Sutil: "Bu Sonuç Tempomuzu Temsil Ediyor"

yazar:

kategori:

Yarışa 15. sıradan başlayan Sutil, 8 sıra yükselerek 7. oldu ama takım arkadaşı Paul di Resta o kadar güçlü değildi.

Sutil: “15. sıradan başladıktan sonra bugün 7. olmaktan memnuniyet duymalıyız. Çok olaylı heyecanlı verici bir yarıştı. Ama iyi bir stratejimiz vardı ve doğru zamanda doğru kararlar aldık. Güvenlik aracı girince hemen pit yaptım ki bu bana yardımcı oldu. Çünkü birkaç sıra kazandım. 6. sıradaydım ve sadece Schumacehr’e geçildim ki yumuşak lastikleriyle çok hızlıydı”

“Genel olarak bu sonucun, bizim bu hafta sonundaki gerçek tempomuzu temsil ettiğini düşünüyorum. Dünkü sorunları telafi edip puanlar almak da güzel”

Takım arkadaşı Paul di Resta ise felaket Cumartesi’nin ardından şansını tam olarak döndüremedi.

Di Resta: “Çok iyi kalkış yaptım ve her şey sorunsuz görünüyordu ama birden önümde bir kaza oldu. Timo bana sert çarptığında virajı doğrudan geçebileceğimi düşündüm. Zeminde büyük bir delik oluştu, ön kanadım hasar aldı ve bu nedenle çok fazla önden kayma yaşadım”

“Bundan başka, aracımızın temposu çok güçlüydü. Ama güvenlik aracı konusunda biraz şanssızdım. Çünkü öncelik, öndeki aracın pite girmesiydi ve ben de Williams’ların arasına düştüm. Böyle olmasaydı muhtelemen Maldonado’nun önünde yer alacaktım”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir