Mclaren, Şampiyonluktan Henüz Vazgeçmiş Değil

yazar:

kategori:

Valencia ve Silverstone’da sorunlar yaşayan takım, Almanya sıralamalarında 2. sırayı elde ederek tekrar umutlandı.

Whitmarsh “Geleceğimi pek fazla düşünmüyorum. Uzun zamandır bu takımdayım ve birlikte çok başarılı olduğumuz, aynı zamanda yüksek standartlarımıza göre kazanamadığımız ve üzücü olan dönemlerimiz oldu.”

“Gelecekte nasıl ilerleyebileceğimiz konuları üstüne odaklanıyorum. Gazetelerde hakkımda yazılan şeyleri düşünerek vakit geçirmiyorum. Daha fazla nasıl güçlü olacağınızı düşünmek daha faydalı oluyor.”

“Uzun yolumuz var ve şu anda mükemmel durumda değiliz. Daha iyi olmak istiyoruz ve çabamız bu yönde. Ben, Button ve Hamilton daha iyi işler çıkarabiliriz. Takım ve organizasyondaki herkes daha iyi işler çıkarabilirler.”

“Herkesten istediğim motive olmaları ve sıkı çalışmaları. Bu sene RBR ile aramızdaki farka bakarsak bugün sadece 0.06 sn farkla geride kaldı. Bu da farkın kapanabileceği, bunun başarılabileceği anlamına geliyor.”

“Matematiksel olarak bu şampiyonluk hâlâ mümkün. Daha önceden yarışlar kazanıp kendimi performansımızı geliştirmeye odaklanmamız gerektiğini söylemiştim. Eğer bunu doğru bir şekilde sürdürürsek o zaman harika olacak.” dedi.

 


Yorumlar

  1. hadi vazgeçtin diyelim ne yapıcan daha sezonun yarısındayız seneye mi hazırlanıcaz? çok büyük kural değişikliği olmadığı sürece bir sonraki seneye hazırlanmalar hiçbir şey getirmemiştir 2008-2009 geçişinde erken hazırlanmanın avantajı oldu ama ferrarinin 2009-2010 geçişi mesela o sıçramayı yaratmadı 4. yerine 3. bitirdiler sonuna kadar asılmaya devam…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir