Heidfeld Yasal Süreç Başlattı

yazar:

kategori:

Davanın 19 Eylül de açıklanmasını bekleyen Heidfeld,Renault ile yarışmak için kararlı.Yedek sürücü Bruno Senna’nın Belçika GP’nde yerini almasının ardından araca dönmeyi istiyor.

”Ana soruşturma üç  hafta içinde olacak ve bundan sonra bir karar vereceğiz.Pozisyonum,anlaşmamın yürürlükte olduğu ve aracı sürmek istediğim yönünde.”

Takım için ana sürücü olma konusunda kararlı olan Heidfeld bugün kontratına istinaden SPA’daydı.

”Neden burda olduğum hakkında ana sürücü olarak bir kontratım var.”

Senna ise Heidfeld’in davası duyulmadan önce 2 hafta sonra ki İtalya GP’nde de araç içinde olabileceğini açıklamıştı.

 


Yorumlar

  1. yok o işlerin asıl sebebi raikkonen dir eğer raikkonen mclaren in teklifini kabul etmiş olsaydı şu an grid gerçekten çok daha başka olacaktı

  2. tahir sürmez avatarı

    birşey yapmıyr muydu ? bugüne kadar her zaman takım arkadaşlarından iyi olmuş bir pilot heidfeld.2008 kubica hariç tabii.onunla da çok güzel bir rekabeti vardı ayrıca pek gözükmese.bugün micheal dönmeseydi heidfeld mercedesdeydi.biraz şansszlık biraz beceriksizlik, artık menajerden mu oldu bu bilemem.

  3. Bruno Senna'nın Heidfeld'den daha hızlı olacağını bekliyor olmalarına imkan yok. Belli ki kendisine iyi bir sponsor buldu, Renault da bu sponsorun peşinde. Umarım Heidfeld başarılı olur.

    Bu rezil takıma artık Renault diye hitab etmeyeceğim, Renault gibi saygın bir ismi karalamak istemiyorum. Böyle küçük hesaplar yapan, 3-5 kuruş fazla kazanmak için pilotunu harcayan bir takımın F1'de olmasını yadırgıyorum.

  4. Kesinlikle size katılmamak elde değil Olan isme oluyor zaten o da İsmi çekecek ama Concorde anlaşmasını çiğnemiş olacak yine yüklü bir para ödeyecek hal böyle oluncada F1 den Takım olarak çekilmenin ne anlamı vardı ortaya bu çıkıyor Oda bunu biliyor. Bakalım neler olacak ama Dediğiniz gibi Carlos çok cimri ve pinti bir adam.Şampiyon olduğumuz 2006 sezonun sonun da F1 den tamamen çekilecek di ama Flo ve ekibi engelliyordu Onlarda gidince sonuç ortada.Sağlık olsun ne yapalım Bir Renault fanı olarak gönül verdiğim bir marka olarak iyi ki Motorumuz var.

  5. uygar yalçın avatarı
    uygar yalçın

    Alonso + Briatore=Renault

    Eric Boiller + Lotus=ReZaLeT

    yılların tecrübesi Heidfeld'e çok yazık

  6. Renault`un basinda ki o cimri Carlos Ghosn gitmeden fabrikaya gecmez tekrar bu takim, hayir Ranault`un koskoca ismine prestijine yazik ediyorlar ona yaniyorum.. Genii kim ya? gitsinler borsa oynasinlar, parayla saadet olsaydi Toyota, Honda, Bmw serotonin banyosu yapardi..

  7. Beyler bu sitede antrenmanların canlı linki verilir mi veya varsa sizde verebilir misiniz?

  8. Petrov da eski petrov değil gibi ama bana göre halen iyi pilot sınıfında değil. Heidfeld hep daha tutarlı sonuçlar aldı aslında petrova göre, şanssızlıklar peşini bırakmadı. kanadada kobayashi, almanyada buemi katletti yarışı. macaristanda kebap oluyordu az kalsın 🙂

    Bakalım, belki de senna veya grosjean harika sonuçlar alır, denemek lazım.

  9. Deli_ Manyak avatarı

    bu hamlesinden sonra gridde hiç bir takım nick i istemez.. zaten senelerdir bişey yapmıyordu .. rubens ve ikisi artık f1den gitmeliler hiç bir zaman hızlı olamadılar zaten tipik ikinci pilot ikiside…

  10. Zaten bu isimsiz takım(Renault demiyorum dikkat ederseniz) şu an 7. 8. hızlı takım durumunda, yedek pilotlarla devem etme isteği de artık herhangi bir gelişme olmayacağını gösteriyor, dolayısıyla Heidfeld bunu sürse ne olur sürmese ne olur..

  11. Takimla mahkemelik olduktan sonra bir daha nasil o takimla kaynasip birlikte yarisabilirsin ki? Tazminatimi verin kardesim diyor aslinda kisaca ozetlersek.

    Xtrabit sana da katiliyorum ama Renault`un karari Williams`in karari gibi dehset verici degil bence, sonucta Heidfeld yillarin tecrubesi ile Petrov`u bir sekilde geride birakmasi gerekirdi, Heidfeld`in yavas kalmasinin da etkisi var Renault`un bu kararinda.. Ha Renault`u hala fabrika takimi yonetiyor olsaydi boyle olurmuydu? sanmiyorum tabi ki..

  12. Büyük bir ihtimal Singapurda koltuğunda olacak Bunun dava ile alakası yok Bruno Senna Büyük bir sponsor geliri ile geliyor iki yarışlık.Singapur da antrenmanlarda Romainde çıkacak hatda yarış koltuğunu bile alabilir.Takım şuanda maddi sıkıntılar çekiyor Renault bile motor vermeyeceğinin sinyallerini vermişti ama Eric Boiller yalanlamıştı bunu her ne kadar yalanlasada durumları ortada. Geni iyi bir Finansa edilmiş takım yaratamadı takımı devraldıktan sonra hep böyle sıkıntılar çekti Aldığı hisslerinin parasını ödemekte bile Renault tekrar takımı alacak oldu geniden ama kapandı gitti bakalım neler olacak. Oysa isim sponsorları çok güçlü Efsane Lotus ama bu işler isimle olmuyor. Önemli olan o ismin ruhun başarısını pist üzerine yansıtmak.

  13. Williams gibi oldu reno da… Sponsor için pilotu gönder. Bekleyelim görelim bakalım neler olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir