Button: "Red Bull Artık Endişelenmeli"

yazar:

kategori:

İngiliz pilot şu anda Vettel’in 100 puan, yani 4 galibiyet gerisinde olabilir ama Son 5 yarışta McLaren’in 3, Ferrari’nin ise 1 galibiyeti bulunuyor.

Bundan önce bitiremediği 2 yarış nedeniyle kendisinin şampiyonluk umutlarının düşük kaldığını kabul eden Button, şansı sıfıra inene kadar  pes etmeyeceğini belirtti.

Button: “Evet, son 5 yarıştan 3’ünü kazandık. Bu yüzden evet, durum bizim için oldukça iyi görünüyor. Son iki yarışta dayanıklılık sorunları yaşamam benim için kötü oldu; muhtemelen de şampiyonluk şansımı heba etti.”

“Seb’in çok arkasındayım. Bu yüzden aslında onu her yarışta geçmeliyim ki ben de böyle yapmaya çalışacağım”

“Red Bull artık gerçekten endişe etmeli. Çünkü yarışta ve sıralamada onlara yaklaşıyoruz. Takıma minnettarım. Mükemmel bir iş çıkardılar; sadece yarış konusunda değil, aynı zamanda sıralama için de. Son bir iki yarışta muhteşem iş çıkardılar. Bu yüzden bu zafer, yaz tatiline girmenin iyi bir yolu”


Yorumlar

  1. lewis hamilton avatarı
    lewis hamilton

    ben button kadar ballı bi pilot görmedim.

  2. doğruyu söylemek gerekirse böyle bir açıklamayı alonso yapmış olsa onun ki de fazla havalanmaktan başka birşey olmazdı. arada bu kadar puan farkı varken bir mucize olmazsa şampiyon belli.

  3. Kazanmak için orada evet.Ama bu saatten sonra çok zor.Tren 8. yarışta kaçtı.Arada 3. yarıştan fazla puan farkı varken başka birinin çıkıp şampiyonluğu kazanması imkânsız gibi bir şey.Ha kazansın mı ?Parmak kazanmasın da isterse Ricciardo kazansın fark etmez.

  4. katılıyorum zaten bir mclaren taraftarının şu an en çok özlediği şey 😀 bi de sene başında alaya almalar vardı 12 sene daha kazanamazsınız diye pilotlar vettelin olsun takımları alalım yeter 😀

  5. bunu alonso bir galibiyet alsa ve hemen ardından dese işte biz biliyoruz aslanım yaparsın edersinler havada uçuşur button diyince hemen havalandı olur adamın kendine güveni gelmiş işte yaok galibiyet aldım ama şampiyona umrumda değil mi desin sponsorlar demez mi martin aga bu ne iş biz size para veriyoruz destekliyoruz pilotların umrunda değil şampiyonluk diye o da biliyor zor olduğunu ama kazanmak için burada

  6. yanılıyorsun. spa ve monzayı ferrari veya mclarenin alması red bull da çöküşe neden olmaz çünkü bu pistlerde red bullun favori olmadığı daha sene başından beri biliniyor. ve bunu red bull da biliyor. ayrıca bu buttonda bir yarış kazanınca amma havaya girdi. yok daha fazla şampiyonluk kazanabileceğime inanıyorum yok red bull endişelenmeli… aradaki puan farkının farkında değil galiba ayrıca da kalan pistlerin çoğu red bulla uyuyor. vettel hiç yarış kazanması yine şampiyon olur. bu arada ferzanın yorumunada katılyorum. sonuçta kalan yarışları hep aynı adam kazanacak değil vettel de bu yarışlardan boş dönecek değil.

  7. takımlar şampiyonluğunu alabilirler.

  8. redbull endiselense ne olurki ,
    bir yarıs alonso hamiltondan puan çalacak,
    bir yarıs hamilton button'dan puan calacak,
    bir yarıs button alonsoda puan calacak,
    bir yarıs weber sizden puan calacak,
    siz birbirinizi yerken vettel yine sampiyon olacak…

  9. SPA-Monza var buralardada Mclaren Ferrari galibiyet alacaktır vermezler RedBull a biraz daha çöküş olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir