Massa Yarınki Yarış İçin Temkinli

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, önündeki araçların bu hafta sonu çok daha hızlı olduklarını gösterdiklerini ama takım arkadaşı Alonso’yu geride bıraktığı için mutlu olduğunu söyledi.

Massa: Seansın başında yağmur yağdığında bana 4. sırayı önerselerdi hemen kabul ederdim. Sonucum fena değil; gerçi önümdeki araçlar çok daha hızlı bir tempo ortaya koydular”

“Bununla birlikte Q3’te şartların bizim için en kötüsü olduğu doğru. Başından itibaren en iyi tutunma seviyesini yakalayamadık. Çünkü lastikleri ısıtmada sıkıntı yaşıyorduk. Yarın eğer kuru zemin olursa daha rekabetçi oluruz diye düşünüyorum. Umarım bugün önümdeki pilotlarla mücadele edebilirim”

“Tahminde bulunmak zor. Çünkü lastik bozulması konusunda çok fazla bilgimiz yok. Ama 2 veya 3 pitstop yapacağımızı düşünüyorum. Pistin yine kirli tarafından kalkmak? Doğru, ama Budapeşte’ye kıyasla burada o kadar çok dezavantajı yok. Bu yüzden yarın normal bir kalkış yapabilirim”


Yorumlar

  1. konuştuklarından anladığımı söyledim sadece. taraftarı olduğun pilot kim olursa olsun, başka bir pilotu aşağılamaya hakkın yok tahmin edeceğin üzere.

  2. fernando ferrari sen alonsoyu ne sanıyosun ki tamam yeteneklidir ama çok iyi bir pilot olsa sürekli takım ddeğiştirmezdi massa nın yaptığını beğenmiyosunuz o zaman massanın yaptığını alonso yapsaymış

  3. fernando ferrari sen alonsoyu ne sanıyosun ki tamam yeteneklidir ama çok iyi bir pilot olsa sürekli takım ddeğiştirmezdi massa nın yaptığını beğenmiyosunuz o zaman massanın yaptığını alonso yapsaymış

  4. fernando ferrari sen alonsoyu ne sanıyosun ki tamam yeteneklidir ama çok iyi bir pilot olsa sürekli takım ddeğiştirmezdi massa nın yaptığını beğenmiyosunuz o zaman massanın yaptığını alonso yapsaymış

  5. Massa'nın Ferrari'deki misyonu ne?Önce onu bir anla istersen…Massa gidersede, Ferrari'ye Massa çapında birinci pilotun ayağına dolanmayacak birileri getirilir emin ol.Rubens'in gidişinde öyle olmamışmıydı?

    Ha Massa'yı severim orası ayrı.Umarım bugün iyi bir yarış çıkartır.

  6. massa yavaş yavaş eski performansına kavuşuyor gibi gözüküyor…ben bu yarışta minimum podyum bekliyorum…artık bazılarına cevap vermenin zamanı geldi…

  7. arkadaşım,senin gibi alonso taraftarlarının aloso birşey yapamayınca ona buna çatmasından bıkmış bir insanım massa da en az alonso kadar kaliteli bir pilot…her pilotun inişi çıkşı olur…bu düzen böyle devam etmez…elbet massa eski performansına kavuşur işte o zaman görürüm alonso yu ben….

  8. dün gördük alonso yu

  9. "massa son yıllarda şumiye üstünlük kurmasına rağmen"
    objektif yorumlar yapan bir f1 seversin ama bu cümleni anlayamadım?

  10. alonsoberker avatarı

    alonsoya gelip geçici diyorsun ama 2016 yılının sonuna kadar sözleşmesi var bide massaya bak 2012 ve Massanın 4. olmasıher ferrari taraftarını sevindirir ama Alonsoda 8 olasaydı iyi olurdu

  11. bugün noldu bu siteye ya massa taraftarlarımı arttı yoksa bi kişi ismini değiştirp değiştirip yorum mu yapıor

  12. Arkadaşlar siz neden tartışıyorsunuz?önemli olan ferrarinin başarısı.inşallah yarın parmak çocuk yarış dışı kalır.fanatik tifosi…………….!!

  13. Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz önemli olan ferrarinin başarısı.inşallah vettel yarın sıfır çeker adam ne şanslı yarış dışı kalmıyo.fanatik tifosi!

  14. Gridin en iyi start alan pilotu olduğun için yarın senden süper bir start ve podyum bekliyorum.belki yarışı bile kazanabiliriz…

  15. bakıyorumda massanın 4 ********** 8 olması bazılarının hoşuna gitmemiş massaya mazeret ürettiğini söyleyip duruyorsunuz şimdi ne oldu ferrari gibi bir takım bazı pilotlarından asla vazgeçmez şumi ve baricello gibi ha takıma yedek sürücüler ara ara gelip gider.kimi ve alonso gibi.siz zannediyormusunuz ki hamiltonla alonso bir yıl geçineceğini mclaren de olanları gördük aracı bir birlerinin üstüne sürüp durdular.alonsonun gelmesi ve hamilton iddaaları o beceriksiz dominicalli nin kendini kurtarma operasyonu.tod varken şumi massa yarışıp duruyorlardı kimsenin sesi çıkmıyordu ki massa son yıllarda şumiye üstünlük kurmasına rağmen.massanın ferrari kalmaya devam edeceğini unutmayın.kiminin de sözleşmesi vardı.verdiler parayı gönderdiler alonso da takım takım gezen biri red bula gider artık.

  16. sen benim pilotumun kim olduğunu bir öğren de öyle konuş. anlamadan bilmeden yorum yapma lütfen!

  17. sen burada insanları eleştireceğine kendi pilotunun başlığını kirletsene. hoş bugün onla ilgili bi haber göremedim, sanırım ağzını pek açamadı bugün ama. madem 4. o olacaktı olsaymış ya madem. egoist bir pilotu destekleyenlerin de ona benzemesi ilginç.

  18. Seansın başında yağmur yağdığında bana 4. sırayı önerselerdi hemen kabul ederdim

    çünkü 4. büyük ihtimalle alonso olacaktı.

  19. FernandoFerrari avatarı
    FernandoFerrari

    scuderia61 sana kesinlikle katılıyorum.Alonso'nun yanına Hamilton gibi cesur ve agresif bir pilot gerekli.ama Ferrari hala massayla sözleşme yeniliyor bu gerçekten çok saçma.geçen yıl Alonso tek başınaydı takımlar şampiyonasında.gerçi bu senede aynı pek bir fark yok.

  20. iyi bir start alıp yerini korusa bile yeter felipe'ye. en azından öndeki hızlı grup ile araya bir el freni vazifesi gören mercedes girmeden yarışabilecek sonunda. ve pist kuru ya da tam ıslak olursa felipe'den kesinlikle bir podyum bekliyorum.

    kuru olursa ya da tam ıslak olursa.. felipe'nin de dediği gibi ve bu sene de bolca gördüğümüz gibi, ferrari aracı hafif ıslak olup kurumaya geçen pistlerde lastik ısıtma nedeniyle geride kalıyor. soft lastik ısınmıyor, geride kalıyor. inter lastik taksa pist fazla kuru geliyor, olmuyor. öyle iki arada bir derede pist şartları bizim aracın lastik kullanımına hiç uymuyor.

    tam ıslak olsa takarlar wet lastiği, bakarlar keyfilerine. gördük ki, wet lastikleri ısıtmada aracın bir sorunu yok. ya da tam kuru pozisyonda da ferrari sürekli yarış temposu olarak çok hızlı. yine uyar.

    ama bu günkü gibi şartlar, "doluya koysan almıyor, boşa koysan dolmuyor" tarzında, soft lastiği ısıtmak için fazla nemli ve soğuk; inter lastiği takmak için de fazla kuru.

    bu nedenle, felipe'nin bugünkü şartlardan çıkarmış olduğu 4.lük büyük bir başarı. tebrik ediyorum.

    inşallah yarış tam ıslak ya da tam kuru pistte geçer ve pit-stoplar da sorunsuz gerçekleşirse, felipe de podyuma çıkmak adına çok kuvvetli bir aday olacaktır.

  21. Massa iyi hoşsunda performansında iş yok. Nasıl bu halde Ferrari de yarışıyorsun anlamış değilim. Gerçi iyi bir 2.pilotsun orasıda ayrı

  22. yA ZATEN YAĞMUR FAZLASIYLA YAĞDIĞI İÇİN PİSTİN KİRLİ TARAFI TEMİZ TARAFI FALAN KALMICAK .SIKINTI YOK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir