Resmi: Red Bull 2012 İçin Sonunda Webber İle Anlaştı

yazar:

kategori:

35 yaşındaki Avustralyalı pilot, 2007’den beri bu takımda yer alıyor ve şimdiye kadarki toplam 6 yarış galibiyeti, 9 pole pozisyonu Red Bull ile elde etti.

Webber: “Formula 1’in zirvesinde yarışmaya devam etmek istiyorum. Bu yüzden, bir sene daha Red Bull’da kalmak için üzerine çok düşünmeye gerek yok. Hem kendim hem de takım adına mümkün olan en iyi sonuçlar alma yönündeki motivasyonum hâlâ çok yüksek”

“5 senede sıkı çalıştık, rekabetçi ve şampiyonluk kazanan bir araç tasarlayabileceğimizi kanıtladık. 2012’de her yarışta aracı ve kendimi tekrar sınırlara taşımayı dört gözle bekliyorum”

Takım Patronu Christian Horner: “2012 konusunda oturup konuşmaya başladığımızda, Mark’ın ve takımın bu başarılı ilişkiyi devam ettirmek hemen belli oldu”

“Bu da demek oluyordu ki 2012 için anlaşmanın uzatılması hemen olacaktı. Mark 2007’den beri bizimle olması dolayısıyla takımı iyi tanıyor ve motivasyonu, zindeliği, bağlılığı hiç olmadığı kadar yüksek”

“Mark Webber ve Sebastian Vettel ikilisi çok güçlü. Birbirlerini çok sıkı bir şekilde zorluyorlar ve bu ikilinin 4. sezonda da değişmeyecek olmasından fazlasıyla mutluluk duyuyoruz”


Yorumlar

  1. Doğum günün kutlu olsun Mark.

  2. Her iki taraf içinde ayırlı lsun Webberin üzerinden bir yük kalkmıştım bundan sonra daha iyi sürecektir Gelecek kaygısı olmadan. Vettelin yanına en idael pilot 2013 de de büyük bir ihtimal Ricciardo gelecek.

  3. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Hayırlı uğurlu olsun.Bu saatten sonra yapabileceği bişey de yoktu zaten.Masadaki en iyi seçenek Redbull..
    Ne demişler ; Denize düşen yılana sarılır.

  4. FAster Inside avatarı

    1 sezon daha en iyi ihtimalle 2 ciliğe oynamayı kabul etmiş bulunuyor, yazık

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir