Boullier'e Göre Gerçekler Monza'da Ortaya Çıkacak

yazar:

kategori:

Enstone kökenli takım, Belçika’da sıralamanın son seansına iki pilotuyla da kalarak etkili bir performans göstermişti.

Buna rağmen yarışta hayal kırıklıkları yaşadılar ama takım, yeni güncellemelerde Monza’da daha iyi bir form bekliyor.

Boullier: “Yarış koltuğunda kimin oturduğu mu yoksa güncelleme pakedinin etkisi mi? Sadece bir yarış ile çok şey söylemek zor. Ama Monza, işlerin gidişatı açısından bize daha net bir resim ortaya çıkaracak.”

“Monza her zaman zor bir pist olmuştur. Çünkü, düşük yere basma kuvveti istiyor; yüksek hızlı bir pist ve yüksek hızlı düzlükleri var. Spa’da attığımız adımın ardından İtalya’da da bizi ileri taşıyacak bir hafta sonu geçireceğimize inanıyorum”

Belçika’da Pazar günü umdukları puanları alamasalar da Boullier, o hafta sonundan alınacak olumlu şeylerin bulunduğunu ekledi.

Boullier: “Sportif açıdan daha iyi bir hafta sonu olabilirdi. Çünkü bir aracımız az puan bölgesindeydi, diğer ise puan alamadı ki bu durum pek iyi dğeil. Bununla birlikte her şeyi hesaba katarsak iyi bir hafta sonuydu. Kayda değer bir sıralama seansı çıkardık. Bruno kokpie başarılı bir şekilde geçti. Bunlar oldukça ümit verici. Aracın sonuç alabileceğini görmek takım için cesaret verici”

“Sıralama sonrasında gerçekten olumlu enerjinin oluştuğunu düşünüyorum. Çünkü herkes, yeni bir pilot için işlerin oldukça zor olduğunu bilir. Takımın Q2 ve Q3’ten sonra pilotlarını alkışladığını görmek iyi bir işaretti. Bunu gördüğüm için çok mutlu oldum ve herkesin yüzünde tekrar gülümseme görmek memnuniyet verici”


Yorumlar

  1. hatta alonsoyu ile değilmi.

  2. belçika sıralamalarında q3'e kalacak kapasitede olan button-schumi-sutil ve di resta'yı "HIZLARI" sayelerinde geçtiklerine inanıyorsa çok gülerim 🙂 o gün talihli bir gündü, herşey size çalıştı 🙂

  3. Bruno'nun koltuğa geçmesini çok eleştirmiştim ama ilk tecrübesinde oldukça başarılıydı.Tek turda Vitaly'den daha iyiydi açıkçası tüm cumartesi boyunca ancak tek yarışla pilot değerlendirmek sağlıklı olmaz.Singapur'da da cuma günü 2011 GP2 şampiyonu Grosjean geçecek kokpite Kubica dönüş zamanı çok önemli eğer sezon başında epeyce bir yarış kaçıracaksa LRGP'nin bu adımı tutabilir.Çünkü Bruno iyi izlenim bıraktı ve Grosjean'da güçlü geliyor bakalım bekleyip görelim neler olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir