Alonso: "Artık Daha Rekabetçiyiz"

yazar:

kategori:

İspanyol pilot, iki hafta önce Britanya GP’de Ferrari’ye bu sezonun ilk galibiyetini getirdi ve takım, bunun daha çok yeni parçalar sayesinde olduğunu belirtmişti.

Alonso: “Almanya GP, 2011 şampiyonasının tam ortası olacak. Bazıları şimdiye kadar neler olduğunu analiz etmenin zamanıdır diyebilir ama puan sıralamasına çok yakından bakmamayı tercih ediyorum.”

“Zor bir başlangıç yaptık ama bir kaç yarış öncesinden başlamak üzere şimdiye kadar tekrar rekabetçiyiz. İlerleme kaydettiğimiz reddedilemez; Silverstone gibi kağıt üzerinde bize en az uygun olan bir pistte tam olarak hak edilmiş bir galibiyet aldık. Bununla birlikte o büyük zafer, yaklaşımımız değiştirmemeli. Olaya  yarış-yarış bakmalıyız; puan sıralamasını düşnmemeliyiz. Sonunda zaten hesaplamaları yapacağız. Bu yüzden Almanya’ya, İngiltere’de ortaya koyduğumuz kararlılıkla gidiyoruzama bir farkla: Şimdi daha rekabetçi olduğumuzu biliyoruz”


Yorumlar

  1. you back, we back. avatarı
    you back, we back.

    Şu Pat Fry'a helal olsun valla adam yılın transferi 😀

  2. Welove_F1 sdsads avatarı
    Welove_F1 sdsads

    benim bu yıl tek beklentim ferrarinin mumkun oldugunca gelişip seneyeki araçla en azında makul bi araçla baslaması 2 senedir geriden gelmeye calısıyorlar…belki bu seneki gelişimler gelecek seneye yansır…

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Pat Fry da Almanya için yeni güncellemelerin olduğunu söylemişti
    Hava yağışlı olursa yine bişey anlayamayacağız.Güncellemelerin getirisini ve özellikle lastiklere olan etkisini daha net görebilmemiz için kuru hava olması lazım.Örneğin ingilterede sert lastiği yarış içinde deneyemedik.
    3 F lere sonuna kadar güveniyoruz.Ferrari-Fernando-Felipe

  4. powered by FİA… lol

  5. MERCEDES GP avatarı

    ferrari gerçekten iyileşti..çinde türkiyede falan mercedesinde gerisine düşmüştü..ama çok iyi yükseldiler..bence red bull egemenliği bitti bence artık ferrari spada italyada neler yapar bilemem

  6. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    ferrari bence en güçlü araç olacak çok yakında çok iyi yoldayız şuan

  7. alonso aracına güvenmese asla böyle bir açıklama yapmaz,gerçekçi bir pilot olduğunu hepimiz biliyoruz bazıları gibi hayal dünyasında gezmez eğer alonso bunu söylüyorsa araç gerçekten rekabetçidir..yolun açık olsun kim tutar seni:)))

  8. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    alonso bu konuşmaların bize müthiş güven veriyor spa da ve italya da bir sorun yaşamassak galibiyete ve 50 puana çok yakınız eğer yaz arası öncesi farkı 60 civarına indirebilirsen eğer spa ve monza öncesi fark 60 civarı olursa bence tarihin en büyük geri dönüşünü yapabilirsin bencede iyi ve kötü şans dengelenicek ve vettel kalan yarışlarda sorun yaşayacak çünkü ingiltere haricinde gerçekten çok ama çok şanslıydı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir