Rosberg: "Schumacher'in Efsaneliğine Zarar Vermiyorum"

yazar:

kategori:

Macaristan’da Turun Sanomat’a konuşan Rosberg: “Hayır. Kesinlikle bunu söyleyemem.”

“Bu sene genel olarak Michael gerçekten iyi bir iş çıkardı. Sıkça onun önünde olmayı başardım. (Ama) onu mahvettiğimi söyleyemem”

“Sıralama çok iyi geçti. Tatminim. Ama bu kadar”

Rosberg şu anda Schumacher’den iyi performans gösteriyor olabilir ama kariyerinde henüz yarış galibiyeti bulunmuyor.

Şu ana kadarki 99 yarış içinde hangisinin en iyisi olduğu sorusuna Rosberg: “Bilmyiorum, henüz gelmedi”


Yorumlar

  1. Cevap verirdim ama senin için parmaklarımı yoramam

  2. F1 FERRARI F1 avatarı
    F1 FERRARI F1

    SCHUMACHER 91 YARIŞ ZAFERİ > hamilton(16) + alonso(27) + vettel(16) + webber(6) + button(10)

  3. Araç henüz istenilen seviyede değil.Buna rağmen startlarda ve yarış içinde en kolay adam geçen dikkatini çektimi bilmiyorum SHUMİ'dir. DRS olayı en sahte geçiş ve bunu Shumi çok az kullandı burası da ayrı bir nokta!!!!!. O gerçek geçişlerin sahibi,hakiki bir efsane.

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bu sadece bir söylenti ve Rosberg de bunu zaten reddetmiş.
    Buna istinaden Rosberg'i aşağılamaya gerek yok.
    Hiç kimse merak buyurmasın ki Şuminin nin efsaneliğine kendisi dahi zarar veremez.Efsanelik birkaç iyi ya da kötü yarışla elde edilemediği gibi birilerinin sayesinde de meydana gelen ya da yok olan bir olgu değildir.

  5. Haklısın halamın bıyığı olsa amcam olurdu. Artık nasıl bir kuyruk acın varsa saçmalamışsın demek bile yetersiz kalıyor. Alonso Vettel gibi pilotlar F1 kariyerine başlar başlamaz direkt Ferrari ya da Redbull hızındaki araçlarla mı başladılar. böyle bir şansı sadece Hamilton elde etti onun da GP2'deki başarıları ve yetenekleri belliydi zaten. Şuan üst düzey takımlarda yarışan pilotların hepsi kendini önce kötü araçlarla kanıtlamış ve yetenekli olduğunu gösteren yarışlar veya sezonlar geçirmişler takım patronları da buna göre bu pilotları takımına katmıştır. Bana Rosberg'in Williams'ta bir tane aman aman bir yarışını hadi vazgeçtim vasatın üzerinde bir yarışını göster sana hak verecem. Olsaydı etseydi ile olmuyor bu işler.

  6. Rosbergin TruLLiden farkı yok tek tur pilotu arkadaşlar bu kadar basit 😀

  7. Sen yalnızca sıralamaları izliyorsun galiba.

  8. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Sen Formula 1 Değilde Başka Birşey İzliyorsun Sanırım…

  9. cok sacma bır yorum sen 43 yasındakı schumıyle 25 yasındakı schumıyı bır mı tutuyosun aynı sartlar olsaydı dıyosun ıyı olan pılota zaten o sart saglanır ornek hamılton alonso 43 yasına geldıgınde dıer pılotlar cocuklarıyla mısket oynar suphen olmasın onun cıkıp yarısabılmesınden dolayı adı efsana gereksız yorumlar yapıpta anlam veremedıgım sekılde pılotları asırı derecede ovmeyın

  10. Zarar veremezsinki zaten.
    Tek turda ondan genel olarak hızlı ama yarışta Schumi daha hızlı ama sorunlar başını bırakmıyor

  11. Rosberg, Schuamerden daha iyi bir pilot oldugunu göstermesi için daha yapacak birşeyi kalmadı zaten. Schumi kendisi için üretilen bir araçta rakibine karşı 0 çekti. Helal olsun diyorum Rosberge,aslında nasıl bir pilot oldugunu göstermiş oldu.

    Rosberg, Schuamerle eşit fırsatlara sahip olsaydı oda 7 dünya şampiyonlugu kazanırdı emin ol. Hatta 10tane bile kazanırdı. Schuamer ne rakipleriyle yarıştı nede takım arkadaşıyla. 2 sene önce brown nasıl diger araçlardan çok iyise Ferraride bir dönem öyleydi. Rakipleri yakın bir araca sahip oldugunda. Alonso, Hakkinen gibi kaybetti. Şimdide takım arkadaşına eşit fırsatlar verildiginde ne oldugunu görüyoruz.

  12. Rosberg Sen önce 7 tane yarış kazan 🙂 adamın 7 tane şampiyonlugu var…ki Schumacher bırakmasa 2007 ve 2008 deki o araçla kesin şampiyonlugu kimselere bırakmazdı…Rosberge bu tip soruları sonran tiplerede gıcık oluyorum…

  13. O pistte Schumi olduğu sürece değil Rosberg hiçbir pilot onun efsaneliğine zarar veremez.
    İstatistikler ortada.

  14. Renault F1 de ikinci yılında Bu pistde Poll alıp yarışı kazanmıştı Alonsoda ilk yarışını kazanmıştı. Biraz gerçekçi olmaya bilir ama Rosberg ve Mercedesin burada kazanmasını isterim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir