Petrov: "Hava Ne Olursa Olsun Hazırız"

yazar:

kategori:

İki farklı egzoz sistemini deneyen ve eski düzende kalmaya karar veren Renault, sezon başındaki parlak günlerine dönmek için yoğun çaba harcıyor. Bu çabalar ışığında Petrov, sıralama için ilk 10’u hedefliyordu ve bunu da başardı.

Petrov: “Bizim için kolay bir gün olmadı. Doğr uayarı bulmak ve bu soğuk şartlarda lastikleri ısıtmak çok zordu. Çok sıkı çalıştık. Bu yüzden son 10’a kalma hedefimize ulamşmak tatmin ediciydi. bugünkü yerimizden memnun olmamız gerektiğini düşünüyorum. Bu durum gösteriyor ki hâlâ Q3’e kalma sınırındayız. Bu yüzden yapmamız gereken daha fazla iş var. Takım harika bir iş çıkardı ve bana muhteşem bir araç verdi. Hava son iki günde çopk değişti. Bu yüzden sürüş stilinizi her zaman adapte etmeniz gerekiyor. Ama yarın hava kuru veya ıslak ne olursa olsun her şeye hazırız”

Takım arkadaşı Nick Heidfeld ise evinde son 10’a kalamadığı için üzgün

Heidfeld: Q3’e kalamamam sadece 0,3 saniye ileydi. Ama bu farklar her zaman bir yerlerden bulunabilir. Yani benim için kötü bir sıralamaydı denemez; gerçi Q3’te sürme şansı bulup birkaç yer daha kazanmak iyi olurdu. Yarın için ise çok şey havaya bağlı. Eğer yağmurlu olursa ne bekleyeceğini bilmek zor. Takım olarak aracımızın kuru zeminde, uzun sürüşte daha iyi olduğunu biliyoruz. Bir şey net. O da geri dönme yolunda olduğumuzdur. Silverstone zor bir yarıştı ama kesinlikle ileri yönde bir adım attık ve yarın da bunu göstermek için iyi bir yarış ortaya koymalıyız. Kesinlikle puan amaçlıyoruz”


Yorumlar

  1. rafaelnadalııııhhhhh avatarı
    rafaelnadalııııhhhhh

    petrov yetti artık 😀 nadal için bile fazl aoldu bu 😀

  2. Hadi petrov ye şu alonsoyu :D:D

  3. Petrov busene beni çok şaşırtıyor.Gelişti ama arabada R30 dan kullanımı kolay bir araba Keşke Kubica olsaydı şuan herşey daha farklı olurdu.Ortada Kubicaya göre uyarlanmış bir araba var ben bu iki pilotun arabayı anladığını düşünmüyorum gelişim de birazda bunun için geride kalındı pilot geri bildirimi çok önemli her ne kadar telemetri olsada.

  4. you back, we back. avatarı
    you back, we back.

    Dimi 🙂

  5. Petrov kendini iyi gelistirdi ama ha..

  6. robert kubica avatarı
    robert kubica

    hadi bakalım yarın görücez iddaa ediyorum renault yarınki yarışta 8.likten öteye gidemiyecek….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir