Hamilton: "Sadece Şansımın Dönmesi Yeterli"

yazar:

kategori:

İngiliz pilot, bu sezon karıştığı kazalar nedeniyle sıkça gündeme geldi ama agresif stili ile ilgili eleştirilse de Hamilton, bu durumu tersine çevirmek için tarzını değiştirmesine gerek olmadığını belirtti.

Hamilton: “Nasıl sürüyorsam o şekilde devam edeceğim. Beladan uzak durmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Onları geçerken insanlara daha fazla alan bırakacağım”

“Tekrar iyi sonuçlar almak istiyorum. Böylece hakkımda çıkan olumsuz hikâyeleri durdurabilirim. Onları okumuyorum ama hakkımda çok fazla kötü hikâyer yazıldığını duyuyorum. Bu yüzden insanlara benim hakkımda yazacak iyi şeyler vermenin iyi olacağını düşünüyorum”

“İki veya 3 defa yarış dışı kaldım. Bu yüzden diğerlerine göre yarış dışılarım benzer. Ama kötü yarışlar çıkardığımı hissediyorum. Monaco zayıf bir yarıştı ama yarışta kazayı ben yapsam da (kötü sonuç) tamamen benim hatam değildi.”

“Şu anda kolay bir hedef olduğumu düşünüyorum. Çünkü her zaman başım belada. Bu yüzden umarım bir dönemde üzerimden spot ışıklarını uzaklaştırırım ve iyi ışığa geçerim; insanlar sadece iyi şeyler söyler”

“Öncekilere göre daha kötü bir sezonmuş gibi hissediyorum. 2007 ve 2008’de de bazı kazalar olmuştu ama şampiyon olduğum için unutuldular. Sanırım şu anda şampiyonluk için mücade etmediğimden durum farklı”


Yorumlar

  1. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Beladan uzak durmak ve insanlara daha fazla alan bırakmak hamiltona göre değil.Bunları yapabilmesi için sürüş şeklini ve tarzını değiştirmesi lazım ki olgunlaşma sürecini tam olarak geçirmesi de diğer bir etkendir.Takımdan verilen destekler hamilton için değildir.Sadece sağda solda konuşanların ağzını kapamak ve karşılık vermek amacı taşımaktadır.Yani hamilton, Prew ve Martinin konuşmalarını yanlış anlamamalıdır.Hamiltonun bu durumundan memnun olunacağını sanmam.Bunu rakamlarla anlatayım.
    Hamiltonun son 4 out olduğu yarışların hepsi de kaza sonucudur.Mekanik sorun yoktur.
    Bu yarışlar 2010 monza 2010 singapur, 2011 kanada 2011 spa yarışlarıdır.
    Şimdi kayıplara bakalım.
    2010 monzada heba olan tur sayısı 52
    2010 singapur heba olan tur sayısı 25
    2011 kanada heba olan tur sayısı 62
    2011 spa heba olan tur sayısı 31
    —————-
    toplam heba olmuş tur sayısı 170 tur.
    Test yasağının olduğunu ve geri bildirimlerin çok önemli olduğu günümüzde kullanılamamış 170 turu hangi takım patronu veya mühendisi çok iyi karşılar.Taraftar bile bunu istemez.4 yarışta 170 tur boyunca hamilton ortada yok.Neymiş hamilton seyir zevki veriyormuş.2010 Monzada daha 1.turda out olmanın neresi seyir zevki vermektir anlamadım.70 turluk kanadanın 62 turunda hamilton piyasada yok ve fanları seyir zevki aldık diyorlar:):)

    hamilton sayısını bile tam olarak bilmediği yarış dışılarının diğerlerininkine benzediğini söylemiş. Bu; durumu normal gibi görme ve gösterme çabalarının çarşafa dolandığını gösteriyor.

  2. harika bir demeç öbeği. cümlelerin içeriğinden oldukça keyifli ve pozitif olduğunu hissettim.

    ve Lewis keyifli ise ne olacağı belli.

    Monza'da combo yapabilir. ( bu tabiri f1'e kazandırmasını çok isterim. tabi bunu devamlı yapması lazım ki onunla anılsın.)

  3. lewise bir şampiyonluk daha yakışır.ben sürüşünden memnunum kendiside.

  4. Elimizden koskoca F1 pist i gitdi simdi baska pistlerdeki yarislar icin Tv karsisina gecip heyecanlanacagiz:( pilotlar milyon dolar alir eylenir biz buralarda birbirimizi yeriz, hamilton veya alonso sampiyon olmasa ne olur olsa ne olur adamlar kazansin kazanmasin milyon dolarlar cebinde ve reklam gelirleri de cabasi,bizde bu pilotlar gibi bu ise spor ve eylence olarak bakmak lazim..
    su bi gercek F1 in su andaki en cesur seyirciyi ceken pilotu gecisleri hirsi olarak LEWiS dir .bize bukadar eglendirdigi icin tsk etmemiz lazim .

  5. muratc mp4-26 avatarı
    muratc mp4-26

    -aynen
    -durmak yok yola devam

  6. bence olduğun gibi kal yeterince eğlenceli böyle.

  7. Dostum kendin gibi olmaya devam et. Seneye inşallah çok iyi bir araç üreticez. O zaman gerek kalmayacak dandik araçları pistte geçmeye.

    Senden tek isteğim var;

    ARTIK KAZAN!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir