Button Monaco Şartlarına Geri Dönmek İstiyor

yazar:

kategori:

Budapeşte’nin dışındaki pist, araç üzerindeki etkisi ve hız açısından Monte Carlo’daki ile sıkça kıyaslanır. Bununla birlikte Monaco’da zafer için mücadele eden Button, Macaristan’da da benzer bir durumun oluşmasını umuyor.

Button: “MP4-26 2 ay önce Monaco’da çok rekabetçiydi. Umarım bu hafta sonu da benzer bir durum olacak. Çünkü Hungaroring, benzer performans kriterlerinin çoğuna sahip.”

“Sıcak hava şartları, pilotlar için bu yarışı en yorucusu haline getiriyor. Kokpit sıcaklığı genelde 50 derecenin üzerine ve sürekli olarak araç içinde G kuvvetine maruz kalıyoruz. Çünkü çok fazla viraj var. Zor ama burada, yapılan bütün antrenmanlar size geri dönüyor.”

İngiliz pilot, son iki yarışta da damalı bayrağı göremedi. Britanya’da tekerlek somunu, Almanya’da ise hidrolik meselesi nedeniyle yarışı tamamlayamadı. Button bu hafta sonu şansının tersine dönmesini ümit ediyor.


Yorumlar

  1. umarım jenson istediğin gibi olur, son iki yarışta çok büyük şansızlıklar yaşadın. nerden baksan 25 puan kaybettin…şuan webberin yerinde olabilirdin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir