Hamilton: "Red Bull'u Yenmemiz Mümkün"

yazar:

kategori:

Sabah seansını lider, öğleden sonraki seansı 2. sırada tamamlayan İngiliz sürücü, Sebastian Vettel’in 2. antrenman seansında daha hafif yakıtla en hızlı isim olduğunu düşündüğünü söyledi.

Hamilton “Oldukça iyi olduğumuzu düşünüyorum. Red Bull karşısında çok endişeli değilim.  Güçlü bir şekilde 1. ve 2. olduk. Hem Jenson hem de ben aracımızda mutluyduk. Güçlü bir konumda olduğumuzu düşünüyorum.”

“Red Bull’lar sonunda çok hızlı göründüler ancak bizimle aynı yakıt seviyesinde olmadıklarından eminim. Yarın için iyimserim. Gece ufak değişiklikler yapacağız ancak Red Bull’larla mücadele edebileceğimiz konusnda iyimserim.”

“Araç gerçekten harikaydı. Uzun sürüşlerimiz çok kötü değildi ve rekabetçi olacağımızı düşünüyorum ancak bu koşullarda çok zorlu bir yarış olacak.”

“Güçlü ve iyi bir konumdayız ancak Red Bull’ların ne yapacağını bilmiyoruz. Son seansta hızlıydılar bu yüzden onları yenmek zor olacak. Ancak bu imkansız değil.” dedi.

 


Yorumlar

  1. ağrı dağı avatarı
    ağrı dağı

    benzin seviyesi aynı oluyor mclaren motor bakımından ya 1 ya 2 bu yüzden sadece ferrari düzlükte geçer onları ve bence iyi bir kumar

  2. ozaman gerçekten kumar gibi birşey yapacaklar

  3. Yarışta sadece iki alanda DRS kullanabiliyor; onu da önündeki ile arasında 1 saniyeden az fark varsa. Yani düzlüklerde av gibi ortada kalabilirler.

    Sıralamada ise istediğin zaman aç DRS'yi; F-kanal gibi.

  4. bu arada yarış için nasıl bir sorun açabilir bu kumar açarmısın biraz?

  5. bırakta artık monzada redbulu yenin hamilton yenemezseniz ayıp zaten monza diyorsun ya motorun en çok öne çıktığı pist sen hala mümkün diyorsun bir aksilik olmazsa zaten yenmeniz lazım

  6. Red Bull'u sıralamalarda avlamak için arka kanatta risk aldıklarını düşünüyorum. Nasılsa DRS ile yere basma kuvveti açığını kapatacaklarını düşündüler ve yarışta da uzun sürüşlerde Red Bull'a göre güçlü olmalarını hesaba katarak bu yola başvurdular. Button kumar oynamayacağız demişti ama blöf çıktı sanırım.

    Bu düşündüklerim doğru ise özellikle Hamilton sıralama için ciddi favoridir; ama bu taviz, bakalım yarışta başlarına bela açacak mı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir