Fisichella Olumlu Başlangıcın Ardından İyimser

yazar:

kategori:

Giancarlo Fisichella bugün antrenmanlarda ilk 10’a girdikten sonra hafta sonu için temkinli iyimserlik içerisinde.

Force India pilotu en hızlı Raikkonen’den yaklaşık 1 sn yavaştı ve 9. sırada yer aldı. Fisichella tahmin için henüz erken olduğunu ancak her şeyin iyi göründüğünü söyledi.

Fisichella "Öğleden sonra aracın dengesi oldukça iyiydi. Sabah arkadan kayma problemi vardı ancak bugünkü koşullar ile testler arasında çok fark vardı."

"Bugün daha az yol tutuşu, arkadan kayma ve patinaj vardı ve bu yüzden sabah biraz zorlanıyordum. Öğleden sonra daha mutluydum ve doğru yönde ilerledik."

"Söylemek için kesinlikle erken ancak kötü değildik." dedi.

Takım arkadaşı gibi 2. antrenmanlarda iyi zaman turu atan Adrian Sutil "Kötü değildik. İyi başladığımızı düşünüyorum ancak pist koşulları testlere göre çok farklıydı. Geçen haftaya göre çok fazla yol tutuşu kaybettik. Sabah iyiydi ancak öğleden sonra daha da iyiydik."

"2. seansta bazı yeni lastik sürüşleri gerçekleştirdik ve denge çok iyiydi. Daha sonra rüzgar arttı ve denge biraz bozuldu. Uzun sürüşler çok kötü olmasa da aracın dengesinden memnun değildim."

"Günün son sürüşü beklediğim gibi değildi: Rüzgar bir anda değişti ve gereken tepkiyi veremedim bu yüzden kesinlikle son tur daha iyi olabilirdi ancak genel olarak son 3 yarışa göre gelişim gösterdik. Adım adım daha iyi oluyoruz." dedi.


Yorumlar

  1. kaner talay avatarı

    fisi tüm iyi dileklerim seninle.bu sene herhangi bir yarışta takımına puanlar kazandırıp mütiş bir iş başaracağına inanıyorum

  2. force india süper gidiyor bnce geçen yarıstakı 12.lik burdada gerek testlerde gerekse antrenmalarda cok iyilerdi yarın onlardan bı süpriz beklyrm

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir