Schumacher: "Kendimi Evimde Hissettim"

yazar:

kategori:

Alman pilot günü Vettel ve Hamilton’un arkasında 3. tamamladı.

Schumacher: “Monza’da olmak her zaman özel bir duygudur. Dün pistte turumu atarken tifosiyi görüp bu pistteki atmoseferin kayfini yaşadığımda her şey başlamıştı. Ardından bugün araçtan çıkıp ve taraftarlarla karşılaşmak güzeldi. Evimdeki yarış gibiydi.”

“Pistin karakteri açısından ise genelde frenleme ve çekişte iyiyiz. Pek fazla orta ve yüksek hızlı viraj yok ki bu sene bu alanlarda çok iyi değiliz. Bugünkü yerim kesinlikle iyi görünüyor. Memnunum. ama asıl durumu yarın göreceğiz”

Takım arkadaşı Rosberg ise KERS sorunu yaşadı ama yarış için yaptıkları çalışmalardan memnun ayrıldı.

Rosberg: “Öğleden sonra ideal bir seans geçiremedim, özellikle de seansın başındaki KERS sorunu yüzünden. Bununla birlikte sonuçta yarış için çok şey öğrendik. Piste alışabildim. Monza, yüksek hızlı sektörleri, düşük yere basmalı virajları ile diğerlerine göre çok farklı bir pist. Burada ritmi bulmanız biraz zaman alıyor.”

Takım patronu Ross Brawn, hafta sonu için iyi bir sonuç umuyor

Brawn:” “Bugün iki sağlam antrenman seansı geçirdik ve iyi çalıştık. Öğleden sonra Nico’nun aracında küçük bir sorun yaşadık. KERS paketini değiştirmek zorunda kaldık. Takım onu çabucak piste geri göndermekle iyi bir iş çıkardı. Gün içindeki ilerleyişimizden memnunum. Bu çok özel pistte iyi bir hafta sonunu dört gözle bekliyoruz”


Yorumlar

  1. çünkü gerçek Ferrari taraftarları senin kim oldugunu bu takımda neler yaptıgını İtalyan Marsını kaç kez onlara dinletip gururlandırdıgını unutmadılar,unutmazlar.f1in en özel adamı

  2. kemakinen35  avatarı

    malum birileri icin böyle bir sevgi var mi acaba ? schuminin dönüsü hata diyenler ,bu taraftarlarin önünden gecseler eminimki tanimazlar , neymis yasliymis! isin ilginci kimse barichello,trulli, yada yillardir yaris dahi kazanamayan ,puan alamayan pilotlara nedense git demiyor.ama konu schumiye gelince yasli,eskisi gibi degil gibi !!! ,kendilerini o yasa geldiklerinde hayal dahi edemedikleri icin yada schumi kadar ilgi görmedikleri icin tahammülsüzlerini ortaya koyuyorlar. bence schumiye gelinceye kadar f1´´den gitmesi gerken onalrca pilot var,sahsen ben ve inaniyorumki barichello,petrov,alguesuari,buemi ,trulli,kovalainen,buemi,heidfeld,glock ,maldonado gibi pilotlari izlemktense f1 daha zevkli,cazip yapacak en azindan karakterlerinle ,vurdumduymazliklariyla,hatalariyla,cilginliklariyla raikonnen,montoya dahil olmak üzere schumi-alonso-hamilton-montoya-raikonnen-kubica-massa-button-vettel-webber-rosberg kobayashi-di resta-sutil gibi pilotlari birbirleriyle yarisirken görmeyi tercih ederim, heleki birbirine yakin araclarla ….

  3. schumikolik avatarı

    çok güzel fotoğraflar… teşekkürler

  4. Eray Parlak avatarı

    resmen izdiham var kral için 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir