Liuzzi: "HRT'de Potansiyel Var"

yazar:

kategori:

Liuzzi “Kimse sene başında başarabileceğimizi düşünmüyordu ancak ben gerçekten her zaman iyimserdim. Bir çok kez söylediğim gibi bu projede bir çok iyi isim var ve potansiyelimiz var. Doğru yolda çalışırsak iyi şeyler başarabileceğimizden eminim.”

“Gelişme potansiyelimiz olduğundan asla şüphe duymadım. Yarış kazanma gibi bir beklentimiz yok ancak şu anda bulunduğumuz konum bile projenin gücünü kanıtlıyor. Kendine ve projeye güvenirsen bir şeyler başarabilirsiniz.” dedi. 

Liuzzi’nin Kanada’da elde ettiği 13.lük takımı klasmanda Virgin’in önünde 11. sıraya getirdi ancak İtalyan sürücü seneyi Lotus’un önünde 10. sırada tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.

 


Yorumlar

  1. arkdş yorum yapıonuzda olaya cıocuk gb bakııyrsunuz.hızlı bi takım değil die dalga geçen bi zihniyet.onlarda f1 de ve sizlerin hayal bile edemyecğinz paralar harçıyorlaar ve o koltuğa oturmak bile süperdir.ama kendilerini bi geliştirseler hemen taraftarları artar aynı redbul hesabı..hep iyiden güçlüden yana yancı bizim millet..

  2. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Haberi okumadım daimi sonunculuk potansiyelinden mi bahsediyor?

  3. o zaman benim smart roadster coupe'de de (700cc) potansiyel var! değerlendirmek lazım 🙂

  4. 2. kez olarak ta sana katılmamak mümkün değil :))

  5. HRT (Hamilton Racing Team)

    Satsınlar kurtulsunlar.

  6. geçen sezon buemi glocka çarpmıştı galiba korede yoksa virgin yine öndeydi hrtden

  7. valla ben bu adamların bu sezonu bitiremeyeceğini düşünüydum aynı geçen sezon gibi şansla bi yarışı önde bitirip klasmanda sonunculuktan kurtuldular yanlış hatırlamıyosam aynı olay geçen sezon da olmuştu

  8. Team Lotus da armut topluyordu zaten 🙂

  9. Formula 1:Hayal Dünyası:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir