Coulthard Sıralama Performansına Şok Oldu

yazar:

kategori:

David bugün sıralamalarda gösterdiği performans karşısında şok olduğunu söyledi.

Coulthard son hızlı turunda yakalandığı trafik sonucunda lastiklerinin ısılarını kaybetmesi sonucu daha ilk seans sonunda elenen isimler arasında oldu.

İskoç pilot yarınki yarışa 17. sıradan başlayacak.

Coulthard "Bu konuda şok olmuş durumdayım. 12. turda biraz zaman kaybettim ancak sorun turun başlangıcında oldu. Trafik içerisindeydim ve Sutil arkamdaydı. Bu yüzden yavaşlayamadım ve lastiklerin ısısını ayarlayamadım."

"Sadece tek set lastikler ilk seansı geçebilecek kadar hızlı olduğumuzu düşünüyorduk ancak bunları ısıtmak opsiyon lastiklerden daha zordu."

"Normal koşullarda çıkış turunuzda sert olursanız sert lastikleri kullanmak sorun oluşturmuyor ancak ne yazık ki bugün bizim için çalışmadı. Bu sabahın ardında Q3’e kolayca kalabileceğimizü düşünüyordum. Risk aldık ve işe yaramadı." dedi.

Takım arkadaşı Mark Webber ise daha iyi bir gün geçirdi ve yine son seansa kalmayı başardı.

Webber "Çok sıkı olacağını biliyorduk ve bu durum gerçekleşti. Barcelona pistini tüm takımlar iyi biliyorlar ancak biz yarınki yarışın ilk bölümü için iyi bir konum bulduk kendimize. Umuyorum o andan sonra puan kazanabilecek durumda olabiliriz."

"Sabah bazı sorunlar yaşadık ancak bunları iyi bir şekilde düzelttik ve umuyorum yarın puan kazanabiliriz." dedi.


Yorumlar

  1. redbullda gerckten cok gelıstı ve kardes takımımız couldartın 17.sırada baslaması benı coksasrttı umarım yukselır yarısta

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir