Renault, Kubica Kararını Gelecek Ay Verecek

yazar:

kategori:

Enstone kökenli takım, Polonyalı pilotun geri dönmesini çok istiyor ama gelecek sene planlarını yapmaya başlama adına bir an önce kesin bir haber bekliyor. Çünkü onun yerini dolduracak yüksek kalitede birini bulması daha sonra zor olabilir.

Takım Patronu Eric Boullier: “Benim sorunum şu: Robert’in geri dönmesi fırsatını kaçırmak istemiyorum ama aynı zamanda takımın menfaatlerini de korumam gerekiyor. En iyi pilot dizilimini belirmemem lazım veya elimden gelenin en iyisini”

“Esnek olacağım. Çünkü Robert’i gerçekten seviyorum. Geri dönmesine değer ama eğer birlikte çalışacaksak Ekim ayı ortası veya sonu itibari ile net bir cevap almış olmam gerekiyor.”

“Geçen seneki kadar hızlı olmasını beklemiyorum. Çünkü bir sene yarışmadığınızda geri dönüş zordur ve bunun ötesinde böylesi bir kötü kaza geçirmek kolay dğeildir. Ama bu işi tekrar yapabileceğinden emin olmalıyım”

Kubica, bir aylık zaman dilimi içinde ya bir yol otomobili ya da F1 simülatörünün direksiyonuna geçecek; böylece Polonyalı pilotun geri dönüp dönemeceği konusunda fikirler oluşacak.

Kubica için simülatör zamanını ayarlamanın yanı sıra Renault, aynı zamanda gerekirse 2009 özelliklerinde bir aracını da hazırlaması lazım.


Yorumlar

  1. kubicanın dönüşü için umut yok anlaşılan. sezon öncesi testler şubatta olmasına rağmen ekim ortasına son tarih vermek düşündürücü. daha iyi hangi pilotu getirecekler ki?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir