Button, McLaren'in Geri Döneceğine İnanıyor

yazar:

kategori:

Son iki yarıştaki hayal kırıklığı yaratan sonuçların ardından Button, araca getirilen güncellemelerin ve egzoz gazı konusunda geri adım atılmasının Almanya’da McLaren’in işine yarayacağını öne sürdü.

Button: “Son iki yarış puan açısından bizim için oldukça zordu. Ferrari’ye kıyasla beslemeli difüzörlerin bizi biraz daha etkilediğini düşünüyorum. Diğer birçok takıma göre difüzörümüzle daha iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Bu yüzden beslemeyi kaldırdıklarında bize çok zarar verdi. Bu yüzden geri dönüş olması bize yardımcı olmalı”

“Red Bull’a da yardım edeceğini düşünüyorum. Ama bu hafta sonu kimseden korkmamız gerekmiyor. Bizden çok daha avantaja sahip birinin olacağını da düşünmüyorum. Buraya bazı güncellemelerle geldik ve eski kurallara döndük. Bu yüzden yarışı dört gözle bekliyorum”

İspanya ve Kanada’da olduğu gibi McLaren’in yine Red Bull’a kafa tutup tutamayacağı sorusuna Button: “Daha iyisini umuyorum. Her şeyi çalıştırır ve beklendiği gibi işe yararsa daha iyi olacağımızı düşünüyorum”

“Bana göre burada iyi formumuz olacak ve Red Bull ile Ferrari’ye meydan okuyabileceğiz. Sıralama hâlâ zor ama bilmiyorum. Bekleyip görmemiz gerek. Yarış tempomuzun çok iyi olacağını düşünüyorum”

İngiliz pilot Ferrari’nin Silverstone’deki temposunda hem pistin karakterinden hem de egzoz kullanımı konusunda McLaren ile Red Bull’un zarar görmesinin etkisinin olduğunu ifade etti.

Button: “Silverstone’de Ferrari’nin çok hızlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü hızlı pistlerde iyi olan araçları var. Ayrıca bazı iyi güncellemeleri vardı ve motor haritalaması değişti. Eminim bu onlara yardım etti. Çünkü birden bire Red Bull ve bizden daha hızlı oldular. Yarışta Red Bull ve biz, geçmiştekine benzer durumdaydık ama Ferrari değildi. Birden bire ileri yönde büyük bir adım attılar”


Yorumlar

  1. burak evmez avatarı

    yalnız ingilterede yağmurda iyi sürmedi button bunu da hatırlatayım

  2. sanki bundan sonraki bi kaç yarişta dengeler eskiye göre farklı olacak gibi ama bu hafta sonu yagmurlu geçicegi tahmin edildiginden goremeyecegiz galiba ama ben bundan sonra ferrari dominasyonunda yarişlar olacak gibi hissediyorum mclaren ve redbull ise 2.lik için çekişir hatta mclaren redbulldan hızlı olacak gibi geliyo bana

  3. Yağmurlu bir yarış olucak galiba ve sana büyük iş düşüyor yine.

    Kuru olursa Lewis in kağıt üstünde olmasada Nurburgring de karesi iyi. Kullanış sitiline uyuyor. Sana da uyan bir pist. Aracın önünü zorlamanı gerektiren bir viraj sitili yok çünkü.

    Gösterin günlerini…

  4. düzeltiyim buttoncım birden bire redbulldan hızlı olduk sizden değil

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir