Alonso, Monako'da Mücadele Etmeyi Umuyor

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, takımları birbirine daha da yaklaştıması nedeniyle ön gruba daha yakın mücadele edebileceği Monako’yu dört gözle bekliyor.

İspanyol pilot, Renault’un R28 aracının gelişimi devam ederken Monako’nun, bu sene kendisine bir podyum şansı tanıyabileceğine inanıyor.

Alonso: "Şüphesiz takvimde daima üstünü çizdiğiniz yarışlar biri. Çünkü, gücün ve aerodinaminin önemli olmadığını ve bir şansa sahip olabileceğin bir yer."

Renault’tan Nelson Piquet ve Alonso, İspanya GP’de Cuma gününün antrenmanlarında 2. ve 3. sırada yer aldı ama İspanyol pilot, derecelerin, takımın şu anki durumunu temsil etmediğini söylemişti.

Ve Monako’nun kendisine bir fırsat tanıyabileceğini beklerken Alonso, Renault’u orta grupta tutan sorunların cadde yarışında da ortada olacağı konusunda uyarıda bulundu.

Alonso: "Monako’da iyi bir çekişe ihtiyacını var ve bu araçla bu konuda eksiklik çektiğimiz de doğru. Monako özel bir yer. Ama normalde orada kazanan, iyi adamlardan biri, kazanan araçlardan biri olur."

"Bu yüzden Monako’da yine bir araca ihtiyaç duyarsınız. Bu yüzden Monako’yu dörty gözle bekliyorum. Ama bütün umutlarımı sadece bu o yarışa bağlamıyorum"


Yorumlar

  1. O zaman Irvına da Jaguarla 3. oldu tamam şimdi oldu saol. 😀

  2. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Alonso mücadele etmeyi ummasada pist onu mücadeleye zorlayacak zaten

  3. sen 2001 monacoyu diyorsn o yarışda ferrari double yapmıştırr coulthardda startta kalıp son sıradan başlayınca arrwsdan bernoldinin arkasında 19 tur boyunca işkence çekmiştirr..hakkinende yarışı terk edince ferrari double yaptı..monaco 2001 unutamadığım yarışlar arasındadır catalunya 2001 le beraber..:@

  4. Aracın yapısı ne yönden uygun açıklarsan güzel olur Gökay Kara. Hızlı araba her yerde hızlıdır. Monaco daha çok hata payı yapılabilecek bir yer bu yüzden her takım bu yarışta şansı olduğuna inanır.

  5. ogun savaş avatarı

    Alo gene boş hayaller kurmuş.Podyum şansı %1 olur Macca,Bmw,Williams ve en güçlü görünen Ferrari den podyum içn sıra gelmez alo ya.Haa sıraya girerse 7. yda 6. olur podyum için 😀
    Jaguar hiç yarış kazanamadı bu arada 2000 de David kazandı.

  6. Monacoda herkes birbirine yakındır. 2000li yıllarda David Coulthard bir Arrowsun arkasına takılıp baya zaman kaybetmişti hatta. Yarışı da Jaguar kazanmıştı da hangi seneydi o?

  7. gökay kara avatarı

    aracın yapısıda uygun tabi bekleyip görmek lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir