Rosberg 100. Yarışından Umutlu

yazar:

kategori:

Rosberg: “Macaristan benim 100. yarışım olacak. Babamın kariyeri boyunca 114 yarışa çıktığını düşününce bu çılgınca geliyor”

“Güzel bir rakam ama istatistikler benim için o kadar önemli değil. Budapeşte’deki hafta sonunun dört gözle bekliyorum. Hungaroring’i çok seivoyorum. Yarışı ne yazık ki bitiremediğim 2010’dakine göre daha iyi bir zaman geçirmeyi umuyorum. Nasıl gelişebileceğimizi görmek için yarış ayarlarımız üzerine çalışmamız gerek Almanya’da sıralamadaki araç, yarıştakinden daha iyiydi. Bunu başarabileceğimize ve ileri yönde bir adım atacağımıza eminim”

Takım arkadaşı Schumacher de güncellemelerden umutlu konuştu.

Schumacher: “Art arda ev sahibi olduğumuz iki yarış oluyor; Macaristan da bir şekilde benimle bağlantılı. Açıkçası dünya şampiyonluklarımdan birini orada kazandığımı asla unutmayacağım.”

“Budapeşte’ye gittğimde taraftarların desteğinden her zaman keyif aldım. İdeal olarak hafta sonlarından keyif almalarına yardım edebiliriz. Yapabileceğimizi de umuyorum. Çünkü son dönemde aracımızda bazı ilerlemeler gördük. İngiltere’de sürekli olarak zorlayıp araca bir şeyler eklemek isteyen takım ve elemanlarımızın çabası beni etkiliyor. Gelişimleri görmek güzel. Oraya gitmeyi dört gözle bekliyorum”

 


Yorumlar

  1. kimse kimseye durduk yere iyi bir araç vermez sen sahip olduklarınla o aracı elde edersin.bu yaşa ve 100 gp deneyimine sahip bir pilotu f1 dünya sının lokomotif takımları görmedide bi sizmi görüyorsunuz.

  2. Mercedes iki çok iyi pilota sahip. Bu pilotlar bu aracı haketmiyor.

  3. maykil schumacher;yok kardeşim jetman benim orjinalim yedeğim yada yedek nickim yok hiç bir zamanda olmayacak ya varım yada yokum.bizede keke rosberg yada michael schumacher gibi bir araba nasib olsaydı çok farklı şeyler olurdu ama biz türklerde bir laf vardır
    kısmetten öeteye yol;ölümden öteye köy mü var be

  4. Polyanna`nin memleketi Almanya`mi diye merak ettim simdi 🙂 Arastirdim Amerika imis, ama kesin bi akrabalik var Almanlar`la 🙂

  5. selim taylan avatarı

    bu adamların iyimserliklerine de ben hastayım. araç düşük downforcelu pistlerde yavaş, orta downforcelu pistlerde yavaş, yüksek downforcelu pistlerde yavaş, sıcak havada yavaş, soğuk havada yavaş, yarışların yarısında liderden tur yemiş ama adamlar hala ümitliler! suç michael ve nico'da değil tabii ki, onlar ellerinden geleni yapıyorlar. özellikle niconun sıralama performansı gerçekten iyi. yarışlardaysa bazen nico biraz daha hızlı oluyor, bazen michael. ama araç gerçekten rezalet silverstone'da sauber, nürburgringde findia mercedesle aynı tempoyu tutturdu. öndeki 3 otomobil sorun yaşamadıkça 7.likten ötesi hayal merc için.

  6. Yok ben degilim 🙂 bi ara Rossberg olmustum ama kisa surdu o maceram (Rosberg`den agresif bir yaris goremedigim icin), jetman de fikirlerimizin cok uyustugu bir arkadastir, yorumlarimiz genelde cok benzer 🙂

  7. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    ben inanıyorum rosberg'e,
    babasını geçecek 🙂
    bu arada Ahmet Kara jet man senmiydin yoksa :p :(:

  8. Çağatay Demir avatarı
    Çağatay Demir

    şu ana kadar rosberge verilen araçlar şampiyon olabilcek araçlar olsaydı eminim ki rosberg şampiyon olurdu rosberg iyi bir pilot sadece şampiyon olabilcek takımlarda yarışmadı

  9. Mercedes GP'nin de 30. yarışı olacak. Bakalım neler bekler bizi…

  10. Sen umutlusun da ben senden umudu kesmek uzereyim Rosberg, Baban 114 yarisa cikmis ama 1 sampiyonlugu var, senin yaris galibiyetin bile yok daha, napcez?

    Valla acayip umutluydum Rosberg`den, yazik..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir