Dyer'in Adı da Mercedes İle Geçiyor

yazar:

kategori:

Daha önceden Ferrari’nin Pist Üzeri Mühendislik Sorumlusu olan Avustralyalı, Fernando Alonso’nun son yarışta şampiyonluğu kaybetmesinin ardından takımdan uzaklaştırılmıştı.

Autosprint ve La Gazzetta dello Sport’un haberlerine göre Dyer, Perşembe günü Monza’da padoktaydı.

Ve Finlandiya’dan Turun Sanomat, eskinde Michael Schumacher ve Kimi Raikkonen’in yarış mühendisliğini de yapan 42 yaşındaki Dyer’in gelecek sene Mercedes ile spora dönebileceğini yazdı.

Daha önceki haberlerde de Aldo Costa’nın Mercedes’e geçebileceği yazılmıştı.

Mercedes GP Takım Patronu Ross Brawn, bu konularla ilgili bir açıklama yapmadı.

Turun Sanomat’a konuşan Dyer: “Ferrari hakkında konuşmak istemiyorum. Artık orada çalışmadığımdan bu uygun olmaz”


Yorumlar

  1. Rakiplere kotu dilek dilemeyiz demissin … Cunku gercek bir F1 hayranı ve takipcisi oldugun burdan belli .. tesekkurler boyle kaliteli yorumlar icin..

  2. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    Chris Dyer sevdiğim mühendislerden biridir benim için,
    gelirsede sevinirim,
    ancak geldiğinde hangi mevkiye oturacak?
    Schumi'nin yarış mühendisi geçenlerdde açıklanmıştı,
    eeee o zaman?

  3. Dyer, tek bir olaydan dolayı Ferrari tarafından günah keçisi ilan edildi. Ben bir takımın çalışanlarını bu şekilde işten çıkarmasını doğru bulmuyorum. Umarım Mercedes'te başarılı olur.

  4. Mercedes gelecekte çok güçlü bir takım olacak tahminimce, umarım Schumi de bundan fayda sağlayacak kadar uzun süre F1'de kalır.

  5. Mercedes temeli sağlam bir ekip kurma peşindeki 2012-2013 te şampiyonluk potasına girebilicek araçları yapabilirler yanlız tabi ekibin maya tutması lazımki ekmeğini pilotlar yiyebilsin ama ben gelecek seneki mühendis ekibinden oldukça umutluyum pilotlarımız zaten üst düzeyler bu sene artı olan gelişimi sürdürmeleri geçen sene yarıda kestiler ve durum malum zaten kurallar 1-2 sene sonra değişicek yaptıkları en büyük hatayı bu sene yapmıyorlar hem yeni araç gelişiyor hemde eski araç güncelleniyor böylece seneye daha güçlü bir araçla mücadele edilicektir.

  6. rocco junior avatarı

    Hayırlı olsun inşallah ne diyelim.Artık bizim elemanlarımızın başka takımlara transferi ve orada bize meydan okumalarını görüyoruz.Umarım gerek Costa gerek Dyer çok şey katar ve ekibini Schumi etrafında iyi kurmayı başarır Ross veya Rosberg…Biz diğerleri gibi rakiplere kötü dilek dilemeyiz başarılı olmaları dileğiyle

  7. Schumacher, Mercedes yönetimine sonunda müdahale ediyor gibi.

  8. Iyi buda geliyor ins ferrari zaman sonra anlar Chris dyerin kiymetini ama mercedes alirsa super olur hadi bakalim iyi haberlere devammmmm

  9. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    Alsınlar bu adamı Mgp nin acilen iyi mühendislere ihtiyacı var

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir