Super Aguri'nin Durumu, Gelecek Haftaya Bağlı

yazar:

kategori:

Aguri Suzuki, Super Aguri’nin Formula 1’deki geleceğinin, gelecek hafta yatırımcılar ve Japon otomobil üreticisi Honda arasında bir anlaşmaya varılarak rahata kavuşacağını söyledi.

Magma Grubu ve potansiyel yatırımcı Dubai Uluslararası Sermaye ile bir anlaşma üzerine konuşmalar devam ederken Suzuki, uygun bir ekonomik pakedin yerine getirilmesi için zamanın azaldığını kabul etti.

Kaynaklardan gelen bilgilere göre takım, Honda tarafından desteklenerek Barselona’da yarışma şansı buldu ama bu denli bir ekonomik destek daha ileriye götürülmeyecek."

Bu da takımın, devam etmek için yeni gelir kaynakları bulması gerektiği anlamına geliyor. Suzuki, gelecek haftaki gelişmelerin, kendilerini yarışmada tutmada kilit nokta olacağını düşünüyor.

Aguri Suzuki: "Gelecek hafta çok önemli. Gelecek Çarşamba günü Honda ile bir toplantımız var ve o, takımımızın geleceği için kilit nokta olacak"

"Şimdi, araçla ilgili herhangi bir gelişimimiz yok ve bu çok ciddi. Ne olursa olsun, bizim devam etmemiz için bazı çözümler bulmamız gerekiyor."

Super Aguri, Magma ve DUS arasındaki görüşmeleri tamamiyle anlatamıyor. Çünkü takım üyeleri, Magma ve DUS ile gizlilik anlaşması imzaladı.

Suzuki: "Herşeyi anlatmak oldukça zor. Çünkü, yatırımcılar ve diğer taraflar arasında bir gizlilik anlaşması imzaladık"

"Hâlâ bazı yatırımcılarla görüşüyorz ve herkes, bu hafta son yarışmamızın zor olduğunu söyledi. Ama sorun olmadı. Ama her ne olursa olsun çok yakın gelecekte bu anlaşmayı tamamlamalıyız"


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir