Haug: "Schumacher Eleştirenleri Susturacak"

yazar:

kategori:

Belçika’da spora girişinin 20. senesini kutlayan Schumacher için Haug, Alman pilotun iyi bir ilerleme kaydettiğini ve yakın zamanda manşetleri süsleyecek performanslar göstereceğini ifade etti.

Haug: “Verilere ve tur derecelerine bakarsanız, son birkaç yarışta Nico’ya benzer veya daha hızlı olduğu görürsünüz. Sıralamada görünenden daha dengeli”

“İlk turları mükemmel. Düzenli olarak bunu yapmanız için de güçlü bir yarışçı olmanız gerek. Bir defalık değil. İlk turda kimse ondan çok daha fazla geçiş yapmadı; gerçi 8-9. başlayanın işi 1. başlayandan daha kolay diyebilirsiniz. Ama ayrıca ondan bazı harika hamleler de gördük. Bu yüzden ruh-his var”

“Ve belki de bunu söylemek garip ama Michael, bu kadar zamanın ardından bile insanları şaşırtabiliyor. Bazıları onun üstüne çizdiğinde biz kesinlikle onu silme hatasına kapılmayacağız. Koklamalı, doğru içeriğe sahip olmalısınız; ardından Kanada gibi yarışlar görürsünüz. (Kanada’daki yarışın) mükemmel olduğunu düşünüyorum”

Schumacher’in 2012’de DTM’de teste çıkacağı konusunda ise Haug: “Çocuklar (Schumacher ve Rosberg) imkân olursa muhtemelen kış döneminde aracı test edebilirler ama bu büyük bir mesele değil”

“F1’den sonra DTM’e geçecek gibi bir durum yok. Bunu hiç ama hiç görüşmedik bile. Bu adamlar önünde (DTM) büyük saygıya sahip ama bu araçları (DTM) sürmeyi o kadar çok da sevmiyor.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir