Takımlar, 2012 Takviminin Tekrar Gözden Geçirilmesini İstiyorlar

yazar:

kategori:

FIA’nın daha önce yayınladığı taslak takvimin ardından Bernie Ecclestone bu hafta yeni bir taslak hazırladı ve bunu takımlara sundu. Yeni taslakta bir çok yarış yer değiştirirken Türkiye takvimden çıkarıldı.

Eric Boullier “Lojistik nedenler nedeniyle tekrar gözden geçirilmesini istiyoruz. Lojistik olarak daha ucuza gelebilecek ve daha az iş gücü gerektirecek bir takvim olabilir.”

“Daha şimdiden bizim de görüşlerimiz var ve bir kaç fikir sunmak istiyoruz. Takvimin son halinde ilgimiz yok ancak kesin olmadığını biliyorum bu yüzden önerilerde bulunabiliriz.” dedi.

Martin Whitmarsh “Takvim zorlayıcı ancak tekrar değişeceğini düşünüyorum. Bu yüzden son takvime kadar taslak olan üzerinde şikayet etmenin anlamı yok.” dedi.

 


Yorumlar

  1. sanki messi yarışıyor ispanya'da 2 yarışı olduğu sürece almasınlar Türkiye'yi. Ecc bahreyn'de iç savaş izlesin onunda sonu geldi sayılır.

  2. sen bide motogp takvimini gorecen asıl onlar tam komedi almanyada yariş yapıyolar 1hafta sora ise amerikada yarişa cıkıyolar sora 3 hafta yaz molası veriliyo aradan sora brno(cek cumhuriyeti) da yarişiyolar ondan sora ise komedi tavana vuruyo bidaha amerikaya gidiyolar :))
    yalnız o senaryo bu yılda boyleydi yani monaco canada valencia diye gidiyodu bu yıl yani o bakımdan bişi degişmemiş

  3. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    vayyy hadi iyisin iyisin 🙂
    gerçekten şaşırdım sana (en azından şaşırttın beni)

  4. bu waffen, o yüzden güzel 🙂

  5. sana katılıyorum 1 yarış için deniz aşırı yolculuk yapmayı birde sezon ortasında takımların pek memnun olmadığı biliniyor kanada'nın yanına Abd erkene çekilerek alınabilir bazı takımlar bu öneriyi gündeme getirecektir. bizim yarış ne olur orası muamma büyük ihtimal düştük ama çıkmamış candan ümit kesilmez diyorum. 🙂

  6. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    güzel avatar dediğin resime baktıkça sanki Hitler zamanındaki (Nazi) Alman bayrağı geliyor aklıma 🙂

  7. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    zaten takvime baktığımda ilk olarak gözüme çarpan nokta Kanada gp olmuştu,
    Monaco gp'den 2 hafta sonra Kanada'ya gidilmesi ve tekrar 2 hafta sonra Avrupa gp (Valencia gp) ile devam edilmesi başlı başına saçmalık olduğu kadar tam bir komedi,
    bu takvimi kim hazırladıysa kafası iyiymiş sanırım 🙂
    sonuçta Whitmarsh'in dediği gibi zorlayıcı takvim olmuş,
    bence yeniden düzenlenecek takvim.

  8. resim hoşuma gitti, belçika mı burası, ilk çizgide bir mclaren var 🙂

  9. Martin Whitmarsh: "Takvim zorlayıcı ancak tekrar değişeceğini düşünüyorum. Bu yüzden son takvime kadar taslak olan üzerinde şikayet etmenin anlamı yok."

    Martin'den dökülen olgunluğu toplasalar yeter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir