Button: "Bir Yanlış Anlamaydı"

yazar:

kategori:

McLaren pilotu, son 10’a kalamadı ve yarınki yarışa 13. sıradan başlayacak.

BBC Sport’a konuşan Button: “Bir yanlış anlamaydı. Açıkçası ilk turumu attım ve sonrasında lastikleri soğuttum; başka turum kalmadığını bilmiyordum.”

“Açıkçası pist kuruyordu; her tur kuruyordu. Çünkü pistte çok fazla araç vardı. Sanırım turumu attığımda 2. veya 3. hızlıydım.”

“Ardından bir başka tur atma şansım olmadı. Kocaman bir hayal kırıklığıydı, büyük bir şoktu. Q1’de herkesten 1 saniye hızlıydım. Bir yanlış anlama oldu ve hata yaptık. Açıkçası zorlamaya devam edecektim ama farkına varamadım; başka bir turum var diye düşünüyordum”

Kuru zemine göre ayarlarını yapan İngiliz pilot, yarınki yarışta büyük bir ilerleme kaydetmeyi bekliyor.

Button: “Tamamıyla kuru zemin ayarı yaptık. Aracımız burada çok hızlı. Şimdiye kadarki her antrenman seansında ilk 3’te yer aldık. Bu yüzden (araç) çok rekabetçi. bu piste gelince en hızlı oluyoruz. Piste çıktığımızda en hızlıydık. Bu yüzden 13. olmak zor ama şimdi bununla başa çıkmalıyız”


Yorumlar

  1. dürüst olmak gerekirse ben bu adama saygı duyuyorum.iyi işler yapıyor.ama bugün gerçekten çok sevindim.sonuçta Felipe'nin rakibi.geride kalması bizim için iyi.

  2. gerçekten şaştım kaldım. şartlar tam da jenson'ın istediği gibiydi. başa güreşecek pilotlardan birisiydi. yazık olmuş yanlış anlama nedeniyle elenmesi..

  3. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    bu adama üzüldüm (talihsiz bir andı)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir