktan sonra ve sadece 2. oldu 2 tane önemli rakibi yarış dışı kalmışken o 18 puan aldı yani sorun yok sonuçta ıslak bi yarış ve minicik bi hata çok şeye mal olabiliyodu ki oldu

  9. muratc MP4-26 avatarı
    muratc MP4-26

    -Bu adam cok COOL konusuyor
    -Gercekten COOL mu yoksa COOL olmaya mi calisiyor?
    -Ben CIN de HAMILTON arkasinda iken, MONACO da ALONSO arkasinda iken, KANADA da BUTTON arkasinda iken, INGILTERE de de WEBBER arkasinda iken pek COOL görmedim kendisini.
    -Önde baslayip KOPUP gitme ile, geriden baslayip PODYUMA cikmak arasinda bir fark hissettiginden 100% eminim
    -Umarim geriden basladigi yarislari da görürüz o zaman anlariz COOL mu gercekten.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir