Alguersuari Toro Rosso'nun Temposuna Şaşırdı

yazar:

kategori:

İspanyol pilot, Cumartesi günü 18. sırayı almıştı ama bu sene birçok defa yaptığı gibi Pazar günü yarışta puanını aldı; hatta bu sefer kariyerinin en iyi sırasında.

Alguersuari: “Bugünkü yarışımdan çok memnunum. Bir sonraki yarışta daha da geriden başlamayı isteyeceğim galiba. Çünkü ne zaman kötü bir grid konumuna sahip olsam puan alıyorum. Takım adına da çok mutluyum. Her iki araçla puan aldılar”

“Yarışta aracın böyle bir performans göstermesine şaşırdım. Çünkü Force India ve Sauber’den daha hızlı olmayı beklemiyordum”

“Evimizdeki yarışta bu harika sonucu almak durumu daha da özel kılıyor. Bu şekilde çalışmaya devam etmeli ve Cumartesi günleri sıralama performansımızı geliştirmeliyiz. Bunu başarıssak, düzenli olarak puanlar alabiliriz.”

Yine İtalya’dan puanla ayrılan takım arkadaşı Sebastien Buemi ise ilk viraj kazasında hasar aldığı için hayal kırıklığı yaşıyor.

Buemi: “Yarışta yaşananlar beni biraz hayal kırıklığına uğrattı. İyi bir kalkış yaptım ama bir HRT büyük bir kazayı tetiklediğinde aracımın arkasından darbe aldım. Aracım kesinlikle hasar aldı. Ondan sonrasında azami potansiyelini ortaya çıkaramadım”

“Bu olmasaydı belki de 8. veya 9. olabilirdim. Ama yumuşak lastikleri bulunan Senna’ya son anda geçilip 10. olmak hayal kırıklığı yaratıyorsa önümüze bakma ve Singapur’da daha iyi bir iş çıkarmanın zamanı gelmiş demektir.”


Yorumlar

  1. anlaşılan buemi ye yol gözüktü

  2. hep aynı fotoğraf 🙂

  3. sene sonu yol görünecek gibi bu adama jaimeden daha tecrübeli olmasına rağmen onun performansına ayak uyduramamaya başladı ayrıca bugünkü bahsettiği hasar kendi hatasıydı rosbergin aracının etrafından dolaşırken arka tekerleğini geçirli mgpye bugün ayrıca webbere öyle sinirlendimki ne yapmaya çalışıyo acaba dedim hafta boyunca iyi bi performans sergilemeyemedi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir