Vettel'in Parmağını da Sigortalattılar !

yazar:

kategori:

 

 

Edinilen bilgilere göre Macaristan’da Button’un Vettel’e “parmağını ısırırım” uyarısı bu çalışmaları hızlandırdı.

Finger Crossed Sigorta, Alman pilotun her iki elindeki işaret parmaklarının yanı sıra gelecekte potansiyel görmesi nedeniyle ayaklarındaki baş parmakları da sigortalattı. Bu ilave sigortanın Mark Webber için de uygulanması gündemde. Çünkü iddialara göre Avustralyalı pilotun podyumdaki sıçramaları, sadece ayak parmaklarıyla bir işaret yapma çabasından kaynaklanıyormuş… Tabi bir dahaki sefere ayakkabıları çıkarmayı unutmaması gerekecek.

Parmakların sigortası konusunda bedel olarak milyon dolarların telaffuz edildiği bu işlemde Raikkonen’den esinlenildiği ortaya çıktı.

2007 Şampiyonu Kimi Raikkonen, Formula 1’de iken en çok kullandığı orta parmağını sigortalatmış ve bunun basına sızmasına -bizden de kaçtı- engel olmuştu.

Parmak sigortalatmanın ilgi görmesi nedeniyle şirketler her parmak için ayrı bir tarife hazırlamayı planlıyor. Hatta bundan sonraki hedef Hamilton’un baş parmağı.

Motosiklet konusunda da Raikkonen’in izinden giden ve muhtemelen İtalya GP’de özel oyuncağına kavuşacak Vettel, yakın arkadaşının bundan sonra hangi hamlesini takip edeceği merak konusu.

Parmaklar konusunda bir başka adım ise estetik cerrahlar tarafından atıldı. Mankenlerin vücutları, güzellik kraliçelerinin burunlar derken şimdi de Formula 1 pilotlarının parmakları revaçta.

Almanya’da Operatör Doktor Kinky Docty yaptığı açıklamada daha şimdiden 4 kişinin, Vettel’in parmağının aynısını istediğini söyledi…

NOT: Haberdeki resim çekildikten bir süre sonra Vettel’in elinin sargılı olduğu ve Macaristan’da bu şekilde yarıştığı fark edildi. Schumacher’in bu konu ile ne ilgilisi olduğu bilinmiyor.


Yorumlar

  1. Vettel in sıska parmağını napalım? Alonso gibi gerek 😀

  2. götünüze sokmak için istiyorsunuz heralde raikkonen parmağı. hey allam ya. git raikkonen gözü, saçı, fiziği iste de parmak nedir kardeşim.

  3. yahu raikkonen parmağı istiyorum diye çıldırıyorlar. adama sorarlar, veya kadına her neyse, ne yapacaksın o parmakla onu merak ediyorum? gerçi tahmin ediyorum da. neyse.

  4. Millet F1'in devam etmesi için imza kampanyası başlatıldı hedef 25.000 lütfen sizde bütün tanıdıklarınıza imza attırmaya çalışın. Senna filminde işe yaramıştı. Sevdiğimiz sporu ülkemizde tutmak için için çaba gösterelim 🙂 http://www.petitionbuzz.com/petitions/f1turkiye

  5. Ahahaha çok güzel olmuş eline sağlık Gökhan abi 🙂

    Bende Raikkonen parmağı istiyorum parası neyse yaptırırız artık 😉

    Bu arada Suat Kılıç F1 ile ilgili açıklama yaptı. Buyrun http://www.ntvspor.net/haber/motor-sporlari/45317/kilic-irademizi-ortaya-koyacagiz

  6. Ben de Raikkonen parmağı istiyorum 🙂

  7. Hahahaha, düştüğünüz not a bayıldım.
    Muhtemelen Schumi kırarım o parmağını lan demiştir dişlerini sıkarak. ama kırmadan bırakmıştır 😉

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir