Neale: "2012 Aracına Odaklanmak Cesurca"

yazar:

kategori:

Neale: “Zirvedeki takımlardan birisiyseniz ve şampiyonada 1.,2. veya 3. sıradaysanız, sezon ortasında çalışmalarını bırakıp ‘Bu kadar bana yeter’ diyen birisi cesurdur.”

Neale, şu anda kendilerinin mevcut araçları üzerine yoğunlaştıklarını da belirtti.

Neale: “Bir noktada hepimiz bu senenin aracı ile gelecek senenin aracı ile ilgili yapacaklarımız konusunda bir seçimde bulunma ile karşı karşıya geliyoruz. Şu anda dengeyi iyi ayarladığımızı düşünüyorum.”

“MP4-26’nın gelişimine devam ediyoruz. Önümüzdeki iki yarış ve ayrıca Singapur için bir dizi güncellemelerimiz var”

“McLaren olarak bizim için en önemli şey, kazanmak için yarışmaktır. Yapmayı istediğimiz şey bu”


Yorumlar

  1. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    seneye McLaren da U sidepodları göremeyebiliriz egsoz sistemi değeşecek eğer aracın yapısı buna etki edecek şekilde tasarlanmışsa daha önceki klasik sidepodları görebiliriz. egzos sisteminden en çok fayda sağlayan McLaren dı. seneye farklı birşeyler görebilirizde.

  2. Neale haklı Gelişim de durma olmaz zaten bu kadar bana yeter diyen biride orta sıradan kurtulamaz.Ama 2012 Aracı üzerine Redbul Renault Ve Ferrariden de bugün açıklama geldi çalışılmaya çoktan başlandı.Hatda Nevey Alamnya Gp Antrenmanlarında yoktu Rb8 üzerinde çalıştığı nı okumuştum.Lotus dan Eric de gelecek sene için konuşuyor ama bana yine boş gibi geliyorlar.Mclaren Mp4 26 yı ne kadar çok iyi analiz ederlerse o kadar fayda sağlayacaklarını düşünüyorum Sidepod lar çok yenilikçi 2012 bir iki orta sıra takımından buna benzer bir tasarım görebiliriz.

  3. rocco junior avatarı

    Hay ağızını öpeyim Neale bende bunu anlatıyorum fakat sen beni doğruladın.Zaten yılın bu ayları Eylül-Ekim veya çok gerideyseniz Temmuz-Ağustos,takımlar seneye kaynakları aktarmaya ağırlık veriyor.Bizim yaptığımız ise herkes ile aynı anda bunu yapmak ve sadece daha sıklıkla belirtmek.Spor gündeminde sanki bunu sadece biz yapımıyormuşuz,sanki havlu atmışız gibi bir hava var yanlış halbuki.Ayrıca f150 gelişime devam edecek çünkü tüm update programı tamamladı hangi yarışa ne gelecek biliniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir