Tost: "En İyisi Vettel"

yazar:

kategori:

Formula1.com’a konuşan Tost: “Benim sıralamama şu şekilde: Vettel, Hamilton, Alonso, Rosberg. Vettel hakkında çok şey söylemeye gerek yok. Aracın içinde ve dışında bir pilotun şampiyon olması için gereken her şeyi yapıyor.”

“Hamilton’u gerçekten seviyorum. F1’de onun gibi yarışılmalı. Agresif ve elbette bazen sonuçlar farklı olabiliyor ama iyi bir gösteri için gerekenlere sahip. Alonso, takım politikalarında ve araç içinde çok zeki. Rosberg’in ise elinde iyi bir araç olması halinde şampiyonluğu kazanabileceğine inanıyorum”

Bir sonraki nesil için Tost: “Üç kişi seçerim: Paul di Resta, Nico Hulkenberg ve Romain Grosjean. Renault, Grosjean’ı Alonso’nun yanına getirerek onu yaktı. Ama hâlâ muazzam bir potansiyeli olduğuna inanıyorum”


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Drawback Mc Hatırlatmanız için teşekkürler.Genellikle kullandığım bir uyarı ama yine de emin olmak için şimdi bir kere daha kullandım.

  2. kötü bir amacım yok meraktan soruyorum yorumun sol alt kısmında bulunan ünlemi kullandın mı yorum dan rahatsızlık duyduğun için?

  3. Outlaw Rider  avatarı

    Saçma yorumum neydi? Sen yazar mısın belki silmezler >: )

  4. Outlaw Rider  avatarı

    Hepsinden önemlisi Vettel KORKAK bir pilot!
    KORKAK takımın KORKAK pilotu! >:)

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Yetersiz bir izahat oldu farkındayım seni de kırmak istemem.Seni tenzih ederim.Lakin bazı arkadaşlar kantarın topuzunu kaçırmaktalar.

    Ne demek şeytana ruhunu satmak??!!!.Bu tür adamların yorumları engellenmediği gibi diğerlerinin de bu tiplere misilleme yapabileceği haberin yayınlanmaması benim tepkime neden oldu.Seni bunlara inandırma gibi bir çabaya girmeyeceğim.Mevzu çok derin..Sen burada eskisin bilirsin.Bahsettiğim haber benim için çok da önemli değil.Ben zaten geçen yıldan beri biliyorum hamiltonun en çok ceza alan pilot olduğunu..

    Amacım haksızlık yapmak değil.Amacım temiz toplum temiz yorum.Her isteyen her istediğini her aklına geleni yazamamalı.Benim de aklımda neler neler var ama ben yazmıyorum.

  6. Mclarenci profilini gayet güzel çiziyorsunuz

    Şunu mu demek istiyorsun sevgili Babil Kralı; "Diğer McLaren taraftarları, gerçek bir taraftar olduğunuzu kanıtlamak için bu arkadaşlara siz de katılın".

    Yazdığın yorum baştan sona tahrik. Cevap verdiğin arkadaşların yorumlarını tasvip etmediğim gibi senin cevabını da tasvip etmiyorum.

    Bir de, kimse kusura bakmasın ama Alonso taraftarlarının tamamına yakınında ve Ferrari taraftarlarının büyük bir kısmında özellikle geçen sezondan itibaren şöyle bir kanı var; site, Lewis ile ilgili haberlerde seçici davranıyor ve özellikle bazı haberlerini es geçiyor. Ama Alonso olunca aynı hassasiyeti göstermiyor. Beni buna kimse inandıramaz. Siteyi kuran, bu günlere getiren ve şimdi de maalesef siteyi -sırf site varlığını sürdürsün diye- yeni sahip veya sahiplerine devretmeye çalışan insanlara yapılan en büyük haksızlıklardan biridir bu.

  7. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Bu Tost biraz yağlı gibi geldi bana.Çok fazla abartıyor.Tamam yetenekli olabilir ama o altyapıyla gelişmiş ve o araca sahipse ve özgüveni de yüksekse bu çok da aman aman bir şey değil.

  8. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Mclarenci profilini gayet güzel çiziyorsunuz.Biriniz Alonso şeytana ruhunu satmış diyor, diğeri buna makul bir yorum diyor, öteki de hahaha çok güldüm diyor.İçinde Alonso ismi geçen haberler sizleri burada tuttuğu için site yönetimi de gerekeni yapıyor.Buna istinaden bizler hamilton bağımlısı değiliz.Bu siteye hamilton için gelmiyoruz.Eğer öyle olsaydık site yönetimi bizler için de jest yapar ve hamilton ile ilgili haberleri hiç atlamadan yayınlardı. Bundan 2 gün önce diğer sitelerde hamiltonun hakemlerden en fazla ceza alan pilot olduğu yayınlandı.Hatta bir yarışta (monako) iki defa üstüste ceza yeme başarısını gösterdiği yazıldı.Bu sezon tam 4 kere yarış hakemlerince cezalandırılmış.Burada öyle hir haber yok.Oysa Haber magazin içerikli de değil.Griddeki tüm pilotların ceza sayısını tablo halinde vermişler.Tabi tablonun en başında malum pilot hamilton olunca işin rengi değişebilir endişesi yeretmiş olabilir.

  9. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Çoook haklısın hatta ben bu durumda bile şampiyonluğu şans eseri kazandı diye düşünüyorum

  10. O seni ilgilendirmez. Ayrıca editöre teşekkür etmek lazım. Senin o saçma yorumunu silmiş.

  11. Outlaw Rider "turborider.com&quot avatarı
    Outlaw Rider "turborider.com&quot

    Hepsinden önemlisi Vettel KORKAK bir pilot!
    KORKAK takımın KORKAK pilotu!!!
    Bu mesajı daha önce yazmıştım ama sanırım admin bir yanlışlık yapıp silmiş Bu sitenin demokrat kararlar verdiğine inanıyorum ve düşüncemi yazdığım zaman birilerini rahatsız ediyor diye silinmeyeceğini düşünüyorum. Benide rahatsız eden mesajlar yazılınca ben kimseye ağlanmıyorum mesajı kaldırın diye >: )

  12. Outlaw Rider "turborider.com&quot avatarı
    Outlaw Rider "turborider.com&quot

    Daha önce yazdığım bir yorum silinmiş tekrar söylüyorum!
    Vettel KORKAK bir pilot! KORKAK takımın KORKAK pilotu !!!
    Bu benim düşüncem kimseyi kışkırtmak amacıyla yazmıyorum admininde demokrat bir yaklaşımda bulunup yorumumu 2. kez silmeyeceğine inanıyorum.

  13. Deli_ Manyak avatarı

    yaş en fazla 13 bence artıran varmı 😀

  14. Deli_ Manyak avatarı

    hahaha çok güldüm 😀

  15. Outlaw Rider "turborider.com&quot avatarı
    Outlaw Rider "turborider.com&quot

    Belkide 2 a harfinin arasına YUMUŞAK G yi koymayı unutmuşsundur >:)
    >:)

  16. Outlaw Rider "turborider.com&quot avatarı
    Outlaw Rider "turborider.com&quot

    "Hamilton agresif , diaz ruhunu şeytana satmış bir pilot" da diyebilir miyiz? >:)

  17. Outlaw Rider "turborider.com&quot avatarı
    Outlaw Rider "turborider.com&quot

    Dostum ben demiyorum , mevcut durum bu zaten >: )

  18. Mclaren team ve tifo alonso benim burda anlatmak istediğim şey arkadaşın Çok yanlı ve küçümseyici yorumu.. Vettel şampiyon olduysa haketiği içindir. aynı şakilde alonso ve hamilton için geçerli. Ama siz kimsenin başarısnı hiçe sayamazsınız. Ayrıca Vettel taraftarlarını da kimse küçümseyemez. Belki şu an diğerlerine göre daha az fanı olabilir ki. Dğerlerinden daha geç F1e girdi ve bu gayet normal.. Ama arkadaşın uslubu yakışıksız.

  19. bence demek istemiştim

  20. ben vettelin şampiyonluğuna bir şey demedim güzel insan ben zaten her şampiyonluk hakkedilmiştir lakin en iyi vettel değildir en azında şimdilik değildir

  21. Bu mantıkdan gidersen F1 de şampiyon bulamazsın 🙂

  22. alttaki yorumumu oku nasıl bir canlı türü olduğunuzu keşfetmişim

  23. Sen kim oluyorsun da vettel korkak diyorsun yaa.

  24. atak diyince vettel bir numara zaten maşallah herkesi şıp diye geçiyor

  25. Editörün dikkatine!!!!!!!!

  26. Editörün dikkatine!!!! Kimse kimseye hakaret edemez ve etmemeli

  27. evet biliyoruz

  28. Evet biliyoruz..

  29. sayın editör benim yorumumu neden yayınlamadınız. Burda vettele hakaret edercesine yapılan yorumlar yayınlanırken biz kendi pilotumuzu savunamayacak mıyız. Forza ferrariye dikkat etmenizi öneririm.

  30. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Başlık, potansiyel tahrik kadrosunu buraya çekecek nitelikte olmuş.

    ''Padok içinde kurulan yetenek seçme şansınız olsaydı kimi seçerdiniz'' benzeri bir soru soruluyor ve o da kendi sıralamasını söylüyor.Dikkat edin ''Bu böyledir '' demiyor.Aksine ''benim sıralamam böyle'' diyor.Elbette herkesin kendine göre bir sıralaması vardır.

    Takım siyasetini farklı değerlendiren kişiler olayı kendi çaplarında anlamışlar.Takım siyaseti ; takımın yarıştaki stratejisine katkı , veri bildirimi ve çalışma kadrosunun oluşturulması ile alakalıdır.Tıpkı bir zamanlar Şumi'nin yaptığı gibi.Şumi'nin yıllar önce Ferrari takımında izlediği siyasetin başarısından şüphe eden var mı?
    Alonso araç içinde mükemmel ani kararlar verebilen bir pilottur.Bunu Hamilton dahi söylemiştir.Araç içinde doğru kararlar verebilen zeki bir pilot olduğunu söylemiştir.(F1 Racing nisan)
    Ayrıca Rosberg için herkes aynı şeyleri söylemektedir.iyi bir araçta neler yapabileceğini merak etmeyen varmıdır?

    Son olarak Tost la yapılan bu soru cevabın (Q-A) orjinal metninin linkini verebilirim.Merak edenler tamamını okuyabilir.

    http://www.formula1.com/news/interviews/2011/8/12415.html

  31. Hamilton agresif, diaz takım politikalarında çok zeki.

  32. Tifo Alo Dostum sakin ol biraz her pilotu bir gün bir başka bir yetenek tahtından indirir.Bu böyledir gerçekler bunlar.Fernando 2005 de Emerson Fittipaldi'den en genç dünya şampiyonu olma ünvanını almıştı ve bu başarıyı 2008 de Lewis aldı ve 2010 da Vettel tarafından kırıldı bu böyledir bazı şeyleri kabullenmek gerek. Alonso da olur Lewis de olur Schumide olur hem de öyle bir olur ki 2010 da olduğu gibi tüm dünya konuşur.

  33. Adam kendi düşüncelerini dile getirmiş bunda bir şey yok haklıda yani 2009 2010 2011 de dahil olmak üzere alınan bütün sonuçlar ortada.Çift katmanlı difüzör tartışması olmasaydı Vettel şimdi belkide üçüncü dünya şampiyonluğuna doğru ilerliyor olacaktı.Gerçekler bunlar Tost bu açıklamayı 2008 de yapmış olsaydı saçma olurdu ama şimdi en iyisi Vettel .

  34. + alonsonun yaşı kaç nasıl aynı nesilde oluyor vettelle

  35. ben vettel şampiyonluğuna birşey demeyin adamın şansıdır iyi yere gelmiş franz tost sa redbull bünyesinde olduğu için para karşılığı saçmalamış vetel asla ne hamiltonun ne de alonsonun önündedir ama birazdan mclaren fanlarını işi gücü alonsoyla dalga geçmek olacağı için burda bunu görmeyim yaşasın alonsoyu nadir birkaç kişiden biri daha kötüledi diyecekdir yarınada en az 60 yorum olur

  36. ne beeeeeee f1 'in en hızlısı ALONSO 'dur beeee en yavaşı ise HAMİLTON ve VETTEL 'dir herkez bunu bilsiiiiinnnnnnn!!!!!!!! korkak VETTEL korkak HAMİLTON hahhhaaahhaaa!!!!!!!!!!!!!!! ! ! !

    !

  37. :)) o da dalga geçer gibi demeç vermiş

  38. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    değilmi yaa Franz Tost 5 yaşında 🙂

  39. toro rosso nun takım patronundan ne beklenir zaten Buemi en iyisi diyecek hali yokya…altında mercedes olsaydı görürdüm ben en iyi pilotu ….

  40. Vettel'den Mühendisine Geri Bildirim:::Kanada'nın Anısına::::
    VETTEL:arkamda ki kim?
    MÜHENDİSİ:Button..
    VETTEL:Söyle yaklaşmasın yerlerde ıslak zaten kim vurdu ya gider:)
    MÜHENDİSİ:bir tur kaldı dayanmaya çalış…
    VETTEL:ya beni geçerse:)
    MÜHENDİSİ:sadece sürmeye devam et…
    VETTEL:çok korkuyorum:)
    MÜHENDİSİ:korkunca ne yapıyorduk???
    VETTEL:(kendi kendine)..ben çocuk değilim…ben çocuk değilim…ben çocuk değilim:)
    VETTEL:hala korkuyorum…ve sanırım altıma kaçırdım:)
    MÜHENDİSİ:çocuk gibi davramayı kes..yarışa odaklan….
    VETTEL:iyide ben zaten çocuğum..bana ninni okurmusun:)
    MÜHENDİSİ:şimdi olmaz yarıştasın…yarıştan sonra belki:)
    VETTEL:oops…kimse görmedi değil mi???
    MÜHENDİSİ:neyi?..hata yapıp Button'a geçildiğini mi??
    VETTEL:evet:)
    MÜHENDİSİ:kimse görmedi merak etme…sadece arabayı finish e ulaştır…
    VETTEL:oh iyi biri gördü diye ödüm patladı…böyle şeyler yapınca Schumacher abi bana VELETT diyor…bende kendimi tutamayıp ağlıyorum:)
    MÜHENDİSİ:neyse artık altına kaçırdığını kimseye de söyleme..ayrıca….podyumdayken üstüne bol şampanya dökde basın bülteninde kokmayasın:)

  41. Allah Aşkına Şu 5 Yaşındaki Vettelciler Hariç Bırakın En İyi Vettelin Gerçekten Çok İyi Bir Pilot Olduğunu Düşünen Var Mı???

    Cevap:Franz Tost

  42. Senin dünyadan haberin yok. sizin takım patronu bile en iyi 3 isimden birinin vettel olduğunu söylüyor. Bana göre en kötü şampiyon alonso ve en kötü çifte dünya şampiyonu alonso. 2005te raikkonenin kazalrıyla 2006da ferrarinin dayanıksızlığı yüzünden şampiyon olmuş balon bi şampiyondur. geçen sene abu dabi çaylak petrovun 43 tur peşinde gitmiş 1 tane bile adamakıllı atak yapamamıştır. sonra çirkefliğini belli etmiş ve petrova el kol hareketi yapmıştır.

  43. rocco junior avatarı

    Adamın kendi fikri küfretmişcesine tepkiler gelmiş yine:)

  44. Outlaw Rider "turborider.com&quot avatarı
    Outlaw Rider "turborider.com&quot

    Hepsinden önemlisi Vettel KORKAK bir pilot!
    KORKAK takımın KORKAK pilotu!

  45. alonzomanyaa  avatarı

    Yahu ne takıyorsunuz, dün dominic Alonso der, bu gün bunlar Vettel, yarın mclaren Hamilton demek isterde diyemeze pek Button dan dolayı..

    Neyse biz biliyoruz kimin ne olduğunu.

  46. Tabi canım o da laf mı şimdi.Öyle güzel ataklar izledik ki şimdiye kadar kendisinden.Baskıyada iyi dayanıyor zaten çok komple bir pilot.En iyi o tabiki. Görünen köy klavuz ister mi hiç. Acaba kendisi inanıyor mu söylediklerine.

  47. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    Altında Şampiyon olduğu Olacağı Sezonların Şuana Kadar Hepsinde Hep En Hızlı Araç Vardı Vettelde Geçen Sene Ferrari Bu Sene Mclaren Olsaydı Yani En Hızlı İkinci Araç Olsaydı Bile Şampiyonluk Kazanma İhtimali Yoktu Bana Göre Kesinlikle F1 Deki Bana Göre En Kötü Şampiyon Ve Eğer Olursa Tarihin En Kötü Çifte Şampiyonu Olacak

  48. ƒσяzα ƒєяяαяι avatarı
    ƒσяzα ƒєяяαяι

    Ben Senin Bu Lafını Tostumun İçine Koyar Güzelce Sündürür Yerim Allah Aşkına Şu 5 Yaşındaki Vettelciler Hariç Bırakın En İyi Vettelin Gerçekten Çok İyi Bir Pilot Olduğunu Düşünen Var Mı???

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir