Renault Singapur Konusunda Endişeli

yazar:

kategori:

Renault’un bu sezon şimdiye kadar düşük hızlı, yüksek yere basma kuvveti isteyen pistlerde sorunlar yaşaması ile birlikte Allison, singapur’da da işlerinin kolay olmayacağını kabul etti.

Allison: “Monaco ve Macaristan bizim için iyi yarışlar değillerdi. Singapur da bu iki pistin karakterlerinden parçalara sahip. O zamandan bu yana geliştiğimizi hissediyoruz ve Sinyapurt için özel parçalarımız da olacak ama endişeli olduğunu söylemem gerekiyor.”

“Bununla birlikte iyi bir yarış çıkarırsak, arkasından gelecek 5 yarış için de iyi performanslar sergilemeye hazır olacağız. Üç farklı pistte gelişmişmiş bir performans sergilemiş olacağız”

Allison son iki yarıştaki istikrarlı gelişimlerinin, artık işleri tersine çevirdikleri yönünde bir his uyandırdığını belirtti.

Monza için Allison: “Çarpıcı olmasa da en azından kayda değer. Art arda iki yarıştır aracımız tempo açısından önceki yarışa göre biraz daha fazla tempoya sahip oluyor ve bu, tekrar doğru yola yöneldiğimiz konusundaki inancımızı pekiştiriyor”

Allison ayrıca Bruno Senna’nın başalı olduğunu düşünüyor.


Yorumlar

  1. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Sezon başında en iyi 4.takım olabileceğimizi,hatta Ferrari'yi geçerek 3.bile olmamızın mümkün olabileceğini düşünüp yazmıştım.bugün gelinen nokta ise hepimizin önünde.5.liği koruyabilecekmiyiz diye bakmak gerekiyor.RENAULT motor sağlayıcı bir firma olarak devam etmek arzusunu dile getirmiyor olmasa da sanırım iyiden iyiye diğer takımlara hissettiriyor.Basın bahsetmiyor veya kayda değer bulmuyor belkide.Bizde haber alamıyoruz.

  2. Monaco ve Macaristan bizim için iyi yarışlar değillerdi. bu takımın Renault olmadığı burdan belli.Renault un kötü seonun da bile bu saydığı pistlerde başarılı olmuştur. Bu pistlerde bol virajlı Çekiş gücünün önemli olduğu pistler Renault Motoru Viraj çıkışların daki çekişi ile ünlüdür genel olarak.Ama bunların önden egsoz saçmalığı egzos borularının uzaması bu avantajı ortadan tamemen kaldırıyor.

  3. renault… ee

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir