BMW Sauber İlk Gün Uzun Sürüşlere Odaklandı

yazar:

kategori:

Sezonun ilk 3 yarışında çıkardığı performans ile markalarda 1. sıraya oturan BMW Sauber pilotları bugünkü antrenmanlarda genelde olduğu gibi yavaş bir görüntü çizdi ve en hızlı 12 ve 13. hızlı zamanı elde ettiler. Ancak pilotlar yapılan çalışmalardan dolayı mutlu.

Robert Kubica "Bugün benim  için çok fazla tur atmak önemliydi. Ben geçen hafta 2009 lastikleri üzerinde çalıştığım için yarışa yeteri kadar iyi hazırlanma fırsatı bulamamıştım. ancak bugünkü programda bir çok setup denemesi yaptık ve lastikleri geliştirdik. Artık verileri incelemeli ve yarına hazırlanmalıyız." dedi.

Nick Heidfeld "Bana göre antrenmanların ilk günü her şey yolundaydı. Kaydadeğer bir sorun yaşamadık ve planladığımız her şeyi denedik ve test ettik. Araç denge bakımından henüz mükemmel değil ancak yarın bunu geliştirebileceğimizi düşünüyorum." dedi.

Teknik Direktör Willy Rampf "Geçen hafta burada test yapsak bile bugün hâlâ yapacak iş vardı ve bugün özellikle hava koşulları mükemmeldi. Her cuma olduğu gibi bugün tamamen yarış hazırlıkları üzerine odaklandık ve özellikle uzun sürüşlerde lastik performansına baktık. Her iki pilot farklı programlar uyguladı. Geliştirebileceğimiz iyi bir temelimiz var." dedi.


Yorumlar

  1. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    bakalım başarılarını devam ettirebileceklermi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir